Információ Elfogadom

Noirot SPOT-D elektromos fűtőpanel

A Noirot SPOT-D fűtőpanel energiatakarékos és költséghatékony fűtési megoldást nyújt, családi házak, lakások és üzlethelyiségek fűtésére. RX Silence® fűtőbetéttel.

Noirot SPOT-D elektromos fűtőpanel

Noirot SPOT-D fűtőpanel. Bruttó árak, ingyenes szállítással

MegnevezésMéretBruttó árSzállítás
Noirot SPOT-D elektromos fűtőpanel
Noirot SPOT-D - 500 W34 x 44 x 10,2 cm39 900 Ftingyenes szállítás
Noirot SPOT-D (Airelec) - 1000 W42 x 44 x 10,2 cm41 000 Ftingyenes szállítás
Noirot SPOT-D (Airelec) - 1500 W58 x 44 x 10,2 cm45 000 Ftingyenes szállítás
Noirot SPOT-D - 2000 W74 x 44 x 10,2 cm48 000 Ftingyenes szállítás
Noirot SPOT-D - 2500 W90 x 44 x 10,2 cm53 000 Ftingyenes szállítás
Noirot SPOT-D kiegészítők
SPOT-D tartóláb - görgős32 x 5 x 10,5 cm5 000 FtKészülékkel együtt
MŰSZAKI ADATOK TESZT MEGRENDELÉS

A Noirot SPOT-D fűtőpanel család

A Noirot SPOT-D 100%-ban az EU-ban készült, új generációs fűtőbetéttel szerelt, elektromos fűtőpanel ideális választás mindazoknak, akik költséghatékony, mégis energiatakarékos megoldást keresnek. 500 - 2500 Wattos, széles teljesítmény-választékból bárki könnyedén megtalálja az adott helyiség hőigényének megfelelő elektromos radiátort. Formavilága klasszikus, nem hivalkodó.

Noirot SPOT-D fűtőpanel család

Noirot SPOT-D fűtőpanel család

Bár itthon a készülék Noirot néven fut, más európai országokban Airelec néven kerül a boltok polcaira. Sok gyártó használ különféle márkaneveket (lásd. autóipar), így ez egyáltalán nem szokatlan. Időnként mi is csak ezzel a márkajelzéssel ellátott készüléket tudunk beszerezni, de senkit se tévesszen meg a matrica, ezt ugyanaz a készülék. Szóval a következőkben Noirot = Airelec

A SPOT-D (Airelec) elektromos radiátorok beépített digitális termosztáttal vannak felszerelve, így nem jelent plusz költséget a helyiség hőmérsékletének pontos beállítása. A programozási funkciók használatával további megtakarítások érhetőek el.

A gyermekzár funkció a gyerekszobában hasznos, de vendéglátó egységekben, szállodákban elengedhetetlen.

Az RX Silence® fűtőbetét teljesen hangtalan

A SPOT-D elektromos radiátorok az iparág csúcsát jelentő RX Silence® fűtőbetéttel szereltek. A készülék tökéletesen hangtalan, használata hálószobában és gyerekszobába is ideális választás.

Noirot SPOT-D működése

Noirot SPOT-D működése

Az elektromos radiátor csomagolása a fali rögzítéshez szükséges konzolt tartalmazza. A fali fűtőpanel szerelése nem igényel speciális rögzítőket és segédanyagokat, akár 3-4 perc alatt üzembe helyezhető. Gyárilag dugvillával szerelt. Fix bekötés esetén, a villásdugó garanciavesztés nélkül levágható, az 1,6 méter hosszú bekötő vezeték méretre vágható vagy szabadon toldható.

Videó

Az alábbi rövid videón megtekintheti Noirot SPOT-D főbb tulajdonságait:

A Noirot SPOT-D fűtőpanel

Noirot SPOT-D

Noirot SPOT-D elektromos fűtőpanel

A Noirot SPOT-D fűtőpanel tartólábbal

A SPOT-D fűtőpanel szinte minden helyiségben megállja a helyét! Ráadásul a saját lábán! A fűtőpanel az opcionálisan megvásárolható tartóláb segítségével könnyen mobillá tehető, ezért kiegészítő fűtésként a lakás több pontján is használható.

Noirot SPOT-D mobil hősugárzó

Noirot SPOT-D mobil fűtőpanel

A Noirot SPOT-D fűtőpanel

Noirot SPOT-D

Noirot SPOT-D elektromos fűtőpanel

KIPRÓBÁLTUK! Noirot SPOT-D fűtőpanel TESZT

Az első elektromos konvektor, amit évekkel ezelőtt eladtunk, szintén egy francia gyártmány volt. Biztosan sokan emlékeznek még az F117P Atlantic sorozatra, mert rengeteg készülék talált gazdára az évek alatt. Szerettük azt a készüléket, jó felépítésű, strapabíró darab volt, elején a jellegzetes vízszintes lamellákkal ellátott fűtőrácsával. Sajnáltam amikor az Atlantic egy termékfrissítés okán egyszerűen kivezette a készüléket a piacról.

A Noirot Spot-D pont úgy néz ki mint az F117P. De a Noirot bölcsebb volt és termékfejlesztés címszóval nem öntötte ki fürdővízzel együtt a gyereket is, hanem modernizálta a jól bevált, klasszikus formát.

Noirot SPOT-D

Noirot SPOT-D elektromos fűtőpanel

Pár órája nyúzzuk a készüléket és azt kell mondanunk, ez a készülék csak első ránézésre hasonlít az F117-re.

A készülékház erősebb lemezből, jobb technológiával lett legyártva, szinte ipari kivitel. A belsejében átgondoltság és rend van, a fűtőbetét igényesen megmunkált, ötletes felfüggesztéssel került beépítésre. Erről még írunk a későbbiekben.

A készülék programozható termosztáttal rendelkezik, ezért akár falra szerelve, akár mobil lábakon, egyaránt teljesíti az ErP megfelelés feltételeit. A fűtőpanel kettős szigetelésű, ezért a biztonsági előírások betartása mellett, akár a fürdőszobában is üzemeltethető.

Noirot SPOT-D

Noirot SPOT-D programozható termosztát

Az ablaknyitás-érzékelő sokáig csak a prémium készülékekbe került beépítésre, pedig nagyon praktikus megoldás, kényelmessé és gazdaságosabbá teszi az üzemeltetést azzal, hogy a szellőztetés idejére leszabályozza a fűtést.

Sok bosszúságot okozott már az, hogy egyes gyártók 80-90 cm “hosszú” kábellel szerelik a készülékeiket, amikor a 130-140 cm is kevés ahhoz, hogy átérjen a készülék oldalán található konnektorhoz. Piros pont a Noirotnak, hogy 175 cm ! kábellel szerelte a készüléket, így az akkor is kényelmesen csatlakoztatható, ha kissé távolabb esik a kialakított csatlakozótól. Nem nagy dolog, de pont az ilyen kis apróságokon múlik, hogy egy készülék mennyire használható a hétköznapokban!

Az elektromos fűtőpaneleket az ErP rendelet után modern fűtőbetéttel szerelik. Ezek általában csendesek is, időnként mégis előfordul némi pattogás, zúgás. Az oka az, hogy a fizika nincs tekintettel az igényeinkre és a hőtágulás az hőtágulás akkor is, ha a legnevesebb gyártók készülékeiről beszélünk.

Noirot SPOT-D

Igényesen megmunkált SPOT-D fűtőbetét

Az évek alatt sok technológiai megoldást láttunk a hőtágulásból adódó feszültség csökkentésére. Van olyan gyártó aki az alumínium fűtőbordák között kis réseket tervez a tágulás kompenzálására, mások puha szilikon bakokra ültetik az egész fűtőbetétet, esetleg a ház kialakításakor rugós felfüggesztéssel látják el a tartó füleket, hogy a fűtőbetétnek nagyobb mozgástere legyen.

A legjobb műszaki megoldást kétségtelenül a Noirot SPOT-D fűtőpanel belsejében láttuk. Az RX silence fűtőbetét nem a készülék hátuljához, hanem a burkolat oldalsó részéhez van rögzítve, olyan módon, hogy kb. 2 cm helye van jobbra-balra mozogni. Ezen kívül a fűtőbetét belsejében is elhelyeztek szilikon tömítéseket, ami megakadályozza, hogy a hőtáguláskor merev anyagok találkozzanak és ezáltal bármiféle hangot adjanak ki.

Ismét csak apróság, de ahogyan a képen is látható, a termosztát érzékelője nem a készülék alján kapott helyet, hanem úgy került kialakításra, hogy sem a falra szerelés, sem a padlóra állítás alkalmával sem törhető le. Nagyon szeretjük, ha egy tervezőmérnök a gyártási költségek lefaragásán kívül más szempontokat is figyelembe tud venni...

Noirot SPOT-D

Noirot SPOT-D elektromos fűtőpanel TESZT

Kinek ajánljuk a készüléket?

A Noirot SPOT-D fűtőpanel nem váltja meg a világot, de sok szempontból melegen (:-) ajánlott készülék lett. A mai (ki)spórolós, távol keleti termékektől hemzsegő világban jó érzés, ha egy készüléket vissza lehet csomagolni a dobozába, nem a legvékonyabb lemezből hajlították, rendesen lefestették, és még a kábelen se spóroltak.

Nos, a Noirot Spot-D-n nem spóroltak és ez már önmagában nagy dolog 2020 környékén. Aki szereti a klasszikus formákat, nem akar a legmodernebb trendek felé menni, csak egy jó ár/érték arányú, tisztességesen megépített, európai gyártású készüléket keres, ami hosszú évekig megoldja a fűtéssel kapcsolatos problémáit, annak a SPOT-D jó választás.

Noirot SPOT-D

Noirot SPOT-D elektromos fűtőpanel TESZT

Kérdése maradt? Írjon, és segítünk!


Hozzájárulok, hogy személyes adataimat az Adatkezelési tájékoztatónak megfelelően, kapcsolatfelvétel céljából kezeljék.

« Hozzájárulok!

Noirot SPOT-D (Airelec) műszaki adatai

  • Teljesítmény: 500W, 1000W, 1500W, 2000W, 2500W
  • Beépített digitális termosztát
  • Megnövelt hőleadású, bordázott fűtőbetét
  • Biztonságos, csendes, hosszú élettartamú
  • Ablaknyitás érzékelés
  • Tartozék fali tartó konzol
  • Görgős láb külön vásárolható
  • Villásdugóval szerelt, 1,6 m kábellel

A Noirot SPOT-D elektromos méretei

Noirot SPOT-D fűtőpanel
TípusTeljesítményÁramMéretekSúly
Noirot SPOT-D500 W2,2 A34 x 44 x 10,2 cm3 kg
Noirot SPOT-D (Airelec)1000 W4,3 A42 x 44 x 10,2 cm3,6 kg
Noirot SPOT-D (Airelec)1500 W6,5 A58 x 44 x 10,2 cm4,7 kg
Noirot SPOT-D2000 W8,7 A74 x 44 x 10,2 cm5,9 kg
Noirot SPOT-D2500 W10,9 A90 x 44 x 10,2 cm7,2 kg

A fűtőpanel vastagsága 10,5 cm, a faltól mért mélysége kb. 12 cm.

Az elektromos fűtés méretezése

30 cm téglafal és 5 cm szigetelés esetén*

HelyiségBelmagasságAjánlott teljesítmény
4-5 m2max. 2,7 m500 W
8-10 m2max. 2,7 m1000 W
14-15 m2max. 2,7 m1500 W
18-20 m2max. 2,7 m2000 W
20-25 m2max. 2,7 m2500 W

*Az adatok tájékoztató jellegűek! Konzultáljon épületgépésszel!

Airelec / Noirot

Tisztelt vásárolóink!

Az 1000W és 1500W teljesítményű változatokat jelenleg Airelec márkajelzéssel kerülnek forgalomba. A készülékek minden egyes alkatrész tekintetében megegyeznek. (Csak a felirat más)

Noirot SPOT-D fűtőpanel család

Megrendeléssel kapcsolatos kérdések

Hány év a jótállás a fűtőpanelre?

5 év jótállással vásárolható meg a készülék.

Mennyibe kerül a szállítás?

A szállítás már egy készülék esetén is ingyenes.

Milyen gyorsan kaphatom meg a Noirot készülékeket?

Ha munkanapokon 14:30-ig rendel, akkor a következő munkanapon Önnél lehet a készülék!

Szeretnénk, ha nálunk vásárolna! Ezért...

Rendelését közvetlenül az importőr raktárából szállítjuk ki Önnek a lehető legjobb áron!

Rendelését 20 000 Ft felett, ingyen házhoz szállítjuk Magyarország területén!

Megrendeléshez töltse ki az alábbi adatokat!

1. Válassza ki a kívánt mennyiséget!

Típus Darab Bruttó Összes
Noirot SPOT-D fűtőpanel (szerelőkerettel)
Noirot SPOT-D - 500 W39 900 Ft0 Ft
Noirot SPOT-D (Airelec) - 1000 W41 000 Ft0 Ft
Noirot SPOT-D (Airelec) - 1500 W45 000 Ft0 Ft
Noirot SPOT-D - 2000 W48 000 Ft0 Ft
Noirot SPOT-D - 2500 W53 000 Ft0 Ft
Noirot SPOT-D fűtőpanel tartozékok
SPOT-D tartóláb - görgős5 000 Ft0 Ft
Szállítás bruttó: 0 Ft
Összes nettó: 0 Ft
Összes áfa: 0 Ft
Összes bruttó: 0 Ft

2. Válasszon fizetési módot


3. Adja meg az adatait!

4. Küldje el megrendelését!

Fizetendő összeg (bruttó): 0 Ft


Megismertem az Adatkezelési tájékoztatót, elfogadom az Általános Szerződési Feltételeket és a rendeléssel járó fizetési kötelezettséget.


« Elfogadom a feltételeket!


A megrendelés visszaigazolásával Ön és a BVF Fűtési Megoldások Kft. (Székhely: 1173 Budapest, Gyurgyalag utca 23. | Adószám: 10438925-2-42 | CJSZ: 01 09 071155) között távollévők között kötött szerződés jön létre az ÁSzF szerint.


Mi történik a megrendelés után?

A megrendelés feldolgozása után egy visszaigazoló e-mail küldünk, amely tartalmazni fogja a legfontosabb teendőket.

Személyes adatait a rendelés teljesítéséhez szükséges mértékben használjuk fel. Az adatvédelmi tájékoztatónkat itt találja. NAIH-85078/2015.

Előre utalással is fizethet

Ha előre utalást választott, a rendelés feldolgozása után egy díjbekérőt küldünk Önnek, ami tartalmazni fog minden, az átutaláshoz szükséges adatot. Ha beérkezik az utalás, azonnal feladjuk a csomagot a futárszolgálatnak. Ebben az esetben a csomag kézbesítésekor nem kell a pénzügyekkel foglalkoznia. (Nincs semmilyen rejtet költség.)

Banki átutalás esetén a szállítási határidő, az ügyintézés miatt +1 nappal kitolódhat.

Megtalált minden információt?

Kérjük, a lenti skálán jelölje be, hogy mennyire találta hasznosnak az itt olvasott információkat!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10Érdekli az elektromos fűtés?

Iratkozzon fel szakmai hírlevelünkre! Értesítjük AKCIÓinkról, kedvezményes KUPONokat küldünk, szakmai cikkeket írunk. (Bármikor leiratkozhat!)