Akciós ajánlatok

Ha a gombra kattint, közvetlenül elérheti a FűtésKell.hu futó akcióit.

Termékek raktárról

Nézze meg termékkínálatunkat, év válasszon raktáron lévő termékeink közül.

Kérjen árajánlatot!

Szinte minden fűtési rendszerre van gyártói vagy forgalmazói ajánlatunk.

Ingyenes konzultáció

Foglaljon le egy 15 perces villám-konzultációt, ahol megbeszélhetjük, milyen eredményekre számíthat, ha együtt dolgozunk.

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

Havonta 1-2 levelet küldünk értékesítés témában.

Lépjen kapcsolatba velünk!

Máris kapcsolatba léphetünk, ha küld egy rövid üzenetet.

UNICAL YA3 Monosplit Klíma

Fedezze Fel a Jövő Légkondicionálását: Az Unical YA3 Monosplit klímával.

UNICAL HŐSZIVATTYÚK

Képzelje el egy olyan otthont vagy irodát, ahol a levegő mindig friss, tiszta és pontosan a kívánt hőmérsékletű. Az Unical YA3 Monosplit légkondicionálóval ez nem csak álom többé. Ez a készülék nem csupán a hőmérséklet szabályozásában nyújt kiváló teljesítményt, hanem a levegő minőségének javításában is.

ENERGIATAKARÉKOSSÁG ÉS KÖRNYEZETTUDATOSSÁG

Az A+++ energiaosztályba sorolt YA3 Monosplit nem csupán a pénztárcáját kíméli, hanem a környezetre gyakorolt hatását is minimalizálja.

IONIZÁTOR: A TISZTÁBB LEVEGŐÉRT

A beépített ionizátorral a YA3 nem csak hűt vagy fűt, hanem aktívan tisztítja is a levegőt. Ez a funkció különösen hasznos allergiásoknak, asztmásoknak vagy csak egyszerűen azoknak, akik a friss és tiszta levegőt értékelik. A távirányítóval aktiválható ionizátor akár 99%-os hatékonysággal szűri ki a levegőben lévő szennyeződéseket, mint a por, atkák, baktériumok és pollen.

STÍLUS ÉS KÉNYELEM

Az Unical YA3 nem csak funkcionális, hanem stílusos is. Elegáns, modern designjával bármely helyiség dísze lehet. A Full Inverter rendszer biztosítja a folyamatos és zökkenőmentes működést, így a készülék mindig a lehető leggazdaságosabban üzemel.

UNICAL YA3 klímaberendezés

A második képen: Az airSOFT kiegészítő, amely eltereli és szétoszlatja a légkondicionált levegőt. Ideális hálószobákban, valamint irodákban, üzletekben, laboratóriumokban stb.)

Az airSOFT-ot az ARTÙ DESIGN STUDIO tervezte, és egyszerű, elegáns vonalvezetése miatt jól illeszkedik a különböző helyiségekbe vagy berendezési stílusokba.

  • Fém és rozsdamentes acél szerkezet
  • Levehető és mosógépben 40°-on mosható mikrolyukas technikai szövet
  • Meglévő belső egységekhez is használható
  • Szélessége 85 cm

TOVÁBBI ELŐNYÖK

INTELLIGENS VEZÉRLÉS

Az otthoni Wi-Fi-n keresztül történő távoli vezérlés lehetővé teszi, hogy okostelefonján vagy tabletjén keresztül irányítsa a légkondicionálót. Az egyszerűen használható alkalmazással beállíthatja a hőmérsékletet, időzítést és egyéb funkciókat, akár távolról is.

SUPERSILENT: A CSENDES ÜZEMMÓD

A SuperSilent funkcióval a YA3 rendkívül halkan működik, így tökéletes választás hálószobákba vagy olyan munkahelyekre, ahol a csend különösen fontos. Ebben az üzemmódban a belső egység ventilátora csökkenti a zajszintet, így a készülék működése alig hallható.

3D HATÁS ÉS FOLLOW ME FUNKCIÓ

A 3D hatás biztosítja a levegő egyenletes eloszlását a helyiségben, míg a Follow Me funkcióval a távirányító termosztátként működik, így a kívánt hőmérsékletet pontosan és gyorsan elérheti.

EGYSZERŰ KEZELHETŐSÉG

A távirányító intuitív kezelőfelülete révén könnyedén választhat a különböző üzemmódok, mint a hűtés, fűtés, páramentesítés, ionizátor, és egyéb funkciók között.

Az Unical YA3 Monosplit tökéletes választás azok számára, akik egy magas színvonalú, energiatakarékos és környezetbarát légkondicionáló megoldást keresnek. Legyen szó otthonról vagy irodáról, a YA3 biztosítja a kényelmet, a tisztaságot és a hatékonyságot, amire szüksége van. Válassza a YA3-at, és élvezze a modern légkondicionálás minden előnyét!

MŰSZAKI ADATOK

A YA3 monosplit légkondicionáló a következő jellemzőkkel rendelkezik:

Energetikai Osztály: A+++ osztályú a hűtés terén, ami kiemelkedően energiahatékony működést jelent.

Ionizátor: A készülék ionizátort tartalmaz, amelyet a távirányítóval lehet aktiválni. Ez az ionizátor akár 99%-ban képes megtisztítani a levegőt a különböző mikrorészecskéktől, mint például por, atkák, baktériumok és pollen.

Hűtőközeg: R32 típusú hűtőgáz.

Modellválaszték: Két különböző modell áll rendelkezésre, mindkettő hőszivattyús kivitelben (10H-13H modellek).

Dizájn: Elegáns, Unical által tervezett előlap.

Full Inverter Rendszer: Folyamatosan modulálható teljesítmény a szezonális energia-megtakarítás és a jobb kényelem érdekében.

Távoli Kezelés: Otthoni Wi-Fi-n keresztül, okostelefonon vagy tableten keresztül kezelhető, egy egyszerű alkalmazással, amely lehetővé teszi a bekapcsolást, programozást stb.

SuperSilent Funkció: A zajszint csökkentése érdekében, jelentős akusztikus kényelmet biztosítva.

3D Hatás: Automatikus deflektor-oscilláció az optimális levegőelosztás érdekében.

Follow Me Funkció: Egyedülálló mód, amely a távirányítót termostatként használja, így pontosan és gyorsan elérhető a kívánt szobahőmérséklet.

1 W (Watt) Funkció: Az energia-pazarlás csökkentése készenléti állapotban.

Távirányító: Könnyen használható infravörös távirányító folyadékkristályos kijelzővel.

Távirányító Funkciók: Hűtés, páramentesítés, fűtés, ionizátor, csak ventilátor, supersilent, follow me, légáramlás-szabályozás, időzítő.

Ez a légkondicionáló ideális választás lehet azok számára, akik egy magas energiahatékonyságú, korszerű funkciókkal ellátott és könnyen kezelhető légkondicionálót keresnek otthonukba vagy irodájukba.

Unical YA3 Adatlap

Töltse le az (olasz) adatlapot!

Unical szakértők

A gyártáskor megnyertük Önnek a legfontosabb csatát, de hibás kivitelezéssel elveszítheti az egész meleggel vívott háborút!

Prémium készülékek szerelését bízza prémium partnerekre.

Kérésére, minősített szerelőt ajánlunk Önnek, aki segít kihozni a legtöbbet Unical klímájából!

Vissza a tartalomjegyzékhez

Minden kérdésre választ kapott?

Kérjük, a skálán jelölje be, hogy mennyire volt részletes a leírás!

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Az üzenetküldés teljesen névtelen, nem tárolunk adatot.
Ha szeretné, hogy válaszoljunk, inkább küldjön egy ÜZENET-et!