Akciós ajánlatok

Ha a gombra kattint, közvetlenül elérheti a FűtésKell.hu futó akcióit.

Termékek raktárról

Nézze meg termékkínálatunkat, év válasszon raktáron lévő termékeink közül.

Kérjen árajánlatot!

Szinte minden fűtési rendszerre van gyártói vagy forgalmazói ajánlatunk.

Ingyenes konzultáció

Foglaljon le egy 15 perces villám-konzultációt, ahol megbeszélhetjük, milyen eredményekre számíthat, ha együtt dolgozunk.

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

Havonta 1-2 levelet küldünk értékesítés témában.

Lépjen kapcsolatba velünk!

Máris kapcsolatba léphetünk, ha küld egy rövid üzenetet.

Noirot SPOT-D elektromos fűtőpanel

A Noirot SPOT-D fűtőpanel energiatakarékos és költséghatékony fűtési megoldást nyújt, családi házak, lakások és üzlethelyiségek fűtésére. RX Silence® fűtőbetéttel.

Noirot SPOT-D elektromos fűtőpanel

NOIROT SOPT-D fűtőpanel

Legfontosabb előnyei:

  • Programozható
  • Extra csendes fűtőbetét

NOIROT SOPT-D fűtőpanel - méretek és árak

TípusMéretekBruttó árSzállítás
Noirot SPOT-D (Airelec)-500 W34 x 44 x 10,2 cm57 000 Ftraktáron
Noirot SPOT-D (Airelec)-1000 W42 x 44 x 10,2 cm64 000 Ftraktáron
Noirot SPOT-D (Airelec)-1500 W58 x 44 x 10,2 cm70 000 Ftraktáron
Noirot SPOT-D (Airelec)-2000 W74 x 44 x 10,2 cm77 500 Ftraktáron
Noirot SPOT-D (Airelec)-2500 W90 x 44 x 10,2 cm85 500 Ftraktáron

A Noirot SPOT-D fűtőpanel család

A Noirot SPOT-D 100%-ban az EU-ban készült, új generációs fűtőbetéttel szerelt, elektromos fűtőpanel ideális választás mindazoknak, akik költséghatékony, mégis energiatakarékos megoldást keresnek. 500 - 2500 Wattos, széles teljesítmény-választékból bárki könnyedén megtalálja az adott helyiség hőigényének megfelelő elektromos radiátort. Formavilága klasszikus, nem hivalkodó.

Noirot SPOT-D fűtőpanel család

Noirot SPOT-D fűtőpanel család

Bár itthon a készülék Noirot néven fut, más európai országokban Airelec néven kerül a boltok polcaira. Sok gyártó használ különféle márkaneveket (lásd. autóipar), így ez egyáltalán nem szokatlan. Időnként mi is csak ezzel a márkajelzéssel ellátott készüléket tudunk beszerezni, de senkit se tévesszen meg a matrica, ezt ugyanaz a készülék. Szóval a következőkben Noirot = Airelec

A SPOT-D (Airelec) elektromos radiátorok beépített digitális termosztáttal vannak felszerelve, így nem jelent plusz költséget a helyiség hőmérsékletének pontos beállítása. A programozási funkciók használatával további megtakarítások érhetőek el.

A gyermekzár funkció a gyerekszobában hasznos, de vendéglátó egységekben, szállodákban elengedhetetlen.

Az RX Silence® fűtőbetét teljesen hangtalan

A SPOT-D elektromos radiátorok az iparág csúcsát jelentő RX Silence® fűtőbetéttel szereltek. A készülék tökéletesen hangtalan, használata hálószobában és gyerekszobába is ideális választás.

Noirot SPOT-D működése

Noirot SPOT-D működése

Az elektromos radiátor csomagolása a fali rögzítéshez szükséges konzolt tartalmazza. A fali fűtőpanel szerelése nem igényel speciális rögzítőket és segédanyagokat, akár 3-4 perc alatt üzembe helyezhető. Gyárilag dugvillával szerelt. Fix bekötés esetén, a villásdugó garanciavesztés nélkül levágható, az 1,6 méter hosszú bekötő vezeték méretre vágható vagy szabadon toldható.

Videó

Az alábbi rövid videón megtekintheti Noirot SPOT-D főbb tulajdonságait:

A Noirot SPOT-D fűtőpanel

Noirot SPOT-D

Noirot SPOT-D elektromos fűtőpanel

A Noirot SPOT-D fűtőpanel tartólábbal

A SPOT-D fűtőpanel szinte minden helyiségben megállja a helyét! Ráadásul a saját lábán! A fűtőpanel az opcionálisan megvásárolható tartóláb segítségével könnyen mobillá tehető, ezért kiegészítő fűtésként a lakás több pontján is használható.

Noirot SPOT-D mobil hősugárzó

Noirot SPOT-D mobil fűtőpanel

A Noirot SPOT-D fűtőpanel

Noirot SPOT-D

Noirot SPOT-D elektromos fűtőpanel

KIPRÓBÁLTUK! Noirot SPOT-D fűtőpanel TESZT

Az első elektromos konvektor, amit évekkel ezelőtt eladtunk, szintén egy francia gyártmány volt. Biztosan sokan emlékeznek még az F117P Atlantic sorozatra, mert rengeteg készülék talált gazdára az évek alatt. Szerettük azt a készüléket, jó felépítésű, strapabíró darab volt, elején a jellegzetes vízszintes lamellákkal ellátott fűtőrácsával. Sajnáltam amikor az Atlantic egy termékfrissítés okán egyszerűen kivezette a készüléket a piacról.

A Noirot Spot-D pont úgy néz ki mint az F117P. De a Noirot bölcsebb volt és termékfejlesztés címszóval nem öntötte ki fürdővízzel együtt a gyereket is, hanem modernizálta a jól bevált, klasszikus formát.

Noirot SPOT-D

Noirot SPOT-D elektromos fűtőpanel

Pár órája nyúzzuk a készüléket és azt kell mondanunk, ez a készülék csak első ránézésre hasonlít az F117-re.

A készülékház erősebb lemezből, jobb technológiával lett legyártva, szinte ipari kivitel. A belsejében átgondoltság és rend van, a fűtőbetét igényesen megmunkált, ötletes felfüggesztéssel került beépítésre. Erről még írunk a későbbiekben.

A készülék programozható termosztáttal rendelkezik, ezért akár falra szerelve, akár mobil lábakon, egyaránt teljesíti az ErP megfelelés feltételeit. A fűtőpanel kettős szigetelésű, ezért a biztonsági előírások betartása mellett, akár a fürdőszobában is üzemeltethető.

Noirot SPOT-D

Noirot SPOT-D programozható termosztát

Az ablaknyitás-érzékelő sokáig csak a prémium készülékekbe került beépítésre, pedig nagyon praktikus megoldás, kényelmessé és gazdaságosabbá teszi az üzemeltetést azzal, hogy a szellőztetés idejére leszabályozza a fűtést.

Sok bosszúságot okozott már az, hogy egyes gyártók 80-90 cm “hosszú” kábellel szerelik a készülékeiket, amikor a 130-140 cm is kevés ahhoz, hogy átérjen a készülék oldalán található konnektorhoz. Piros pont a Noirotnak, hogy 175 cm ! kábellel szerelte a készüléket, így az akkor is kényelmesen csatlakoztatható, ha kissé távolabb esik a kialakított csatlakozótól. Nem nagy dolog, de pont az ilyen kis apróságokon múlik, hogy egy készülék mennyire használható a hétköznapokban!

Az elektromos fűtőpaneleket az ErP rendelet után modern fűtőbetéttel szerelik. Ezek általában csendesek is, időnként mégis előfordul némi pattogás, zúgás. Az oka az, hogy a fizika nincs tekintettel az igényeinkre és a hőtágulás az hőtágulás akkor is, ha a legnevesebb gyártók készülékeiről beszélünk.

Noirot SPOT-D

Igényesen megmunkált SPOT-D fűtőbetét

Az évek alatt sok technológiai megoldást láttunk a hőtágulásból adódó feszültség csökkentésére. Van olyan gyártó aki az alumínium fűtőbordák között kis réseket tervez a tágulás kompenzálására, mások puha szilikon bakokra ültetik az egész fűtőbetétet, esetleg a ház kialakításakor rugós felfüggesztéssel látják el a tartó füleket, hogy a fűtőbetétnek nagyobb mozgástere legyen.

A legjobb műszaki megoldást kétségtelenül a Noirot SPOT-D fűtőpanel belsejében láttuk. Az RX silence fűtőbetét nem a készülék hátuljához, hanem a burkolat oldalsó részéhez van rögzítve, olyan módon, hogy kb. 2 cm helye van jobbra-balra mozogni. Ezen kívül a fűtőbetét belsejében is elhelyeztek szilikon tömítéseket, ami megakadályozza, hogy a hőtáguláskor merev anyagok találkozzanak és ezáltal bármiféle hangot adjanak ki.

Ismét csak apróság, de ahogyan a képen is látható, a termosztát érzékelője nem a készülék alján kapott helyet, hanem úgy került kialakításra, hogy sem a falra szerelés, sem a padlóra állítás alkalmával sem törhető le. Nagyon szeretjük, ha egy tervezőmérnök a gyártási költségek lefaragásán kívül más szempontokat is figyelembe tud venni...

Noirot SPOT-D

Noirot SPOT-D elektromos fűtőpanel TESZT

↓  Elolvasom az egészet  ↓

Kinek ajánljuk a készüléket?

A Noirot SPOT-D fűtőpanel nem váltja meg a világot, de sok szempontból melegen (:-) ajánlott készülék lett. A mai (ki)spórolós, távol keleti termékektől hemzsegő világban jó érzés, ha egy készüléket vissza lehet csomagolni a dobozába, nem a legvékonyabb lemezből hajlították, rendesen lefestették, és még a kábelen se spóroltak.

Nos, a Noirot Spot-D-n nem spóroltak és ez már önmagában nagy dolog 2020 környékén. Aki szereti a klasszikus formákat, nem akar a legmodernebb trendek felé menni, csak egy jó ár/érték arányú, tisztességesen megépített, európai gyártású készüléket keres, ami hosszú évekig megoldja a fűtéssel kapcsolatos problémáit, annak a SPOT-D jó választás.

Noirot SPOT-D

Noirot SPOT-D elektromos fűtőpanel TESZT

↓  Elolvasom az egészet  ↓

Airelec / Noirot

Tisztelt vásárolóink!

Egyes Noirot készülékek Airelec márkajelzéssel kerülnek forgalomba. A készülékek minden egyes alkatrész tekintetében megegyeznek. (Csak a felirat más)

Noirot SPOT-D fűtőpanel család

NOIROT SOPT-D fűtőpanel - műszaki adatok

  • Teljesítmény: 500W, 1000W, 1500W, 2000W, 2500W
  • Beépített digitális termosztát
  • Megnövelt hőleadású, bordázott fűtőbetét
  • Biztonságos, csendes, hosszú élettartamú
  • Ablaknyitás érzékelés
  • Tartozék fali tartó konzol
  • Görgős láb külön vásárolható
  • Villásdugóval szerelt, 1,6 m kábellel

TípusWattMéretekSúlyÁram
Noirot SPOT-D (Airelec)500 W34 x 44 x 10,2 cm3 kg2,2 A
Noirot SPOT-D (Airelec)1000 W42 x 44 x 10,2 cm3,6 kg4,3 A
Noirot SPOT-D (Airelec)1500 W58 x 44 x 10,2 cm4,7 kg6,5 A
Noirot SPOT-D (Airelec)2000 W74 x 44 x 10,2 cm5,9 kg8,7 A
Noirot SPOT-D (Airelec)2500 W90 x 44 x 10,2 cm7,2 kg10,9 A

A fűtőpanel vastagsága 10,5 cm, a faltól mért mélysége kb. 12 cm.

A fűtőpanelek méretezése

30 cm téglafal és 5 cm szigetelés esetén*

HelyiségBelmagasságAjánlott teljesítmény
4-5 m2max. 2,7 m500 W
8-10 m2max. 2,7 m1000 W
14-15 m2max. 2,7 m1500 W
18-20 m2max. 2,7 m2000 W
20-25 m2max. 2,7 m2500 W

*Az adatok tájékoztató jellegűek! Konzultáljon épületgépésszel!

Rendeljen egy NOIROT SOPT-D fűtőpanelt!

Válasszon teljesítményt!

500 W
1000 W
1500 W
2000 W
2500 W
IP20
1,3 m (villásdugó)
Eredeti ára:
Ára:

Elérhető színek:

Rendelhető extrák:

Összesen:
0 Ft

Hogyan rendelhet?

1. Válasszon a fenti listából!
2. Adja hozzá a kívánt extrákat!
3. Tegye a terméket a kosárba!

Rendelési információ

A terméket a hivatalos, magyarországi képviselet teljes támogatásával és garanciális hátterével árusítjuk.

A megrendelés visszaigazolásával Ön és a BVF Fűtési Megoldások Kft. (Székhely: 1173 Budapest, Gyurgyalag utca 23. | Adószám: 10438925-2-42 | CJSZ: 01 09 071155) között távollévők között kötött szerződés jön létre az ÁSZF szerint.

Segítségre lenne szüksége a megrendeléshez?

Máris felvehetjük a kapcsolatot, ha küld egy rövid üzenetet.

Hívja ügyfélszolgálatunkat!

(H-P) 10:00 től 14:00 óráig állunk rendelkezésére.

Minden kérdésre választ kapott?

Kérjük, a skálán jelölje be, hogy mennyire volt részletes a leírás!

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Az üzenetküldés teljesen névtelen, nem tárolunk adatot.
Ha szeretné, hogy válaszoljunk, inkább küldjön egy ÜZENET-et!