Akciós ajánlatok

Ha a gombra kattint, közvetlenül elérheti a FűtésKell.hu futó akcióit.

Termékek raktárról

Nézze meg termékkínálatunkat, év válasszon raktáron lévő termékeink közül.

Kérjen árajánlatot!

Szinte minden fűtési rendszerre van gyártói vagy forgalmazói ajánlatunk.

Ingyenes konzultáció

Foglaljon le egy 15 perces villám-konzultációt, ahol megbeszélhetjük, milyen eredményekre számíthat, ha együtt dolgozunk.

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

Havonta 1-2 levelet küldünk értékesítés témában.

Lépjen kapcsolatba velünk!

Máris kapcsolatba léphetünk, ha küld egy rövid üzenetet.

Atlantic Design F120 fűtőpanel

Korszerű fűtőbetét, különféle termosztátok és kiváló ár/érték arány jellemzi az új Atlantic Design elektromos fűtőpaneleket. Atlantic F120 PROGRAMOZHATÓ termosztáttal, fali szerelőkerettel, villásdugóval, tartóláb nélkül kerül forgalomba.

Atlantic F129D

Atlantic Design fűtőpanel

Legfontosabb előnyei:

 • Programozható termosztát
 • Falra szerelhető
 • Erp kompatibilis

Atlantic DESIGN - méretek és árak

TípusMéretekBruttó árSzállítás
Atlantic F120 Design-500W39,1 x 46,1 cm76 990 Ftraktáron
Atlantic F120 Design-1000W46,5 x 46,1 cm84 690 Ftraktáron
Atlantic F120 Design-1500W61,3 x 46,1 cm92 390 Ftraktáron
Atlantic F120 Design-2000W76,1 x 46,1 cm102 290 Ftraktáron
Atlantic F120 Design-2500W90,9 x 46,1 cm109 990 Ftraktáron

Atlantic márkát 1968-ban Mr. Radat és Mr. Lamoure alapította, a Franciaország nyugati részén található, Roche-sur-Yon-ban.

Magyarországon 2001.-óta forgalmazzák a különféle Atlantic fűtőtesteket.

Mekkora a fűtési problémája?

Ha Ön egy teljes lakás vagy családi ház fűtését elektromos fűtőtestekkel szeretné megoldani, nincs könnyű helyzetben. Főfűtésként nem mindegyik panel jó választás. Ráadásul a helyiségek eltérő funkciója miatt, pár dologra különösen oda kell figyelni!

Főfűtésként csak bizonyos paneleket ajánlunk. Pl. a programozott termosztáttal szerelt F120 Design készüléket célszerű választani.

Atlantic F120 Design fűtőpanel PROGRAMOZHATÓ termosztáttal

Az Atlantic F120 Design, mindenben megegyezik az előbb említett készülékekkel, a termosztátját kivéve. Teljesíti az ErP követelményeket, fali tartókonzollal szállítjuk, tartóláb külön vásárolható.

Programozható termosztát

A programozható termosztát könnyű kezelést ígér. Naponta, óránként + 3 fűtési mód.

Atlantic F120 Design termosztát

Atlantic F120 Design termosztát

Ezt a fűtőpanelt miért lehet falra szerelni?

Ahhoz, hogy átfogó képet kapjunk a ‘Design’ fűtőpanel család tagjairól, pár szót ejtenünk kell az európai szabályozásról, amely az alacsonyabb energiafogyasztás és károsanyag-kibocsátás korlátozás érdekében fogadtak el.

Az ErP rendelet értelmében a forgalomba hozott elektromos fűtőtesteknek 2018 után meg kell felelni egy szigorú pontrendszernek. A rendszert úgy alakították ki, hogy más szabályok vonatkoznak a falra szerelhető és más a mobil készülékekre. Mobil fűtés esetén a rendszer megengedőbb. Így sok 2018 előtti készülék forgalomban maradhat (akár mechanikus termosztáttal is), ha tartólábbal szerelve gyártják mobil használatra.

Az Atlantic F120D előre programozott termosztátja akár falra szerelve, akár lábon, mobil kivitelben is teljesíti az ErP követelményeket. Ezért a készülékhez gyárilag fali tartókeretet adtak, de szükség esetén, opcionális tartólábat lehet hozzá vásárolni.

Ablaknyitás érzékelő

Az F120 Design ablaknyitás érzékelővel van szerelve, így szellőztetéskor nem szüksége a készüléket kikapcsolni, érzékeli a hőmérséklet esést és leáll.

Az Atlantic F120 készülék előnyei és hátrányai

Ez a készülék Önnek való, ha ...

 • Rugalmasan vezérelhető készüléket keres.
 • falra szerelhető, ErP ready fűtőtestet vásárolna!
 • Lakása fő fűtését elektromos radiátorokkal oldaná meg!

Ez a készülék NEM Önnek való, ha ...

 • a lehető legegyszerűbb fűtésmegoldást keresi. (F19 való Önnek)!
 • hordozható, lábbal szerelt készüléket vásárolna. (F119 való Önnek)!

Az Atlantic F120 Design fűtőtest tulajdonságai

Atlantic F120D fűtőpanel

Programozható termosztát, villásdugóval szerelt, fali szerelőkerettel, ErP ready

↓  Elolvasom az egészet  ↓

Az Atlantic fűtőpanelek gazdaságosak?

Az Atlantic Design fűtőpanelben pontos termosztát, homogén hőeloszlást biztosító HD készülékház, megnövelt méretű fűtőrács segíti a hatékony és gazdaságos fűtést.

Atlantic DESIGN fűtőpanel

Atlantic DESIGN fűtőpanel

Mit jelent a HD a készülék nevében?

A HD jelölés az Atlantic elektromos radiátoroknál a Homogenous heat Diffusion azaz a homogén hőelosztásra utal. Amíg a hagyományos konvektoroknál a készülék a fűtőbetét környékén forró és a széleken hideg, addig a HD technológiával készített készülékház jobbal eloszlatja a hőt, és kiegyenlítettebbé teszi a hőleadást.

Továbbfejlesztett hőleadó képesség

Az Atlantic DESIGN új dizájnt kapott az elődjéhez képest. Ez leginkább a megnövelt méretű fűtőrácsban mutatkozik meg, ami a készülék felső harmadát teljesen lefedi. A régebbi modellhez képest aktívabb hőleadással jár, azaz gyorsan, és hatékonyan melegíti fel a helyiséget. Továbbá egy régebbi elektromos konvektorhoz képest közelebb került a biztonsági sztenderdekhez azáltal, hogy kiegyenlíti azokat a pontokat, ahol a készülékház túlmelegedhetne.

Fűtőbetét az Atlantic Design készülékben

Az Atlantic Design sorozat a jól bevált, alumíniumötvözetből készült, megnövelt felületű, kerámiamagos fűtőbetétjét kapta. A fűtéspiacon szinte minden valamirevaló konvektort és fűtőpanelt ehhez hasonló betéttel szerelnek. A technológia azonos, csak a betétek alakja tér el. Például az X-type fűtőbetét X alakú, az Atlantic radiátorokban U alakú a fűtőborda.

Atlantic F129 Design

Atlantic F125 Design szerkezeti képe

↓  Elolvasom az egészet  ↓

Az Atlantic fűtőpanelek a fürdőszobában is használhatók

A kettős szigetelésnek és az IP24-es védelemnek köszönhetően, a biztonsági előírások betartásával akár a fürdőszobában is felszerelheti. Az elektromos konvektor védett a fröccsenő víz ellen és kettős szigetelésének köszönhetően nem tud áram alatt lévő alkatrészt megérinteni.

Tudta-e?

Az IP24 védelem két számjegye az alábbiakat jelöli: Az első számjegy a szilárd tárgyak szerkezetbe jutása elleni mechanikai védettségét jelöli. 2: Közepes méretű szilárd tárgyak ellen védett (>12 mm) A második számjegy a víz elleni védettségre utal. 4: Fröccsenő víz ellen védett minden irányból.

Atlantic F129 Design lakásfűtés

Atlantic Design lakásfűtés

Atlantic fűtőpanel bekötése az elektromos hálózatba

Az Atlantic DESIGN hordozható, lábra szerelt, és a fali szerelőkerettel forgalomba hozott modellek esetén is szabványos villásdugóval szerelt, azaz, csak csatlakoztatni kell az elektromos hálózatba, bekötést nem igényel. Természetesen a villásdugó a készülékről levágható és fixen beköthető az elektromos hálózatba. Ez garanciavesztéssel nem jár, de ezt a folyamatot célszerű szakemberre bízni. A készülékek kettős szigetelésűek, földelni szigorúan tilos!

Atlantic F19D sorozat

Atlantic FX9 fűtőpanel család

Az Atlantic fűtőpanelek fehér színben érhetők el

A készülék fehér színét jól tartja és évekig dísze lehet lakásának. Ha szeretné színkód alapján beazonosítani a fűtőtest színét, keresse az alábbi kódot: white (RAL 9016).

↓  Elolvasom az egészet  ↓

További védelem az Atlantic fűtőpanelben

Az IP24 védettség és a kettős szigetelés mellett a készülék beépített túlmelegedés védelemmel és borulásérzékelővel rendelkezik. Ha véletlenül felborulna, ami főleg a hordozható kivitel esetén fordulhat elő, a készülék lekapcsol. A túlmelegedés abban az esetben állhat elő, ha a készülék fűtőrácsát valami eltakarja. (Az elektromos fűtőtesteket tilos letakarni, de ha a macska leszakítja a függönyt jól jöhet az extra védelem. )

Atlantic F129 Design fűtőpanel

Atlantic fűtőpanel

Hordozható fűtőtest vagy falra szerelt fűtőpanel

Akár a falra szereli, akár tartólábon használja, a készülék ideális a legtöbb lakossági fűtési feladat megvalósításra. A falra szerelhető verzió mellé vásárolhat opcionális tartólábat.

↓  Elolvasom az egészet  ↓

Kiegészítő információk

A készülék kb.130-140 cm elektromos kábellel érkezik, villásdugóval gyárilag szerelve van. A készülék színe: fehér (RAL 9016) sajnos más színben nem rendelhető. A falra szerelhető F125 D verzió dobozában H alakú szerelőkeret található, a faltípusnak megfelelő csavar nem tartozék. (4 db szükséges a felszereléshez)

Az F19 és F119 készülék esetén a fix tartóláb a doboz oldalában található a hungarocellbe ágyazva. Elsőre nekünk sem volt egyértelmű ez az elhelyezés!

Atlantic Design műszaki adatai

 • Teljesítmény: 500W, 1000W, 1500W, 2000W, 2500W
 • Megnövelt hőleadású, bordázott fűtőfelület
 • Biztonságos, csendes, hosszú élettartamú
 • Nagyméretű szellőzőrács
 • Beépített hővédő kapcsoló a túlmelegedés ellen
 • Fehér színben
 • Kb. 130 cm hálózati kábel villásdugóval
 • Atlantic F120 Design

 • F120 Programozható termosztáttal
 • Fali szerelőkeretet a csomagban
 • Fix tartólábat nem tartalmaz

TípusWattMéretekSúlyÁram
Atlantic F120 Design500W39,1 x 46,1 cm3,1 kg2,17 A
Atlantic F120 Design1000W46,5 x 46,1 cm3,6 kg4,34 A
Atlantic F120 Design1500W61,3 x 46,1 cm4,5 kg6,52 A
Atlantic F120 Design2000W76,1 x 46,1 cm5,4 kg8,69 A
Atlantic F120 Design2500W90,9 x 46,1 cm6,3 kg10,87 A

A fűtőpanel vastagsága 11,4 cm, a faltól mért mélysége kb. 13-14 cm.

30 cm téglafal és 5 cm szigetelés esetén*

HelyiségBelmagasságAjánlott teljesítmény
4-5 m2max. 2,7 m500 W
8-10 m2max. 2,7 m1000 W
14-15 m2max. 2,7 m1500 W
18-20 m2max. 2,7 m2000 W
20-25 m2max. 2,7 m2500 W

*Az adatok tájékoztató jellegűek! Konzultáljon épületgépésszel!

Atlantic fűtőpanel vélemény

A fűtőpanelről szerzett első benyomásaink jók. A véleményünk az, hogy a gyártó jól lépte meg azokat az innovatív fejlesztéseket, amelyeket az ErP szabályozás kapcsán amúgy is szükségszerűek voltak.

Vásárlónk véleménye az F119 design fűtőpanelről

Tavaly decemberben vásároltunk 2db 1000w és 1db 2000w készüléket. A kicsik voltak igazán használva mert akkor még nem üzemeltek a napelemek. Kicsit tartottunk a magas áramszámla miatt így csak rásegítésként használtuk. Utólag kiderült hogy kb. 5000 Ft-al lett több a számla. Nagyon kellemes meleget tartottak, hang nélkül! ... Nem bántuk meg, csak ajánlani tudom!

Elektromos fűtőpanel vélemények

H.H. 2018-07-17

↓  Elolvasom az egészet  ↓

Rendeljen egy Atlantic DESIGN fűtőtestet!

 • Közvetlenül a magyarországi forgalmazótól!
 • 2+3 év forgalmazói garanciával (regisztráció szükséges!)
 • Gyors szállítással, akár a következő munkanapra!
 • Ingyenes szállítással Magyarország területén!

Rendeljen egy ALTANTIC F120 fűtőpanelt!

Válasszon teljesítményt!

500W
1000W
1500W
2000W
2500W
IP20
1,3 m (villásdugó)
Eredeti ára:
Ára:

Elérhető színek:

Rendelhető extrák:

Összesen:
0 Ft

Hogyan rendelhet?

1. Válasszon a fenti listából!
2. Adja hozzá a kívánt extrákat!
3. Tegye a terméket a kosárba!

Rendelési információ

A terméket a hivatalos, magyarországi képviselet teljes támogatásával és garanciális hátterével árusítjuk.

A megrendelés visszaigazolásával Ön és az Eurovill Profi Kft. (Székhely: 1139 Budapest, Fáy utca 12/B. Adószám: 10789788-2-42 CJSZ: 01-09-907121) között távollévők között kötött szerződés jön létre az ÁSZF szerint.

Segítségre lenne szüksége a megrendeléshez?

Máris felvehetjük a kapcsolatot, ha küld egy rövid üzenetet.

Hívja ügyfélszolgálatunkat!

(H-P) 10:00 től 14:00 óráig állunk rendelkezésére.

Minden kérdésre választ kapott?

Kérjük, a skálán jelölje be, hogy mennyire volt részletes a leírás!

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Az üzenetküldés teljesen névtelen, nem tárolunk adatot.
Ha szeretné, hogy válaszoljunk, inkább küldjön egy ÜZENET-et!