Információ Elfogadom

Radialight SIRIO elektromos fűtőpanel

Olasz design, izgalmas vonalak, korszerű fűtőbetéttel és személyre szabható programozással

Radialight SIRIO elektromos fűtőpanel

Radialight SIRIO 42 cm magas fűtőpanel

MegnevezésMéretRégi árÚj ár
Radialight SIRIO 42 cm magas fűtőpanel (bruttó árak)
Radialight SIRIO - 500 W45 x 42 cm60 990 Ft49 000 Ft
Radialight SIRIO - 1000 W65 x 42 cm66 990 Ft53 000 Ft
Radialight SIRIO - 1500 W85 x 42 cm73 990 Ft57 000 Ft
Radialight SIRIO - 2000 W105 x 42 cm80 990 Ft62 000 Ft

A fenti akciós árak feltételeiről a AKCIÓS AJÁNLAT részletei oldalon olvashat! Bruttó árak, a szállítási költséget már egy készülék esetén is átvállaljuk!

MŰSZAKI ADATOK MEGRENDELÉS

Radialight SIRIO

Az olasz Radialight gyár 2018-as fejlesztése az új SIRIO. Izgalmas vonalaival, korszerű műszaki tartalmával az egyik legjobb választás a középkategóriás elektromos fűtőtestek piacán.

A Sirio sorozat legkisebb tagja 500 Wattos, a legnagyobb készülék névleges teljesítménye 2000 Watt. A pontos méreteket és műszaki adatokat lejjebb görgetve olvashatja.

A száraz műszaki adatok előtt szeretnénk pár szót ejteni a készülék külső megjelenéséről, ami kellemes meglepetést okozott amikor az első tesztpéldányt kibontottuk barna dobozából. Rengeteg készülék van a piacon, nagy részük teljesen egyforma; egy lapos, fehér fémdoboz a falon. Általában a legtöbb amit le tudunk írni egy-egy készülékről az az, hogy "letisztult" (unalmas), "parktikus", (unalmas) vagy "hagyományos", (unalmas). Az új SIRIO jól sikerült.

Radialight SIRIO 2000 Watt

A Radialight SIRIO formatervezett készülékháza

Klasszikus, téglalap-szerű arányokkal rendelkezik, mégsem unalmas. A tervezők átgondolták a szögletes formákat és a készülékház kellemesen lekerekített sarkokat és a két oldalának gyémánt-szerű letörést kapott, ami egyedivé tette a fűtőtest megjelenését!

A Sirio működése

A Radialight SIRIO konvekcióval, azaz természetes hőáramlással melegíti az otthonát: a hideg levegő beáramlik az alsó rácson, amit az alumínium fűtőbetét felmelegít, majd a felső rácson keresztül kiáramlik a meleg levegő. Ily módon teljes biztonságban és csendben melegítheti otthonát, mivel nincs benne ventilátor vagy más mozgó alkatrész.

Radialight SIRIO csalad

A Sirio kezelőfelülete

A Radialight jól használható kezelőfelületet készített, szinte a használati útmutató nélkül is egyértelműen elérhetők az alapfunkciók. A speciális beállításokhoz már célszerű elmélyedni az útmutatóban, de a panel üzembe helyezése senkinek sem fog komoly problémát okozni.

A SIRIO kettős szigetelésű készülék, nem szükséges földelt konnektor az üzemeltetéséhez. Az elektromos hálózatba történő csatlakoztatás után, a készülék oldalán található BE/KI kapcsolót be kell kapcsolni. Bekapcsoláskor a pontos időt és az aktuális napot be kell állítani.

Radialight SIRIO ambient

A BE/KI kapcsoló teljesen áramtalanítja a készüléket, ezért csak akkor javasolt a használata, ha huzamosabb ideig használaton kívül van a készülék, az óra beállítást elfelejti. Ha a készüléket a felső részén található “Ó” gombbal kapcsoljuk ki, akkor a beállításokat megőrzi, ilyenkor minimális áramfelvétel mellett, készenléti üzemmódba kerül a készülék.

Radialight SIRIO gombok

Radialight SIRIO kezelőfelülete

Az “M” gomb az üzemmód választó, az “F” a funkció választó, a “FEL” és “LE” nyilakkal lehet a kívánt hőmérsékletet beállítani, illetve a menüben navigálni.

A Radialight Sirio 5 féle üzemmódban használható

COMFORT üzemmód
Ebben az üzemmódban a fűtőtest folyamatosan működik, ki/be kapcsolja beállított érték fenntartása érdekében.

COMFORT - 1 üzemmód
Hasonló az előző üzemmódhoz, de a beállított hőmérsékletet 1 fokkal leszabályozza. Ennek, és a következő üzemmódnak a készülék programozásánál van jelentősége, ugyanis a program nem konkrét hőmérsékletek hanem üzemmódok között vált.

COMFORT - 2 üzemmód Mint az előző. A beállított komforthőmérsékletet -2 Celsius fokkal leszabályozza.

ECO üzemmód
A konvektor folyamatosan működik, de a beállított komforthőmérsékletet - 3,5 Celsius fokkal leszabályozza.

Fagyvédelem üzemmód
A termosztát automatikusan 7 fok körül tartja a helyiség hőmérsékletét.

Programozott üzemmód
A termosztát legizgalmasabb üzemmódja. Beállítható, hogy a hét egyes napjain, melyik üzemmód mikor kapcsoljon be és mikor kapcsoljon ki.

Radialight SIRIO ambient

A Sirio fűtőpanel felszerelése

A készülék dobozában talál egy fehér színre festet fali tartókeretet. Ennek segítségével a készülék falra szerelhető.

Kiegészítőként vásárolható görgős tartóláb is, így a készülék, mobil fűtőtestként, akár a lakás különböző pontjain is használható.

Radialight SIRIO tartóláb

A tartóláb nem tartozék, külön lehet megvásárolni. A megrendelőlapon a fűtőtestek után, a "A készülékhez ajánljuk" résznél található!

A SIRIO különleges funkciói

Ablaknyitás érzékelő
Nyitott ablaknál a készülék termosztátja érzékeli az alacsony hőmérsékletet és maximális teljesítménnyel igyekszik a szoba hőmérsékletét visszaállítani. Egyértelmű, hogy az utcát fűteni nem kimondottan gazdaságos. Ebben segít az ablaknyitás érzékelő. Ha a környező hőmérséklet hirtelen csökkenését érzékeli, bekapcsol a fagyvédelem üzemmód. A szellőztetés végén bármely gomb megnyomása után, a fűtőpanel ismét normál módon fűt.

Gyerekzár funkció
A “FEL” nyíl 5 másodpercig történő nyomásával aktiválható. A lezárt termosztát megakadályozza a működési beállítások nem kívánt módosítását. Az “F” és a “LE” nyíl egyidejű nyomva tartása mellett a funkció kikapcsol.

Radialight SIRIO ambient

A SIRIO panelben is a korszerű készülékeknél megszokott X-alakú fűtőbetét dolgozik. A megnövelt hőleadású alumínium fűtőegység gyorsan és hatékonyan melegíti fel a formatervezett készülékházat.

Radialight Sirio vélemény

A középmezőny egyik legjobb ajánlata.

Már kicsomagoláskor kellemes meglepetés volt a SIRO szépen tervezett, mégis erős, robusztus készülékháza. Szétszerelve se ment el a kedvünk a készüléktől. Korszerű fűtőbetét, átgondolt elektronika, szép kivitelezés, sehol sem gagyi, nincsenek szemet bántó otrombaságok, amelyik időnként a nagyobb gyártók készülékeinél is megtalálhatók.

A felső szellőzőrácsok mennyiségének köszönhetően, sehol sem mértünk extrém magas értékeket, egyedül a készülék tetején fordult elő 80 Celsius körüli érték ami már nem a kellemesen tapintható kategória, de végül is egy fűtőtestről beszélünk, aminek az a dolga, hogy meleg legyen. :-) Ennél jobb értékeket hőtároló maggal vagy vastag kő-előlappal lehet elérni, de az már más (ár) kategória.

Radialight SIRIO ambient

Összegzés

A radialight véleményünk szerint jó irányba hozta meg a kompromisszumokat amikor egy "kedvezőbb árú" készülék bevezetése mellett döntött 2018-ban. A programozható termosztátnak köszönhetően ErP kompatibilis. A fűtőpanelt bátran ajánljuk lakásokba, irodákba, bárkinek aki egy stabil, problémamentes készülékre vágyik 2 év cseregaranciával. Ahogy a művelt amerikai mondaná: "non preoccuparti, sii felice"*!

* don't worry, be happy!


A Radialight SIRIO elektromos fűtőpanel műszaki tulajdonságai

 • Típus: Radialight Sirio
 • Teljesítmény: 500 W - 2000 W
 • Szín: fehér
 • Feszültség 230 V / 50 Hz
 • Beépített (heti) programozható termosztát: Igen
 • Digitális kijelző: Igen
 • Ablaknyitás érzékelő és LED-kijelző
 • IP24 védelem, vizes helyiségekben is használható
 • Használatra kész villásdugóval
 • Vezeték hossza: 115 cm
 • Tartókonzol: Igen (fehér)
 • Tartóláb: Külön vásárolható (görgős)

A Radialight Sirio méretei

TípusTeljesítményÁramMéretekSúly
Radialight SIRIO500 W2,17 A45 x 42 cm3,9 kg
Radialight SIRIO1000 W4,35 A65 x 42 cm5,6 kg
Radialight SIRIO1500 W6,52 A85 x 42 cm7,1 kg
Radialight SIRIO2000 W8,7 A105 x 42 cm8,6 kg

A fűtőpanel vastagsága 10,2 cm, a faltól mért mélysége kb. 12-13 cm.

A Radialight Sirio méretezése

30 cm téglafal és 5 cm szigetelés esetén*

Helyiség Belmagasság Ajánlott teljesítmény
4-5 m2 max. 2,7 m 500 W
8-10 m2 max. 2,7 m 1000 W
14-15 m2 max. 2,7 m 1500 W
18-20 m2 max. 2,7 m 2000 W

*Az adatok tájékoztató jellegűek! Konzultáljon épületgépésszel!

Rendeljen egy SIRO fűtőtestet!

 • Közvetlenül a magyarországi forgalmazótól
 • 2 év cseregaranciával (elromlik - küldjük az újat!)
 • Gyors szállítással, akár a következő munkanapra!
 • Ingyenes szállítással Magyarország területén!
MEGRENDELÉS


Nézzen körül a forgalmazónál!

Radialight SIRIO ambient

Ha a FűtésKell.hu oldalon vásárol, rendelését közvetlenül a forgalmazó szolgálja ki, ugyanolyan, vagy jobb feltételekkel!

Megtalált minden információt?

Kérjük, a lenti skálán jelölje be, hogy mennyire találta hasznosnak az itt olvasott információkat!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10Érdekli az elektromos fűtés?

Iratkozzon fel szakmai hírlevelünkre! Értesítjük AKCIÓinkról, kedvezményes KUPONokat küldünk, szakmai cikkeket írunk. (Bármikor leiratkozhat!)