Információ Elfogadom

NYBRO WiFi elektromos fűtőpanel

Ha kedvező árú fűtőpanelt keres, jelenleg nincs jobb ajánlatunk!

Az okostelefonról vezérelhető, letisztult, minimalista megjelenésű NYBRO fűtőpanel korszerű műszaki tartalommal, távoli elérést biztosító WiFi modullal, falra szerelve és mobil fűtőtestként is üzemeltethető.

NYBRO WiFi elektromos fűtőpanel

Bruttó árak, ingyenes szállítással

MegnevezésMéretBruttó árSzállítás
NYBRO elektromos fűtőpanel
NYBRO WiFi - 500 W44 x 35 x 5,5 cm43 000 Ftingyenes szállítás
NYBRO WiFi - 1000 W50 x 43 x 5,5 cm48 000 Ftingyenes szállítás
NYBRO WiFi - 1500 W60 x 43 x 5,5 cm50 000 Ftingyenes szállítás
NYBRO WiFi - 2000 W80 x 43 x 5,5 cm52 000 Ftingyenes szállítás
MŰSZAKI ADATOK TESZT MEGRENDELÉS

A NYBRO WiFi fűtőpanel

Érje el a fűtőpanel funkcióit utazás közben, vizsgálja meg a valós idejű adatokat és felügyelje a készüléket egy okostelefon segítségével a munkahelyéről is.

NYBRO 2000 Wattor fűtőpanel mobil kivitelben

NYBRO 2000 Wattos fűtőpanel mobil kivitelben

Andriod és iOS alkalmazás

A NYBRO fűtőpanelek a világ egyik leggyorsabb felhőalapú szolgáltatásával biztosítják Önnek a zavartalan és felhasználóbarát távoli internet alapú vezérlést. (Az app angol nyelven érhető el.)

NYBRO mobil App

NYBRO android + iOS mobil app

Programozás és Timer funkció

A NYBRO fűtőpanelek beépített termosztátja is intelligens, digitális kijelzővel szerelt. Ha Ön nem szeretné telefonról vezérelni a fűtése rendszerét, azt megteheti a fűtőpanel jobb felső sarkában található termosztáton keresztül is.

Automatizálás, Zónavezérlés

A BVF Netmostat alkalmazás lehetőséget nyújt több paneles helyiségek vagy helyiségcsoportok összevont vezérlésére, így nem a paneleket hanem akár egyes helyiségcsoportokat egyszerre kezelhet.

A NYBRO fűtőpanel család

Formavilága a norvég fűtőtestek letisztult világát idézi. 500, 1000, 1500 és 2000 Wattos teljesítményben kapható.

NYBRO fűtőpanel méretek

NYBRO fűtőpanel méretek

Csak egy gombnyomás minden fűtési szezon elején vagy hideg őszi este. A NYBRO elektromos panelekkel kialakított fűtési rendszer teljesen karbantartásmentes. Nincs szükség időszakos felülvizsgálatokra.

Mobil vagy stabil?

A NYBRO fűtőpanel megvásárlásával nem kell választania tartólábbal vagy fali szerelőkerettel csomagolt készülék között, a doboz a fali konzolt és mobil tartólábat is tartalmazza, így ha később szüksége lenne rá, egyszerűen átalakíthatja.

NYBRO fűtőpanel mobil kivitelben

NYBRO fűtőpanel mobil kivitelben

A fűtőpanelt csatlakoztatásra kész, 1.5 méter hosszú, villásdugóval szerelt kábellel szállítjuk, így üzembe helyezése végtelenül egyszerű. Csavarozza fel a tartólábakat, csatlakoztassa a konnektorba és azonnal fűthet a készülékkel!

NYBRO fűtőpanel tartozákok

Szerelőkeret, láb, villásdugó és csavarok a dobozban!

A WiFi termosztát nyújtotta lehetőségekkel bármikor élhet, de "manuálisan" is beállíthatja a készüléket. Csak nyomja meg a bekapcsoló gombot és a + - gombok segítségével állítsa be a kívánt hőmérsékletet! A WiFi modul nem felejti el a beállításokat akkor sem, ha mobil készülékként használjuk.

NYBRO WiFi fűtőpanel képek

NYBRO fűtőpanel szobában

NYBRO fűtőpanel

NYBRO fűtőpanel lakberendezés

NYBRO fűtőpanel lakásban

NYBRO fűtőpanel gyerekszobában

NYBRO fűtőpanel gyerekszobában

NYBRO fűtőpanel a nappaliban

NYBRO fűtőpanel a nappaliban

KIPRÓBÁLTUK! NYBRO WiFi fűtőpanel TESZT

Régóta szerettünk volna egy fűtőpanelt a kínálatunkba, ami egyesíti a piacon található fűtőpaneljeink előnyeit! Kollégáimmal már többször megalkottuk képzeletben az ideális fűtőpanelt. Beletettük a megfelelő fűtőbetétet, a megfelelő vezérlést, és a megfelelő designt! Az elérhető készülékekkel mindig volt valami ami nem stimmelt...

Volt már olyan panelünk, ami remekül meg volt építve, de nem volt elég szép (igazából ronda volt), volt kifogástalan panel, amire a gyártó képtelen volt villásdugót szerelni, volt olyan wifis készülékünk, ami csak a saját 75000 Forintos routerjéhez volt képes csatlakozni, de volt már közel tökéletes panel, pont tízszer annyiért, amennyiért itthon el lehetett volna adni.

NYBRO fűtőpanel a BVFtől

NYBRO fűtőpanel a BVF-től

Szakértőként teljesen világos, hogy “A tökéletes fűtőpanel” nem létezik, hiszen nagyon is különböznek a helyiségek, amelyekben ezeket a paneleket üzembe helyezik. Ami a legjobb megoldás egy passzívházba, az nem a legjobb megoldás egy nagy belmagasságú belvárosi körfolyosós polgári lakásba, és messze nem elég jó egy szigeteletlen vályog-falazattal rendelkező családi házba.

Szóval tökéletes nincs, de ha egy fűtőpanel megközelíti a norvég panelek szépségét, a francia panelek elnyűhetetlen megbízhatóságát, és nem utolsó sorban kínai készülékek árát, arra érdemes egy kicsit odafigyelnünk.

Kipróbáltuk és egy héten át használtuk a BVF új NYBRO fűtőpaneljét.

A készülék igényes csomagolásban érkezett. A svéd lobogó színeiben pompázó doboz (kék, sárga csíkokkal) jól néz ki, erős, és jól tart. A dobozban a készülék mellett helyet kapott két műanyag tartóláb is, ezért óriási plusz pont a gyártónak. A legtöbben szeretjük a készülékeket mobilan és fixen, falra szerelve egyaránt használni. Velem többször előfordult már, hogy levettem a nappaliban található készüléket és magammal vittem, hogy a nagymamánál a gyerek kiságyánál bekapcsolhassuk, ha túl hűvös lenne az este. Szóval ez itt pipa.

Természetesen a készülékre rögzítve megtaláljuk a fali szerelőkeretet is. A konzol fehérre festett, igényesen rögzíthető rá a készülék egy pár műanyag rögzítő-karom segítségével. A keret erős, nem csupán egy hajlított fémdarab, amit az olcsóbb készülékeknél megszoktunk. Ez plusz is plusz pont.

NYBRO fűtőpanel rögzítése

A szerelőkeret rögzítése

A dobozban a láb rögzítésére szolgáló csavarok mellett megtaláljuk a szerelőkeret rögzítésére való csavarokat is (műanyag tiplivel együtt.) Ez újabb pont. Nem is értem, hogyan spórolhatnak ezen egyes gyártók… A legtöbb faltípusnak megfelel, aki meg különleges falazattal rendelkezik, annak úgyis van otthon megfelelő tipli...

Mi mobil lábon teszteltük a készüléket. A láb oldalanként 2 csavarral rögzíthető, csúszásgátlóval ellátott lábon stabilan áll a készülék. Nekem egy picit alacsonynak tűnik, pár centivel lehetne magasabb. A konvekció így is működik, de a porcicák valószínűleg jobban megtalálják a bejáratot.

NYBRO fűtőpanel lábon

Tartozék tartóláb

Ha WiFi vagy programozás nélkül, manuális módban szeretnénk használni a készüléket. A bekapcsolás után a + és - gombok segítségével könnyen beállítható a szükséges hőmérséklet és már készen is vagyunk a beállításokkal.

NYBRO fűtőpanel termosztát

Termosztát a NYBRO fűtőpanelen

Egy apró figyelmesség a termosztát fedél. Segítségével "letompíthatjuk" a készülék fényeit, így az a éjszaka sem lesz zavaró.

Termosztát fedél

Termosztátfedél

A készülék programozása sem túl bonyolult, de a WiFi termosztát beállításához szükségünk lesz egy minimális angol nyelvtudásra. Az applikáció nem tudja a magyar nyelvet. A mellékelt magyar nyelvű kezelési útmutató alapján a készülék beállítható. Mi egyetlen helyen akadtunk el, valamiért nem volt egyértelmű, hogy a 2 mm átmérőjű körbe bele kell tenni egy pipát a folytatáshoz…

NYBRO fűtőpanel applikáció

NYBRO applikáció

Az app felülete letisztult, egyszerű, gyors. A vezérlés pontos, valós időben követhetővé és elérhetővé teszi a készüléket. A beállításához jó ha van a családban egy informatikai vénával megáldott személy vagy egy tinédzser, aki könnyedén párosítja a készüléket a routerrel. Ezt követően a kezelés már tényleg a lehető legegyszerűbb. :-)

A készülék kompakt méretei miatt tartottam az esetleges túlmelegedőstől, De több órás üzem alatt sem tapasztaltam nagy problémákat. A készülék előlapja a fűtőbetétnél kb. 50 Celsius fokos.

NYBRO előlapja 51 fokos

NYBRO fűtőpanel előlapja 50 fok körül.

A fűtőpanel felső részén a fűtőrácsnál a legmagasabb hőmérséklet amit mértem 91 Celsius volt. (1500 Wattos készüléket teszteltünk.)

NYBRO fűtőpanel fűtőrácsa 91 fokos

NYBRO fűtőpanel fűtőrácsa 91 fokos

Negatívumként meg kell említenem egy zavaró apróságot. A készülék termosztátja be és kikapcsoláskor egy halk kattanó hangot ad. Ez a mindennapokban nem kimondottan zavaró, mi is tudtunk élni vele, de azt gondolom, hogy a technika mai állása mellett, ez nem lett volna egy megoldhatatlan probléma… Reméljük később ez az apróság javításra kerül a következő szériában.

NYBRO fűtőpanel szenzor

NYBRO fűtőpanel a nappaliban

Kinek ajánljuk a NYBRO fűtőpanelt?

Nos, aki egy kedvező árú, jó minőségű fűtőpanelt szeretne, annak a NYBRO egy remek választás. Ezen az áron, csak barkácsáruházi csodák kaphatók, bizonytalan műszaki tartalommal. A NYBRO panelt 500 és 2000 Watt közötti teljesítményekben, 5 év magyarországi garanciával, megbízható, hazai szervizháttérrel kínáljuk. Nem tökéletes, de ezen az áron mindenképpen ajánlott, nagyon jó választás!

NYBRO WiFi műszaki adatai

 • Teljesítmény: 500W, 1000W, 1500W, 2000W
 • Beépített digitális WiFi termosztát
 • Megnövelt hőleadású, bordázott fűtőbetét
 • Biztonságos, csendes, hosszú élettartamú
 • Ablaknyitás érzékelés
 • Tartozék fali tartó konzol és tartóláb
 • Villásdugóval szerelt, 1,5 m kábellel
 • Mobil app: Android, iOS (angol nyelvű)

A doboz tartalma

 • NYBRO fűtőpanel
 • Fali szerelőkeret
 • Műanyag tartóláb
 • Csavarok
 • Magyar/Angol használati útmutató

A NYBRO elektromos méretei

NYBRO WiFi fűtőpanel
TípusTeljesítményÁramMéretekSúly
NYBRO WiFi500 W2,2 A44 x 35 x 5,5 cm2,5 kg
NYBRO WiFi1000 W4,3 A50 x 43 x 5,5 cm3,3 kg
NYBRO WiFi1500 W6,5 A60 x 43 x 5,5 cm4,1 kg
NYBRO WiFi2000 W8,7 A80 x 43 x 5,5 cm4,9 kg

A fűtőpanel vastagsága 5,5 cm, a faltól mért mélysége kb. 8 cm.

Az elektromos fűtés méretezése

30 cm téglafal és 5 cm szigetelés esetén*

HelyiségBelmagasságAjánlott teljesítmény
4-5 m2max. 2,7 m500 W
8-10 m2max. 2,7 m1000 W
14-15 m2max. 2,7 m1500 W
18-20 m2max. 2,7 m2000 W

*Az adatok tájékoztató jellegűek! Konzultáljon épületgépésszel!

Megrendeléssel kapcsolatos kérdések

Hány év a jótállás a fűtőpanelre?

5 év jótállással vásárolható meg a készülék. Az 5 éves garanciához regisztrálni kell!

Mennyibe kerül a szállítás?

A szállítás már egy készülék esetén is ingyenes.

Milyen gyorsan kaphatom meg a NYBRO készülékeket?

Ha munkanapokon 13:30-ig rendel, akkor a következő munkanapon Önnél lehet a készülék!

Szeretnénk, ha nálunk vásárolna! Ezért...

Rendelését közvetlenül az importőr raktárából szállítjuk ki Önnek a lehető legjobb áron!

Rendelését 20 000 Ft felett, ingyen házhoz szállítjuk Magyarország területén!

Megrendeléshez töltse ki az alábbi adatokat!

1. Válassza ki a kívánt mennyiséget!

Típus Darab Bruttó Összes
NYBRO WiFi fűtőpanel (szerelőkerettel)
NYBRO WiFi - 500 W43 000 Ft0 Ft
NYBRO WiFi - 1000 W48 000 Ft0 Ft
NYBRO WiFi - 1500 W50 000 Ft0 Ft
NYBRO WiFi - 2000 W52 000 Ft0 Ft
Szállítás bruttó: 0 Ft
Összes nettó: 0 Ft
Összes áfa: 0 Ft
Összes bruttó: 0 Ft

2. Válasszon fizetési módot


3. Adja meg az adatait!

4. Küldje el megrendelését!

Fizetendő összeg (bruttó): 0 Ft


Megismertem az Adatkezelési tájékoztatót, elfogadom az Általános Szerződési Feltételeket és a rendeléssel járó fizetési kötelezettséget.


« Elfogadom a feltételeket!


A megrendelés visszaigazolásával Ön és a BVF Fűtési Megoldások Kft. (Székhely: 1173 Budapest, Gyurgyalag utca 23. | Adószám: 10438925-2-42 | CJSZ: 01 09 071155) között távollévők között kötött szerződés jön létre az ÁSzF szerint.


Mi történik a megrendelés után?

A megrendelés feldolgozása után egy visszaigazoló e-mail küldünk, amely tartalmazni fogja a legfontosabb teendőket.

Személyes adatait a rendelés teljesítéséhez szükséges mértékben használjuk fel. Az adatvédelmi tájékoztatónkat itt találja. NAIH-85078/2015.

Előre utalással is fizethet

Ha előre utalást választott, a rendelés feldolgozása után egy díjbekérőt küldünk Önnek, ami tartalmazni fog minden, az átutaláshoz szükséges adatot. Ha beérkezik az utalás, azonnal feladjuk a csomagot a futárszolgálatnak. Ebben az esetben a csomag kézbesítésekor nem kell a pénzügyekkel foglalkoznia. (Nincs semmilyen rejtet költség.)

Banki átutalás esetén a szállítási határidő, az ügyintézés miatt +1 nappal kitolódhat.

Megtalált minden információt?

Kérjük, a lenti skálán jelölje be, hogy mennyire találta hasznosnak az itt olvasott információkat!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10Kérdése maradt? Írjon, és segítünk!


Hozzájárulok, hogy személyes adataimat az Adatkezelési tájékoztatónak megfelelően, kapcsolatfelvétel céljából kezeljék.

« Hozzájárulok!

Érdekli az elektromos fűtés?

Iratkozzon fel szakmai hírlevelünkre! Értesítjük AKCIÓinkról, kedvezményes KUPONokat küldünk, szakmai cikkeket írunk. (Bármikor leiratkozhat!)