Akciós ajánlatok

Ha a gombra kattint, közvetlenül elérheti a FűtésKell.hu futó akcióit.

Termékek raktárról

Nézze meg termékkínálatunkat, év válasszon raktáron lévő termékeink közül.

Kérjen árajánlatot!

Szinte minden fűtési rendszerre van gyártói vagy forgalmazói ajánlatunk.

Ingyenes konzultáció

Foglaljon le egy 15 perces villám-konzultációt, ahol megbeszélhetjük, milyen eredményekre számíthat, ha együtt dolgozunk.

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

Havonta 1-2 levelet küldünk értékesítés témában.

Lépjen kapcsolatba velünk!

Máris kapcsolatba léphetünk, ha küld egy rövid üzenetet.

Climastar SMART hőtárolós fűtőpanel

A Climastar SMART fűtőpanel a Dual-Kherr technológiával készült hőtároló elem segítségével egy készülékben egyesíti a konvekciós radiátor, az infravörös fűtőpanel és a hőtárolós fűtőtestek minden előnyét.

Climastar hőtárolós elektromos fűtőpanel

Climastar SMART fűtőpanel

Legfontosabb jellemzői:

 • Programozható
 • Egyedi színekben rendelhető
 • Kerámia előlap

Climastar SMART fűtőpanel - méretek és árak

TípusMéretekBruttó árSzállítás
Climastar SMART PRO-800 W50 x 50 cm157 900 Ftkészlethiány
Climastar SMART PRO-1000 W50 x 50 cm167 900 Ftkészlethiány
Climastar SMART PRO (álló)-1000 W50 x 100 cm205 900 Ftkészlethiány
Climastar SMART PRO-1500 W100 x 50 cm201 900 Ftkészlethiány
Climastar SMART PRO-2000 W100 x 50 cm209 900 Ftkészlethiány

Climastar kerámia hőtárolós elektromos fűtőpanel

A Climastar fűtőpanel egy elektromos fali fűtőpanel hőtárolós képességekkel. Kategóriájában, az elektromos fűtőpanelek kategóriájában, kiemelkedő hőtároló képességekkel rendelkezik! A készülékben nincs ventilátor, a tárolt hőt a panel hősugárzás formájában adja le.

Climastar Black Slate fűtőpanel a nappali dísze

Climastar Black Slate fűtőpanel a nappali dísze

A Climastar készülékeket azoknak ajánljuk, akik szeretnének egy elegáns megjelenésű, stílusos DESIGN-nal rendelkező készüléket vásárolni, ami amellett, hogy a lakás vagy iroda dísze, magas műszaki tartalommal is rendelkezik. A CLIMASTAR fűtőpanel a fűtőpanelek "mercédesze"!

Climastar hőtárolós elektromos fűtőpanel működése

A készülékben egy Dual-Kherr, szabadalmaztatott, szilícium-alumínium kompozit hőtároló elem található, amely egyesíti a szilícium kiváló hőtároló és az alumínium átlag feletti hővezető tulajdonságainak előnyeit.

Climastar Dual Kherr

Annak érdekében, hogy a felszálló meleg levegőt minél nagyobb hatékonysággal melegítse fel, a Dual Kherr hőtároló lap hátoldala speciális kialakítású barázdákkal növeli meg a panel hasznos felszínét.

A Climastar panelek magas minőségben Spanyolországban készülnek. A Készülék "lelke", a fűtőbetét is Climastar gyártmány, a magas minőségű norvég készülékeknél megszokott X-típus. Speciális bordázattal megnövelt felületű alumíniumötvözet.

A Climastar fűtőpanelek felhasználási területei

A Climastar fűtőpanelt rozsdamentes acélból készült lába segítségével hordozhatóvá teheti. A készülék falra szereléséhez nincs szükség szerelőkeretre. Az acélból készült készülékház 3 helyen rögzítve elbírja a készülék súlyát.

A fűtőtest IP24 védett, azaz a helyi villanyszerelési szabályok betartásával a fürdőszobában is biztonságosan üzemeltethetők!

A készülékhez külön vásárolható 3 darabos acélból készült kampó, amire a törölközők felakaszthatók és egy kb. 5 cm széles törölközőszárító kar, ami a fürdőszobai felhasználást teszi még praktikusabbá. Ilyen kar vásárolható például az 1000 Wattos álló SMART TOUCH készülékhez is, amelyből ilyen módon teljes értékű, heti programozással rendelkező törölközőszárító radiátor varázsolható.

Climastar fűtőpanel Fehér Pala

Climastar fűtőpanel White Slate (Fehér pala) színben

A lábat, a kapmókat és a törölközőszárító kart a készülék nem tartalmazza. Ezeket külön kell a készülék típusának megfelelően megvásárolni.

A Climastar SMART PRO termosztát

A PRO termosztát megegyezik a CONVEX készüléken található programozható termosztáttal.

Climastar smart pro termosztát

Climastar SMART PRO termosztát

A ClimaStar fűtőpanel 5 különböző kőhatású előlappal kapható

 • Light Natura - Világos kőfelület.
 • Dark Natura - Sötét kőfelület.
 • White Limestone - Enyhén sárgás kőfelület.
 • Terra Limestone - Barnás-szürkés kőfelület.
 • White Quartz - Fehér festhető felület.
Climastar fűtőpanel színek

Climastar fűtőpanel színek (2023)

A sötét felületű panel elegáns kiegészítője lehet akár a legmodernebb lakásoknak és irodáknak is. A rusztikus kőfelület extravagáns megjelenést kölcsönöz a minimalista stílusban berendezett terekben is.

Climastar fűtőpanel Fekete pala színben

Climastar fűtőpanel Black Slate színben

A Limestone, a hófehérnél sárgásabb, enyhén színezett, rusztikus kőfelületet takar. Világos nappalik, barátságos fürdőszobák harmonikus kiegészítője, amely a készülékhez vásárolható acél kampókkal vagy törölközőszárító karral válik igazán praktikussá.

Climastar fűtőpanel Fehér Pala

Climastar fűtőpanel White Slate (Fehér pala) színben, törölközőtartó karral

A White Quartz fűtőpanel finom tapintású fehér felületével jól illeszkedik a világos, fiatalos terekhez, legyen az egy tágas nappali vagy akár egy stílusosan berendezett gyerekszoba. Ez a felület akár a fal színével megegyező színűre is lefesthető!

IP24-es érintésvédelmi besorolásának köszönhetően kifröccsenő víz ellen védett, így a biztonsági előírások betartásával fürdőszobában, konyhában is használható.

Climastar fűtőpanel White Cashmere (Csiszolt fehér) színben

Climastar fűtőpanel White Cashmere (Csiszolt fehér) színben

A Dual-Kher felület kemény és ellenálló: A Mohs keménységi skálán 10/9-es keménység (10-es a gyémánt). Egy átlagos eszközzel (pl. csavarhúzó) szinte lehetetlen megkarcolni.

A White Cashmere (csiszolt fehér) felület vízbázisú festékkel akár a fal színére is lefesthető. Ez a hazai fűtéspiacon található termékek esetén egyedülálló. Aki ilyesmiben gondolkodik, az akár 'láthatatlanná' is teheti a készüléket. Például egy műemlék jellegű épületben működhet jól ez a megoldás.

Climastar fűtőpanel külső megjelenése

A Climastar Smart fűtőpanel szép. A fekete pala előlap olyan, mintha gondosan válogatták és kézzel faragták volna a készülékre. Sablonnal gyártott, mégis minőségi benyomást tesz. Ezt a készüléket azoknak kell megvásárolni, akik szeretik a szép dolgokat. Mármint klasszikus értelemben. Mert egy végletekig letisztult Norvég fűtőpanel is gyönyörű. De az más. Az északi szépség, ez meg déli!

A következő képen az 1000 Wattos Climastar fűtőpanel látható. Az 1500 és a 2000 Wattos fűtőtest kétszer ilyen széles. Az 1000 Wattos, álló formátumú készülék pedig kétszer ilyen magas. Nyilván a Dual-Kherr lap gyártása egyszerűbb, ha színenként csak ezt a két méretet kell gyártani.

Climastar fűtőpanel elöl, oldal és hátulnézetből

Climastar fűtőpanel elöl, oldal és hátulnézetből

A készülék kicsomagolva szinte azonnal használható. A készülék acél háza megtartja a súlyát így külön szerelőkeretre nincs szükség. A fűtőpanel hátulján 3 lyuk található. Kettő fent és egy lent középen. Ezeket a lyukakat kell 'átjelölni' a falra és a falszerkezetnek megfelelő tiplivel rögzíteni. A csavart a készülékhez adják, a tiplit nekünk kell beszerezni.

Climastar fűtőpanel rögzítőcsavarok

Climastar fűtőpanel rögzítőcsavarok

A szárnyas anyák felülre kerülnek. Ezzel lehet a fal egyenetlenségeit minimális keretek között finomhangolni.

Az acél láb az alsó lyukat takarja el és a lyuk melletti csavarhelyeket használja fel a rögzítéshez.

Climastar fűtőpanel acél lábbal

Climastar fűtőpanel acél lábbal

Climastar hőtárolós elektromos fűtőpanel

A Climastar fűtőpanel egy elektromos fali fűtőpanel hőtárolós képességekkel. Kategóriájában, az elektromos fűtőpanelek kategóriájában, kiemelkedő hőtároló képességekkel rendelkezik!

Climastar Dual Kherr

A CLIMASTAR fűtőpanel felületi hőmérséklete

A készülékre szerelt kőlapot fél óra melegedés után mértük. A panel közepén és szélein 40 fok körüli hőmérsékletet mértünk. A legmagasabb érték, természetesen a készülék tetején mért 80 fok körüli hőmérséklet volt.

A legmagasabb érték 80 fok körül volt

A legmagasabb érték 80 fok körül volt

A mért értékekből ne vonjunk le messzemenő következtetéseket, extrém igénybevétel esetén (januári fagyok idején) ennél jobban felmelegedhet, de normál működtetés során ez az átlagérték reális lehet.

Climastar fűtőpanel vélemény

Pozitív meglepetés volt benézni a fűtőpanel belsejébe. Jó szerelési minőség, megfelelő szigetelés, saját gyártású CLIMASTAR fűtőbetét, megfelelő felfüggesztés. (A képen látható zöld gumiláb segít abban, hogy a fűtőbetét a felmelegedés hatására pattogás-mentesen tágulhasson.)

Climastar X-type fűtőbetét

Climastar X-type fűtőbetét

A képen egy 2000 Wattos fűtőpanel fűtőbetétje látható. (A tesztelt SMART TOUCH panel 2000 wattos volt.)

Climastar SMART vélemény

Végezetül következzen szubjektív véleményünk a Climastar SMART fűtőpanelről...

Sok megkeresést kaptunk az elmúlt időszakban, amelyek a panelek hőtároló képességére vonatkoztak. Ezért fontos első lépésben azt tisztázni, milyen elvárásoknak NEM fog megfelelni egy CLIMASTAR fűtőtest. Fűtésfilozófiai gondolatmenetünk következik:

Szóval van ez a Spanyol gyártó, aki alapos kutatás és fejlesztés után, megalkotott anno egy termékvonalat, amelyhez kifejlesztett egy speciális hőtároló közeget, amelynek a DUAL-KHERR fantázianevet adta, utalva ezzel a dupla alumínium- és szilícium-oxid magra, amely egy kőlapnál jobb hővezető és tároló képességekkel rendelkezett. A speciális közegnek tömege is van, ami lehetővé teszi, hogy a hőt egy lemez-készülékháznál hosszabb ideig tárolni legyen képes.

Climastar fűtőpanel Black Slate (Fekete pala) színben

Climastar fűtőpanel Black Slate (Fekete pala) színben

Mivel ez a termék is elsősorban nyugati piacokra készült, komoly súlyt kapott a fejlesztésekben a kinézet is. Stílusos design és a minőségi anyaghasználat nélkül ezeken a piacokon nem lehet eredményt elérni.

Az acél készülékház, a vastag rozsdamentes acél láb, a 20 kilogramm tömegű Dual-Kherr kőlap, a minőségi európai gyártású fűtőbetét, a fejlett elektronikus vezérlés sajnos pénzbe kerül.

A Climastar panel nem hőtárolós kályha, CSAK egy minőségi fali fűtőpanel, amely hőtárolós képességekkel IS rendelkezik. Nem lehet vele fűtésköltséget nullázni, nem lehet vezérelt áramról, napi pár óra 'feltöltés' után ingyen fűteni. Sajnos H tarifa sem igényelhető rá.

Közel 20 kilogrammos tömegével nem versenyezhet a hőtárolós kályhák 100-300 kilogrammos tömegével! (pl. Stiebel ETS 700 Plus hőtárolós kályha tömege: 373 kg! és az ára kb. 373 ezer forint...)

A Climastar készülékeket azoknak ajánljuk, akik szeretnének egy elegáns megjelenésű, stílusos DESIGN-nal rendelkező készüléket vásárolni, ami amellett, hogy a lakás vagy iroda dísze, magas műszaki tartalommal is rendelkezik, például tárolja a hőt.

Műszaki adatok

 • Teljesítmény: 800W, 1000W, 1500W, 2000W
 • Megnövelt hőleadású, bordázott fűtőbetét
 • Hátsó borítás: Edzett acéllemez
 • Előlap: Hőtároló kerámia Dual Kher technológiával
 • Előlapok: 5 színben kapható
 • Biztonságos, csendes, hosszú élettartamú
 • Keret nélkül a falra szerelhető
 • Túlmelegedés védelem: Automatikus (90 C)
 • Villásdugóval szerelt készülék 100-110 cm
 • Érintésvédelmi osztály: CLASS II, IP24

TípusWattMéretekSúlyÁram
Climastar SMART PRO800 W50 x 50 cm10,35 kg3,4 A
Climastar SMART PRO1000 W50 x 50 cm10,35 kg4,3 A
Climastar SMART PRO (álló)1000 W50 x 100 cm20,2 kg4,3 A
Climastar SMART PRO1500 W100 x 50 cm20,2 kg6,5 A
Climastar SMART PRO2000 W100 x 50 cm20,2 kg8,7 A

A fűtőpanel vastagsága 10 cm, a faltól mért mélysége kb. 12 cm.

A fűtőpanelek méretezése

30 cm téglafal és 5 cm szigetelés esetén*

Helyiség Belmagasság Ajánlott teljesítmény
4-5 m2 max. 2,7 m 500 W
8-10 m2 max. 2,7 m 1000 W
14-15 m2 max. 2,7 m 1500 W
18-20 m2 max. 2,7 m 2000 W

*Az adatok tájékoztató jellegűek! Konzultáljon épületgépésszel!

Rendeljen egy SMART fűtőpanelt!

Válasszon teljesítményt!

800 W
1000 W
1000 W
1500 W
2000 W
IP20
1,3 m (villásdugó)
Eredeti ára:
Ára:

Elérhető színek:

Rendelhető extrák:

Összesen:
0 Ft

Hogyan rendelhet?

1. Válasszon a fenti listából!
2. Adja hozzá a kívánt extrákat!
3. Tegye a terméket a kosárba!

Rendelési információ

A terméket a hivatalos, magyarországi képviselet teljes támogatásával és garanciális hátterével árusítjuk.

A megrendelés visszaigazolásával Ön és a Nordinova Energy Kft. (Székhely: 1106 Budapest, Jászberényi út 47/c. Adószám: 25462757-2-42 Cégjegyzékszám: 01 09 276606) között távollévők között kötött szerződés jön létre az ÁSZF szerint.

Segítségre lenne szüksége a megrendeléshez?

Máris felvehetjük a kapcsolatot, ha küld egy rövid üzenetet.

Hívja ügyfélszolgálatunkat!

(H-P) 10:00 től 14:00 óráig állunk rendelkezésére.

Minden kérdésre választ kapott?

Kérjük, a skálán jelölje be, hogy mennyire volt részletes a leírás!

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Az üzenetküldés teljesen névtelen, nem tárolunk adatot.
Ha szeretné, hogy válaszoljunk, inkább küldjön egy ÜZENET-et!