Akciós ajánlatok

Ha a gombra kattint, közvetlenül elérheti a FűtésKell.hu futó akcióit.

Termékek raktárról

Nézze meg termékkínálatunkat, év válasszon raktáron lévő termékeink közül.

Kérjen árajánlatot!

Szinte minden fűtési rendszerre van gyártói vagy forgalmazói ajánlatunk.

Ingyenes konzultáció

Foglaljon le egy 15 perces villám-konzultációt, ahol megbeszélhetjük, milyen eredményekre számíthat, ha együtt dolgozunk.

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

Havonta 1-2 levelet küldünk értékesítés témában.

Lépjen kapcsolatba velünk!

Máris kapcsolatba léphetünk, ha küld egy rövid üzenetet.

Cikkek, blogbejegyzések

Érdekességek a fűtéstechnika világából.

Kiemelt cikkek

Top5 elektromos fűtőpanel- Bár nagy a választék, nehéz megválaszolni a 'Melyik a legjobb fűtőpanel?' kérdést.

Milyen fűtőpanelt vegyek?- Adax fűtőpanel, vagy Atlantic radiátor, esetleg egy olcsóbb konvektor? Érdemes hőtárolós fűtőpanelt vásárolni? Milyen fűtőpanelt vegyek, ha egy gazdaságos fűtőtestet keresek?

Fűtési rendszer méretezés- Ha rendelkezik energetikai tanúsítvánnyal, szívesen segítünk Önnek kiszámolni, mekkora készülékre lesz szüksége, hogy a téli hidegben is kifűtse otthonát.

Sokat fűt de mégis fázik?- Legyen bármilyen fűtési rendszere is, ha a falai hidegek, akkor nem fogja kellemesen érzi magát az otthonában!

Keveset fűt de mégsem fázik?- Ha már befűtöttünk, ne engedjük megszökni a meleget! Tudja mikor kellemes, a hőérzet egy lakásban?

Blogbejegyzések

Ön miért fizet szívesebben?- Ha megveszi az ablakot, akkor az ablakért fizet. Ha nem akkor pedig a fűtésért! Döntsön: miért fizet szívesebben?

Lecseréljük a gázt hőszivattyúra?- Ez a cikk azoknak szól, akik jelenleg gázzal fűtenek és a meglévő rendszerüket szeretnék nagyobb hatékonysággal vagy olcsóbban üzemeltetni.

Mivel fűtsünk 2023-ban?- Nézzük meg és számoljuk ki, hogy a különféle fogyasztási sávhatárok figyelembevételével, mivel és hogyan érdemes fűteni 2023-ban.

Fűtőpanel vagy hőszivattyú?- Ebben a bejegyzésben arra a kérdésre keressük a választ, hogy megfontolt döntés vagy katasztrofális baklövés elektromos fűtőpanellel, vagy más ellenállás alapú fűtőtesttel fűteni?

A hőátadás három típusa- Hőáramlás, hősugárzás, hővezetés. Minden olyan esetben, amikor két különböző hőmérsékletű anyag találkozik, mindig hőátadás megy végbe, amíg a két anyag ugyanazt a közös hőmérsékletet el nem éri.

Ha nincs elég meleg...- Kisokos + 5 jó tanács kiegészítő/tartalék fűtőtest vásárlásához!

Milyen magasra szerelhető a fűtőpanel?- Időnként felmerül, hogy a fűtőpanelek felszerelhetők-e az ajtó vagy a mosógép fölé? Esetleg felszerelhető-e az elektromos fűtőpanel állítva?

Elektromos fűtőpanel energiacímke- Az energiafogyasztási címkék rangsorolják a készülékeket egy A-tól G-ig terjedő skálán aszerint, hogy mennyi energiát fogyasztanak; tájékoztatást nyújtanak arról, hogy melyek az energiatakarékosabb termékek.

Igénybe vehető-e a H-tarifa elektromos fűtés esetén?- A H árszabás, közismert nevén H-tarifa a fűtési szezon alatt kedvezőbb árú üzemeltetési költségeket kínál. A kérdés az, hogy ezt elektromos radiátor vagy elektromos kazán üzemeltetése esetén igénybe tudjuk-e venni?

A világ elektromos fűtés nélkül- Az elektromos fűtés napjainkban egyre inkább elterjedt és népszerű fűtési megoldás, amely számos előnyt kínál a hagyományos gáz-, olaj- és szén alapú fűtési rendszerekkel szemben.

Mi kerül egy elektromos fűtőpanelen 90000 forintba?!?!?!- Egy Facebook csoportban olvastam, hogy egy 7200 Forintba kerülő “építőáruházas” fűtőkészülék ugyanazt az 2000 Wattot adja le, mint egy drágább fűtőpanel.

A nyaraló fagymentesítése- Bizonyára Ön is szeretne biztonságosan fagymentesíteni! A bojler leengedése nem elég, hiszen az épület állagmegóvásáról is gondoskodni kell.

Babaszoba fűtés elektromos fűtőpanellel- Sokan nem készülnek fel a babaváráskor arra, ami az egyik legfontosabb: az ideális hőmérsékletre...

A FűtésKell.hu kuponkedvezményei- A futeskell.hu oldalon elérhető és beváltható kuponok listája

5 perc elektromos fűtés- Egy elektromos radiátor kényelmesebbé teheti az életét, de sok bosszúságot is okozhat ha nem a megfelelőt választja!

Korszerű elektromos fűtés- Korszerűnek számít-e egy elektromos radiátor ami 2018 előtt került kereskedelmi forgalomba? Kukába kerülnek a 2017-es gyártású konvektorok és fűtőpanelek? Egyáltalán nem!

Climastar fűtőpanel- Az innovációt és formabontó stílust megtestesítő Spanyol Climastar márka már világszinten több, mint 1.500.000 háztartásban gondoskodik a kellemes melegről.

Norvég fűtőpanel- Sok országban gyártanak elektromos fűtőtesteket. Miért pont a norvég fűtőpanelek váltak fogalommá?

Elektromos fűtőkábel- Az elektromos fűtőkábelek széles körben alkalmazhatók különféle fűtési rendszerekben, kültéren és beltéren egyaránt. Könnyen telepíthetők és nem igényelnek különösebb karbantartást.

Elektromos fűtőpanel- A fűtőpanel megfelelő választás lenne? Elektromos radiátor vásárlásán gondolkodik?

Elektromos fűtés- Az elektromos fűtés iránt érdeklődik? Ezen az oldalon összeszedtünk Önnek minden lényeges információt az elektromos fűtéssel kapcsolatban.

Régebbi cikkek archívuma

Új Climastar fűtőtestek 2021/22

2018-tól sok fűtőtest csak tartólábbal kerül forgalomba!

Mobilfűtés egyszerűen. A görgős láb felszerelése.

Mechanikus gyerekzár az elektromos radiátorokon

Atlantic F117 teszt

Miben lehetünk a segítségére?

1. Bízzon meg minket fűtési rendszerének tervezésével és beszerzésével!

Foglaljon le egy 15 perces villámkonzultációt, ahol megbeszélhetjük, hogyan segíthetünk kiválasztani Önnek a legmegfelelőbb megoldást.

2. Kérjen árajánlatot!

Kérjen árajánlatot otthona vagy irodája fűtésére! Piacvezető beszállítóink több 1000 készülékére tudunk árajánlatot adni!

3. Válasszon termékeink közül:

Hőszivattyúk, klímák

Norvég (ADAX) fűtőpanelek

Francia fűtőpanelek

Spanyol (CLIMASTAR) fűtőpanelek

További fűtőpanel márkák

Fürdőszobai megoldások

Infrapanelek

4. Olvasson cikkeket, blogbejegyzéseket!

Olvasson érdekes cikkeket és ne felejtsen el feliratkozni hírlevelünkre.

Fűtési rendszer méretezés- Ha rendelkezik energetikai tanúsítvánnyal, szívesen segítünk Önnek kiszámolni, mekkora készülékre lesz szüksége, hogy a téli hidegben is kifűtse otthonát.

Top5 elektromos fűtőpanel- Bár nagy a választék, nehéz megválaszolni a 'Melyik a legjobb fűtőpanel?' kérdést.

Milyen fűtőpanelt vegyek?- Adax fűtőpanel, vagy Atlantic radiátor, esetleg egy olcsóbb konvektor? Érdemes hőtárolós fűtőpanelt vásárolni? Milyen fűtőpanelt vegyek, ha egy gazdaságos fűtőtestet keresek?

Mivel fűtsünk 2024-ben?- Nézzük meg és számoljuk ki, hogy a különféle fogyasztási sávhatárok figyelembevételével, mivel és hogyan érdemes idén fűteni.

Az összes cikk és blogbejegyzés »

5. Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Havonta 1-2 levelet küldünk fűtéstechnikával, új készülékekkel, akciókkal kapcsolatban. Értesítőt küldünk az akciókról és akkor is, ha új cikk jelenik meg az oldalon.

6. Kövesse Facebook oldalunkat!

7. Írjon egy üzenetet!

Máris felvehetjük a kapcsolatot, ha küld egy rövid üzenetet.