Akciós ajánlatok

Ha a gombra kattint, közvetlenül elérheti a FűtésKell.hu futó akcióit.

Termékek raktárról

Nézze meg termékkínálatunkat, év válasszon raktáron lévő termékeink közül.

Kérjen árajánlatot!

Szinte minden fűtési rendszerre van gyártói vagy forgalmazói ajánlatunk.

Ingyenes konzultáció

Foglaljon le egy 15 perces villám-konzultációt, ahol megbeszélhetjük, milyen eredményekre számíthat, ha együtt dolgozunk.

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

Havonta 1-2 levelet küldünk értékesítés témában.

Lépjen kapcsolatba velünk!

Máris kapcsolatba léphetünk, ha küld egy rövid üzenetet.

Szállítási feltételek

Szállítási díj

Amennyiben a rendelés bruttó összege nem éri el a 50 000 Forintot, rendelésenként, általában 2 490 Ft szállítási díjat számítunk fel. Ezen felül a szállítás költségét átvállaljuk.

Szállítással kapcsolatos költségek csupán abban az esetben merülhetnek fel, ha olyan terméket szeretne vásárolni, ami nem éri el ezt a határt, például egy pár görgős lábat szeretne, akkor a fenti szállítási díjat alkalmazzuk.

Pontos összeg a weboldalon jól láthatóan van feltüntetve, illetve a megrendelés során is egyértelműen megállapítható, és a megrendelést visszaigazoló e-mail is minden esetben tartalmazza a pontos szállítási költségeket.

Mire kell ügyelnie, ha azt szeretné, hogy az Ön által vásárolt készüléket másnapra kiszállítsuk?

Munkanapokon 11:30 óráig le kell adnia a megrendelését. Pénteken előbb érkezik a futár, ezért jellemzően csak keddre tudunk kiszállítást vállalni. Ha rendelését pénteken adja le és hétfőn szeretné ha kiszállítanánk, kérjük, rendeljen 10 óráig.

Megköszönjük, ha nem hagyja az utolsó pillanatra a megrendelést. Ha a futárszolgálat valami miatt előbb érkezik, nem fogjuk tudni garantálni, hogy a készülék másnap Önnél lesz. Ha lehetséges, kérjük, még a délelőtt folyamán adja le rendelését. Akár a weboldalon, akár e-mailben vagy telefonon!

Mi történik, ha a megrendelése csak 12 óra UTÁN érkezik be hozzánk?

Sajnos, ebben az esetben hiába dolgozzuk fel megrendelését még aznap, a csomagot csak a következő munkanapon tudja felvenni a futárszolgálat, aki az átvétel napján már nem tudja kiszállítani. Így Ön a megrendelését követő második munkanapon fogja megkapni a rendelését.

Rendelését hétvégén és ünnepnapokon is leadhatja.

Hétvégén, ünnepnapokon is leadhatja rendelését, de feldolgozni és a fűtőtesteket a futárnak átadni csak a következő munkanapon tudjuk. Ünnepnapokon a futásszolgálatok sem dolgoznak, így az első munkanapon felvett elektromos radiátorokat a következő munkanapon fogják kiszállítani. Ez azt jelenti, hogy Ünnepnapokon leadott megrendeléseit a futár a második munkanapra tudja kiszállítani.

Mi a helyzet, ha Ön a munkaszüneti nap ELŐTTI napon rendel radiátort?

Ha rendelése 12 óráig megérkezik (pénteken 9 óráig),rendelését felvesszük és az árút átadjuk a futárszolgálatnak. Sajnos a futárszolgálat ünnep és munkaszüneti napokon nem szállít, így az elektromos fűtőtest csak a következő munkanapon fog megérkezni Önhöz.

Utánvételes szállítás esetén is ennyibe kerülnek az elektromos radiátorok?

Igen. Nem számolunk fel semmilyen költséget azért, ha Ön a futárnak készpénzben szeretné kifizetni a rendelés ellenértékét.

Ha lehetséges, készítse elő a pontos Összeget, hogy a futár ne kerülhessen kellemetlen helyzetbe, ha Ön nagy címletű bankjegyekkel fizet.

Szeretne egy fűtőtestet, de a határon túl lakik?

Sajnos, jelenleg a határon túlra nem szállítunk, de ha teheti, jelöljön meg egy határon belüli átvevő pontot, ahová kiszállíthatjuk a megrendelést.

Mi van a csomagban ami kiszállításra kerül?

Ha Ön elektromos fűtőpanelt rendel, a csomagban található a bontatlan eredeti gyári dobozában az elektromos fűtőtest. Egy szerelőkeret, ami fel van rögzítve a radiátor hátuljára (Ön is könnyedén leveheti) A csomagra rögzítve megtalálható a magyar nyelvű felszerelési és használati útmutató, a számla és a garanciával összefüggő dokumentumok.

A szerelőkeret rögzítéséhez szükséges csavarokat a csomag nem tartalmazza, ezt Önnek kell beszereznie attól függően, hogy milyen típusú falra szeretné az elektromos radiátorokat felrögzíteni.

Mire lehet szükség az elektromos radiátor beüzemeléséhez?

A fűtőtesteket általában 1,3 - 1,5 méter hosszú elektromos csatlakozóval szerelt vezetékkel szállítjuk. Ha szükséges, a beüzemeléshez vásároljon egy megfelelő elektromos hosszabbítót!

Az összes, elektromos radiátorok szállításával kapcsolatos kérdését megválaszoltuk?

Ha a szállítással kapcsolatos kérdése maradt, kérem, tegye fel!

Hívjon vagy írjon e-mailt az oldalon található elérhetőségek valamelyikére!

Minden kérdésre választ kapott?

Kérjük, a skálán jelölje be, hogy mennyire volt részletes a leírás!

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Az üzenetküldés teljesen névtelen, nem tárolunk adatot.
Ha szeretné, hogy válaszoljunk, inkább küldjön egy ÜZENET-et!