Akciós ajánlatok

Ha a gombra kattint, közvetlenül elérheti a FűtésKell.hu futó akcióit.

Termékek raktárról

Nézze meg termékkínálatunkat, év válasszon raktáron lévő termékeink közül.

Kérjen árajánlatot!

Szinte minden fűtési rendszerre van gyártói vagy forgalmazói ajánlatunk.

Ingyenes konzultáció

Foglaljon le egy 15 perces villám-konzultációt, ahol megbeszélhetjük, milyen eredményekre számíthat, ha együtt dolgozunk.

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

Havonta 1-2 levelet küldünk értékesítés témában.

Lépjen kapcsolatba velünk!

Máris kapcsolatba léphetünk, ha küld egy rövid üzenetet.

Atlantic Design F19 fűtőpanel

Korszerű fűtőbetét, különféle termosztátok és kiváló ár/érték arány jellemzi az új Atlantic Design elektromos fűtőpaneleket. Atlantic F19 MECHANIKUS termosztáttal, fix tartólábbal, villásdugóval, de fali szerelőkeret nélkül kerül forgalomba.

Atlantic F19 HD fűtőpanel

Atlantic F19 HD fűtőpanel

Legfontosabb előnyei:

 • Mechanikus termosztát
 • Fix tartólábak

Atlantic DESIGN - méretek és árak

TípusMéretekBruttó árSzállítás
Atlantic F19 Design-500W39,1 x 46,1 cm47 290 Ftraktáron
Atlantic F19 Design-1000W46,5 x 46,1 cm49 490 Ftraktáron
Atlantic F19 Design-1500W61,3 x 46,1 cm56 090 Ftraktáron
Atlantic F19 Design-2000W76,1 x 46,1 cm60 490 Ftraktáron
Atlantic F19 Design-2500W90,9 x 46,1 cm63 790 Ftraktáron

Az Atlantic márkát 1968-ban Mr. Radat és Mr. Lamoure alapította, a Franciaország nyugati részén található, Roche-sur-Yon-ban.

Magyarországon 2001.-óta forgalmazzák a különféle Atlantic fűtőtesteket.

Egyszerű a fűtési problémája?

Ha egy hétvégi ház egyik szobáját szeretné kifűteni a hűvös nyári estéken vagy a családi házában az egyik hátsó szoba hűvösebb a többinél akkor az Ön problémája egyszerű. Bármelyik Atlantic konvektor vagy fűtőpanel megoldást lehet. Hiszen Önnek csupán egy kiegészítő fűtőtestre van szüksége.

Tehát, ha egy olajradiátornál gazdaságosabb, egy műanyag, ventilátoros hősugárzónál tartósabb és biztonságosabb megoldást keres, tökéletesen elégedett lesz egy lábra szerelt Atlantic F19 Design fűtőtesttel.

Atlantic F19 MECHANIKUS termosztáttal

A DESIGN sorozat 'legkisebb' tagja az F19. A régebbi F17-es készülék mechanikus termosztátjával szerelt vezérlése egyszerű kezelést tesz lehetővé. Csak egy kapcsolót és egy tárcsát talál a készüléken. A tárcsával lehet 'érzésre' beállítani a készülék termosztátját. Se Celsius skála, se fokozat nincs a tárcsán.

Az Atlantic F19 design fűtőpanel mechanikus termosztáttal, fix tartólábbal és villásdugóval szerelve kerül forgalomba. Fali szerelőkeretet a csomag nem tartalmaz.

Atlantic F129 Design fűtőpanel

Atlantic fűtőpanel

A készülék a sorozat belépő tagja. Ennek megfelelően az ára is kedvezőbb a "nagyobb" társainál. Elsősorban olyan helyekre ajánljuk, ahol nem probléma a mechanikus termosztát enyhe pontatlansága (kb 0,8-1,2 Celsius). Például időszakos üzemeltetésre, nyaralóba, gyerekszobába Hordozhatósága miatt sokoldalúan felhasználható kiegészítő fűtésnek. Például nappal a nappalit, este a fürdőt, éjjel a hálót fűtheti olyan esetekben amikor a "fő" fűtés még nem üzemel (tavasz, ősz stb.)

Tapasztalataink szerint, hosszútávon nem okoz túl nagy hátrányt a skála nélküli termosztát, mert pár hét üzemeltetés után kitapasztalható, hogy milyen állásban milyen hőmérsékletre fűti az adott helyiséget a fűtőpanel.

Időszakos vagy alkalmi használatra kiváló, de jól szigetelt helyiségekben akár fő fűtésként is használható!

Külön vásárolható univerzális fali keret ezzel a készülékkel is kompatibilis

Az Atlantic F19 készülék előnyei és hátrányai

Időszakos üzemeltetésre, nyaralóba, gyerekszobába Hordozhatósága miatt sokoldalúan felhasználható kiegészítő fűtésként. Például nappal a nappalit, este a fürdőt, éjjel a hálót fűtheti olyan esetekben amikor a "fő" fűtés még nem üzemel (tavasz, ősz stb.) Fafűtés mellé, éjszaka melegen tartani a helyiséget, ha leég a tűz.

Ez a készülék Önnek való, ha ...

 • modern megjelenésű, korszerű készüléket keres!
 • lábon álló, hordozható készüléket szeretne vásárolni!
 • nem zavarja ha a termosztát időnként halkan kattan!
 • több helyiségben is használni szeretné a készüléket!

Ez a készülék NEM Önnek való, ha ...

 • pontos, elektronikus vezérlésű fűtőpanelt szeretne (F119 való Önnek)!
 • programozható fűtőtestet vásárolna. (az új F120 való Önnek)!

Az Atlantic F19 Design fűtőtest tulajdonságai

Atlantic F19D fűtőpanel

Mechanikus termosztát, villásdugóval szerelt, fali szerelőkeret nélkül, fix tartólábbal

↓  Elolvasom az egészet  ↓

Az Atlantic fűtőpanelek gazdaságosak?

Az Atlantic Design fűtőpanelben pontos termosztát, homogén hőeloszlást biztosító HD készülékház, megnövelt méretű fűtőrács segíti a hatékony és gazdaságos fűtést.

Atlantic DESIGN fűtőpanel

Atlantic DESIGN fűtőpanel

Mit jelent a HD a készülék nevében?

A HD jelölés az Atlantic elektromos radiátoroknál a Homogenous heat Diffusion azaz a homogén hőelosztásra utal. Amíg a hagyományos konvektoroknál a készülék a fűtőbetét környékén forró és a széleken hideg, addig a HD technológiával készített készülékház jobbal eloszlatja a hőt, és kiegyenlítettebbé teszi a hőleadást.

Továbbfejlesztett hőleadó képesség

Az Atlantic DESIGN új dizájnt kapott az elődjéhez képest. Ez leginkább a megnövelt méretű fűtőrácsban mutatkozik meg, ami a készülék felső harmadát teljesen lefedi. A régebbi modellhez képest aktívabb hőleadással jár, azaz gyorsan, és hatékonyan melegíti fel a helyiséget. Továbbá egy régebbi elektromos konvektorhoz képest közelebb került a biztonsági sztenderdekhez azáltal, hogy kiegyenlíti azokat a pontokat, ahol a készülékház túlmelegedhetne.

↓  Elolvasom az egészet  ↓

Fűtőbetét az Atlantic Design készülékben

Az Atlantic Design sorozat a jól bevált, alumíniumötvözetből készült, megnövelt felületű, kerámiamagos fűtőbetétjét kapta. A fűtéspiacon szinte minden valamirevaló konvektort és fűtőpanelt ehhez hasonló betéttel szerelnek. A technológia azonos, csak a betétek alakja tér el. Például az X-type fűtőbetét X alakú, az Atlantic radiátorokban U alakú a fűtőborda.

Atlantic F129 Design

Atlantic F125 Design szerkezeti képe

↓  Ez is érdekel  ↓

Tudta-e?

Az IP24 védelem két számjegye az alábbiakat jelöli: Az első számjegy a szilárd tárgyak szerkezetbe jutása elleni mechanikai védettségét jelöli. 2: Közepes méretű szilárd tárgyak ellen védett (>12 mm) A második számjegy a víz elleni védettségre utal. 4: Fröccsenő víz ellen védett minden irányból.

Atlantic F129 Design lakásfűtés

Atlantic Design lakásfűtés

Atlantic fűtőpanel bekötése az elektromos hálózatba

Az Atlantic DESIGN hordozható, lábra szerelt, és a fali szerelőkerettel forgalomba hozott modellek esetén is szabványos villásdugóval szerelt, azaz, csak csatlakoztatni kell az elektromos hálózatba, bekötést nem igényel. Természetesen a villásdugó a készülékről levágható és fixen beköthető az elektromos hálózatba. Ez garanciavesztéssel nem jár, de ezt a folyamatot célszerű szakemberre bízni. A készülékek kettős szigetelésűek, földelni szigorúan tilos!

Atlantic F19D sorozat

Atlantic FX9 fűtőpanel család

További védelem az Atlantic fűtőpanelben

Az IP24 védettség és a kettős szigetelés mellett a készülék beépített túlmelegedés védelemmel és borulásérzékelővel rendelkezik. Ha véletlenül felborulna, ami főleg a hordozható kivitel esetén fordulhat elő, a készülék lekapcsol. A túlmelegedés abban az esetben állhat elő, ha a készülék fűtőrácsát valami eltakarja. (Az elektromos fűtőtesteket tilos letakarni, de ha a macska leszakítja a függönyt jól jöhet az extra védelem. )

Atlantic F129 Design fűtőpanel

Atlantic fűtőpanel

Hordozható fűtőtest vagy falra szerelt fűtőpanel

Akár a falra szereli, akár tartólábon használja, a készülék ideális a legtöbb lakossági fűtési feladat megvalósításra. A falra szerelhető verzió mellé vásárolhat opcionális tartólábat.

↓  Elolvasom az egészet  ↓

Kiegészítő információk

A készülék kb.130-140 cm elektromos kábellel érkezik, villásdugóval gyárilag szerelve van. A készülék színe: fehér (RAL 9016) sajnos más színben nem rendelhető.

Az F19 és F119 készülék esetén a fix tartóláb a doboz oldalában található a hungarocellbe ágyazva. Elsőre nekünk sem volt egyértelmű ez az elhelyezés!

Atlantic Design műszaki adatai

 • Teljesítmény: 500W, 1000W, 1500W, 2000W, 2500W
 • Megnövelt hőleadású, bordázott fűtőfelület
 • Biztonságos, csendes, hosszú élettartamú
 • Nagyméretű szellőzőrács
 • Beépített hővédő kapcsoló a túlmelegedés ellen
 • Fehér színben
 • Kb. 130 cm hálózati kábel villásdugóval
 • Atlantic F19 Design

 • F19 mechanikus termosztáttal
 • Fix tartóláb a csomagban
 • Fali szerelőkeretet nem tartalmaz

Az Atlantic fűtőpanelek a fürdőszobában is használhatók

A kettős szigetelésnek és az IP24-es védelemnek köszönhetően, a biztonsági előírások betartásával akár a fürdőszobában is felszerelheti. Az elektromos konvektor védett a fröccsenő víz ellen és kettős szigetelésének köszönhetően nem tud áram alatt lévő alkatrészt megérinteni.

TípusWattMéretekSúlyÁram
Atlantic F19 Design500W39,1 x 46,1 cm3,1 kg2,17 A
Atlantic F19 Design1000W46,5 x 46,1 cm3,6 kg4,34 A
Atlantic F19 Design1500W61,3 x 46,1 cm4,5 kg6,52 A
Atlantic F19 Design2000W76,1 x 46,1 cm5,4 kg8,69 A
Atlantic F19 Design2500W90,9 x 46,1 cm6,3 kg10,87 A

A fűtőpanel vastagsága 11,4 cm, a faltól mért mélysége kb. 13-14 cm.

30 cm téglafal és 5 cm szigetelés esetén*

HelyiségBelmagasságAjánlott teljesítmény
4-5 m2max. 2,7 m500 W
8-10 m2max. 2,7 m1000 W
14-15 m2max. 2,7 m1500 W
18-20 m2max. 2,7 m2000 W
20-25 m2max. 2,7 m2500 W

*Az adatok tájékoztató jellegűek! Konzultáljon épületgépésszel!

Atlantic fűtőpanel vélemény

A fűtőpanelről szerzett első benyomásaink jók. A véleményünk az, hogy a gyártó jól lépte meg azokat az innovatív fejlesztéseket, amelyeket az ErP szabályozás kapcsán amúgy is szükségszerűek voltak.

Vásárlónk véleménye az F119 design fűtőpanelről

Tavaly decemberben vásároltunk 2db 1000w és 1db 2000w készüléket. A kicsik voltak igazán használva mert akkor még nem üzemeltek a napelemek. Kicsit tartottunk a magas áramszámla miatt így csak rásegítésként használtuk. Utólag kiderült hogy kb. 5000 Ft-al lett több a számla. Nagyon kellemes meleget tartottak, hang nélkül! ... Nem bántuk meg, csak ajánlani tudom!

Elektromos fűtőpanel vélemények

H.H. 2018-07-17

↓  Elolvasom a véleményt  ↓

Rendeljen tőlünk Atlantic fűtőpanelt!

 • Közvetlenül a magyarországi forgalmazótól!
 • 2+3 év forgalmazói garanciával (regisztráció szükséges!)
 • Gyors szállítással, akár a következő munkanapra!
 • Ingyenes szállítással Magyarország területén!

Rendeljen egy ALTANTIC F19 fűtőpanelt!

Válasszon teljesítményt!

500W
1000W
1500W
2000W
2500W
IP20
1,3 m (villásdugó)
Eredeti ára:
Ára:

Elérhető színek:

Rendelhető extrák:

Összesen:
0 Ft

Hogyan rendelhet?

1. Válasszon a fenti listából!
2. Adja hozzá a kívánt extrákat!
3. Tegye a terméket a kosárba!

Rendelési információ

A terméket a hivatalos, magyarországi képviselet teljes támogatásával és garanciális hátterével árusítjuk.

A megrendelés visszaigazolásával Ön és az Eurovill Profi Kft. (Székhely: 1139 Budapest, Fáy utca 12/B. Adószám: 10789788-2-42 CJSZ: 01-09-907121) között távollévők között kötött szerződés jön létre az ÁSZF szerint.

Segítségre lenne szüksége a megrendeléshez?

Máris felvehetjük a kapcsolatot, ha küld egy rövid üzenetet.

Hívja ügyfélszolgálatunkat!

(H-P) 10:00 től 14:00 óráig állunk rendelkezésére.

Minden kérdésre választ kapott?

Kérjük, a skálán jelölje be, hogy mennyire volt részletes a leírás!

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Az üzenetküldés teljesen névtelen, nem tárolunk adatot.
Ha szeretné, hogy válaszoljunk, inkább küldjön egy ÜZENET-et!