Információ Elfogadom

Elektromos radiátor ingyenes szállítással - akár másnapra!

Az általunk kínált elektromos fűtőtestek ingyenes szállítással akár másnapra Önnél lehetnek!

Bruttó 20 000 Ft feletti megrendelés esetén ingyenes a szállítás!

Akár Budapesten, akár vidéken él, munkanapokon leadott rendelése, a következő munkanapon ott lehet Önnél!

A rendelését bruttó 20 000 forint felett ingyenesen szállítjuk ki az Ön által megadott címre. Ez azt jelenti, hogy már egy készülék esetén sem kell szállítási díjat fizetnie. Szállítási költségek csupán abban az esetben merülhetnek fel, ha olyan terméket szeretne vásárolni, ami nem éri el ezt a határt. Például egy pár görgős lábat szeretne. Ebben az esetben sajnos csak külön díjért tudjuk vállalni a szállítást.

Mire kell ügyelnie, ha azt szeretné, hogy az Ön által vásárolt elektromos radiátort másnapra kiszállítsuk?

Munkanapokon 11:30 óráig le kell adnia a megrendelését. Pénteken előbb érkezik a futár, ezért jellemzően csak keddre tudunk kiszállítást vállalni. Ha rendelését pénteken adja le és hétfőn szeretné ha kiszállítanánk, kérjük, rendeljen 10 óráig.

Megköszönjük, ha nem hagyja az utolsó pillanatra a megrendelést. Ha a futárszolgálat valami miatt előbb érkezik, nem fogjuk tudni garantálni, hogy az elektromos fűtőtest másnap Önnél lesz. Ha lehetséges, kérjük, még a délelőtt folyamán adja le rendelését. Akár a weboldalon, akár e-mailben vagy telefonon!

Mi történik, ha a megrendelése csak 12 óra UTÁN érkezik be hozzánk?

Sajnos, ebben az esetben hiába dolgozzuk fel megrendelését még aznap, a radiátort csak a következő munkanapon tudja felvenni a futárszolgálat, aki az átvétel napján már nem tudja kiszállítani. Így Ön a megrendelését követő második munkanapon fogja megkapni az elektromos fűtőtesteket.

Az elektromos radiátorokat hétvégén és ünnepnapokon is megrendelheti.

Hétvégén, ünnepnapokon is leadhatja az elektromos fűtéssel kapcsolatos megrendelését?

Természetesen igen, de feldolgozni és a fűtőtesteket a futárnak átadni csak a következő munkanapon tudjuk. Ünnepnapokon a futásszolgálatok sem dolgoznak, így az első munkanapon felvett elektromos radiátorokat a következő munkanapon fogják kiszállítani. Ez azt jelenti, hogy Ünnepnapokon leadott megrendeléseit a futár a második munkanapra tudja kiszállítani.

Mi a helyzet, ha Ön a munkaszüneti nap ELŐTTI napon rendel radiátort?

Ha rendelése 12 óráig megérkezik (pénteken 9 óráig),rendelését felvesszük és az árút átadjuk a futárszolgálatnak. Sajnos a futárszolgálat ünnep és munkaszüneti napokon nem szállít, így az elektromos fűtőtest csak a következő munkanapon fog megérkezni Önhöz.

Nézzünk pár konkrét példát ez elektromos fűtőtestek megrendelésével kapcsolatban:

1. Ön munkanapon rendel 11 órakor elektromos radiátort és másnap munkanap van:

Minden rendben, az elektromos radiátor másnapra Önnél lesz!

2. Ön munkanapon rendel 12 óra után elektromos radiátort és másnap munkanap van:

A szállítás a második munkanapon lehetséges, ha hétfőn délután rendelt, akkor leghamarabb szerdán tudunk szállítani. Ha péntek délután rendelt, akkor hétfőn adjuk át a radiátorokat a futárnak és kedden lesz Önnél az elektromos radiátor.

3. Ön munkaszüneti vagy ünnepnapon rendel elektromos radiátort:

Sajnos a futárszolgálat csak az első munkanapon fogja tudni átvenni a csomagot és a második munkanapon szállít. Ha hétfőn vette fel a csomagot, akkor kedden, ha pénteken vette fel, akkor hétfőn.

Mennyibe kerül a szállítás, vannak rejtett költségek?

A szállítás 20 ezer font felett minden esetben ingyenes, rejtett költségek nincsenek! Ön minden esetben annyit fizet, amennyit a weboldalon és a megrendelés után kapott visszaigazoló e-mailben lát. A feltüntetett árak bruttó árak, azaz már tartalmazzák a 27%-os ÁFA-t. Nálunk már 1 db elektromos fűtőtest szállítása is ingyenes.

Utánvételes szállítás esetén is ennyibe kerülnek az elektromos radiátorok?

Természetesen igen. Nem számolunk fel semmilyen költséget azért, ha Ön a futárnak készpénzben szeretné kifizetni az elektromos fűtőtestek árát.

Ha lehetséges, készítse elő a pontos Összeget, hogy a futár ne kerülhessen kellemetlen helyzetbe, ha Ön nagy címletű bankjegyekkel fizet.

Szeretne egy elektromos fűtőtestet, de a határon túl lakik?

Sajnos, jelenleg a határon túlra nem szállíthatjuk az elektromos radiátorokat, de ha teheti, jelöljön meg egy határon belüli átvevő pontot, ahová kiszállíthatjuk a fűtőtesteket.

Hogyan alakul a szállítás, ha az elektromos radiátor meghibásodik?

Mi történik ha az elektromos radiátor a garanciális időn belül meghibásodik?

A vállalt garancia a telephelyen érvényesíthatő, tehát ha a készülék meghibásodik, a szállítás költségei Önt terhelik, de a javított készüléket ingyenes kiküldjük az Ön részére.

Mi van a csomagban ami kiszállításra kerül?

Ha Ön elektromos radiátort rendel bizonyára kíváncsi, hogy pontosan mit tartalmaz a csomag.

A csomagban található a bontatlan eredeti gyári dobozában az elektromos fűtőtest. Egy szerelőkeret, ami fel van rögzítve a radiátor hátuljára (Ön is könnyedén leveheti) és egy minden korosztály számára könnyen érthető. A csomagra rögzítve megtalálható a magyar nyelvű felszerelési és használati útmutató, a számla és a garanciával összefüggő dokumentumok.

A szerelőkeret rögzítéséhez szükséges csavarokat a csomag nem tartalmazza, ezt Önnek kell beszereznie attól függően, hogy milyen típusú falra szeretné az elektromos radiátorokat felrögzíteni.

Mire lehet szükség az elektromos radiátor beüzemeléséhez?

A fűtőtesteket általában 1,5 méter hosszú elektromos csatlakozóval szerelt vezetékkel szállítjuk. Ha szükséges, a beüzemeléshez vásároljon egy megfelelő elektromos hosszabbítót!

Az összes, elektromos radiátorok szállításával kapcsolatos kérdését megválaszoltuk?

Ha a szállítással kapcsolatos kérdése maradt, kérem, tegye fel!

Hívjon vagy írjon e-mailt az oldal alján található elérhetőségek valamelyikére!

TOP 5 fűtőpanel 2020

... melyik lehet a legjobb fűtőpanel?

Új készülék: ADAX ECO norvég fűtőpanel

... norvég minőség még egyszerűbb vezérléssel.

ADAX ECO norvég fűtőpanel

Új készülék: BVF NYBRO WiFi elektromos fűtőpanel

...letisztult, kompakt fűtőpanel, WiFi vezérléssel.

NYBRO WiFi elektromos fűtőpanel

Készülékajánló: Climastar SMART PRO 3in1

... minden helyiségben megállja a helyét! Ráadásul a saját lábán.

Climastar SMART PRO 3in1 elektromos fűtőpanel