Információ Elfogadom

Climastar kerámia hőtárolós elektromos fűtőpanel

A Climastar SMART és SMART Touch fűtőpanel a Dual-Kherr technológiával készült hőtároló elem segítségével egy készülékben egyesíti a konvekciós radiátor, az infravörös fűtőpanel és a hőtárolós fűtőtestek minden előnyét.

Climastar hőtárolós elektromos fűtőpanel

Bruttó árak ingyenes kiszállítással

MegnevezésMéretBruttó árSzállítás
CLIMASTAR SMART fűtőpanel
Climastar SMART - 800 W50 x 50 cm85 900 FtIngyenes szállítás
Climastar SMART - 1000 W50 x 50 cm91 900 FtIngyenes szállítás
Climastar SMART (álló kivitel) - 1000 W50 x 100 cm92 900 FtIngyenes szállítás
Climastar SMART - 1500 W100 x 50 cm114 900 FtIngyenes szállítás
Climastar SMART - 2000 W100 x 50 cm119 900 FtIngyenes szállítás
CLIMASTAR SMART TOUCH fűtőpanel
Climastar SMART TOUCH - 800 W50 x 50 cm94 900 FtIngyenes szállítás
Climastar SMART TOUCH - 1000 W50 x 50 cm98 900 FtIngyenes szállítás
Climastar SMART TOUCH (álló kivitel) - 1000 W50 x 100 cm98 900 FtIngyenes szállítás
Climastar SMART TOUCH - 1500 W100 x 50 cm134 900 FtIngyenes szállítás
Climastar SMART TOUCH - 2000 W100 x 50 cm139 900 FtIngyenes szállítás
CLIMASTAR SMART PRO 3in1 fűtőpanel
Climastar SMART PRO 3in1 - 1000 W50 x 50 cm81 900 FtIngyenes szállítás
Climastar SMART PRO 3in1 - 2000 W50 x 50 cm91 900 FtIngyenes szállítás
MŰSZAKI ADATOK MEGRENDELÉS

Climastar kerámia hőtárolós elektromos fűtőpanel

A Climastar fűtőpanel egy elektromos fali fűtőpanel hőtárolós képességekkel. Kategóriájában, az elektromos fűtőpanelek kategóriájában, kiemelkedő hőtároló képességekkel rendelkezik! A készülékben nincs ventilátor, a tárolt hőt a panel hősugárzás formájában adja le.

Climastar Black Slate fűtőpanel a nappali dísze

Climastar Black Slate fűtőpanel a nappali dísze

A Climastar készülékeket azoknak ajánljuk, akik szeretnének egy elegáns megjelenésű, stílusos DESIGN-nal rendelkező készüléket vásárolni, ami amellett, hogy a lakás vagy iroda dísze, magas műszaki tartalommal is rendelkezik. A CLIMASTAR fűtőpanel a fűtőpanelek "mercédesze"!

Climastar hőtárolós elektromos fűtőpanel működése

A készülékben egy Dual-Kherr, szabadalmaztatott, szilícium-alumínium kompozit hőtároló elem található, amely egyesíti a szilícium kiváló hőtároló és az alumínium átlag feletti hővezető tulajdonságainak előnyeit.

Climastar Dual Kherr

Annak érdekében, hogy a felszálló meleg levegőt minél nagyobb hatékonysággal melegítse fel, a Dual Kherr hőtároló lap hátoldala speciális kialakítású barázdákkal növeli meg a panel hasznos felszínét.

A Climastar panelek magas minőségben Spanyolországban készülnek. A Készülék "lelke", a fűtőbetét is Climastar gyártmány, a magas minőségű norvég készülékeknél megszokott X-típus. Speciális bordázattal megnövelt felületű alumíniumötvözet.

A Climastar fűtőpanelek felhasználási területei

A Climastar fűtőpanelt rozsdamentes acélból készült lába segítségével hordozhatóvá teheti. A készülék falra szereléséhez nincs szükség szerelőkeretre. Az acélból készült készülékház 3 helyen rögzítve elbírja a készülék súlyát.

A fűtőtest IP24 védett, azaz a helyi villanyszerelési szabályok betartásával a fürdőszobában is biztonságosan üzemeltethetők!

A készülékhez külön vásárolható 3 darabos acélból készült kampó, amire a törölközők felakaszthatók és egy kb. 5 cm széles törölközőszárító kar, ami a fürdőszobai felhasználást teszi még praktikusabbá. Ilyen kar vásárolható például az 1000 Wattos álló SMART TOUCH készülékhez is, amelyből ilyen módon teljes értékű, heti programozással rendelkező törölközőszárító radiátor varázsolható.

Climastar fűtőpanel Fehér Pala

Climastar fűtőpanel White Slate (Fehér pala) színben

A lábat, a kapmókat és a törölközőszárító kart a készülék nem tartalmazza. Ezeket külön kell a készülék típusának megfelelően megvásárolni.

A Climastar fűtőpanelek termosztátjai

A Climastar fűtőpanelek kétféle termosztáttal vásárolhatók meg. A SMART és a SMART TOUCH termosztáttal szerelt fűtőtestek csupán a termosztátban térnek el egymástól a fizikai paramétereik, a fűtőbetét, a Dual-Kherr panel, stb. mindkét esetben azonos.

Climastar SMART és SMART Touch termosztátok

Climastar SMART és SMART Touch termosztátok

Mindkét készülékben a termosztát érzékelője a készülék jobb alsó sarkában került kivezetésre. Mindkét termosztát pontos, elektronikus vezérlésű.

A Climastar SMART termosztát

A SMART termosztát megalkotásakor a lehető legegyszerűbb kezelésre törekedett a gyártó. Az egygombos vezérlés segítségével 18 és 24 fok között zónánként lehetséges a hőmérséklet szabályozása. ECO (18), 19, 21, 22, és 24 Celsius.

A SMART termosztát rendelkezik időzítő funkcióval ami szintén egy gombos vezérléssel állítható be. Választható opciók: 1 óra, 4 óra, 5 óra, 8 óra, 9 óra, 12 óra, 13 óra. Kiválaszthatja az Ön által preferált intervallumot és a készülék az Ön által meghatározott egyenlő időközönként fog ki, illetve bekapcsolni.

Példák a felhasználásra:

1 órás intervallum esetén a készülék egy órán keresztül fűt, majd a következő 1 órában áramfelvétel nélkül egyenletesen leadja az előző szakaszban eltárolt hőt.

4 órás intervallum: indítsa el délben, így 12:00 és 16:00 között, este 20:00 és 0:00 óra között reggel pedig 4:00 és 8:00 óra között élvezheti a maximális komfortot.

A Climastar SMART TOUCH termosztát

A TOUCH termosztátot 4 érintésre érzékeny gomb segítségével lehet szabályozni illetve beállítani. Manuális módban a felfelé illetve lefelé mutató nyilak segítségével lehet a készüléket +0,5 illetve -0,5 fokkal szabályozni 15 és 28 Celsius fok között. 'Off' állásban a termosztát automatikus fagyvédő funkciója bekapcsol.

Automata módban a készülék egy előre beállított program szerint fogja a 'komfort' és az 'eco' hőmérsékletet váltani. A program a gombok segítségével felülírható. Elegendő a programot egy napra megszerkeszteni, majd a program a 'nap másolása' funkcióval a többi napra átmásolható.

Climastar Touch termosztát Eco módban

Climastar Touch termosztát Eco módban

A SMART TOUCH termosztáttal szerelt készülék ablaknyitás érzékelővel van ellátva, ami azt jelenti, hogy ha a hőmérséklet 5 percen belül 3°C-nál nagyobbat esik a helyiségben, akkor automatikusan kikapcsol a hőveszteség megakadályozására. Ilyenkor a kijelzőn az „OPEN” felirat jelenik meg. Ha megáll a hőmérséklet csökkenése, a készülék újra fűteni kezd.

Töltse le a Használati Útmutatót!

A ClimaStar fűtőpanel három különböző kőhatású előlappal kapható

 • Black Slate (Fekete pala) Sötétszürke, majdnem fekete kőfelület.
 • White Slate (Fehér pala) Tört fehér, enyhén sárgás kőfelület.
 • White Cashmere (Csiszolt fehér) Fehér festhető felület.
Climastar fűtőpanel színek

Climastar fűtőpanel színek (2018)

A Fekete pala (Black Slate) felület sötétszürke, szinte fekete. Elegáns kiegészítője lehet akár a legmodernebb lakásoknak és irodáknak is. A rusztikus kőfelület extravagáns megjelenést kölcsönöz a minimalista stílusban berendezett terekben is.

Climastar fűtőpanel Fekete pala színben

Climastar fűtőpanel Black Slate (Fekete pala) színben

A Fehér pala (White Slate) szín a hófehérnél sárgásabb, enyhén színezett, rusztikus kőfelületet takar. Világos nappalik, barátságos fürdőszobák harmonikus kiegészítője, amely a készülékhez vásárolható acél kampókkal vagy törölközőszárító karral válik igazán praktikussá.

Climastar fűtőpanel Fehér Pala

Climastar fűtőpanel White Slate (Fehér pala) színben, törölközőtartó karral

A Csiszolt fehér (White Cashmere) fűtőpanel finom tapintású fehér felületével jól illeszkedik a világos, fiatalos terekhez, legyen az egy tágas nappali vagy akár egy stílusosan berendezett gyerekszoba. Ez a felület akár a fal színével megegyező színűre is lefesthető!

IP24-es érintésvédelmi besorolásának köszönhetően kifröccsenő víz ellen védett, így a biztonsági előírások betartásával fürdőszobában, konyhában is használható.

Climastar fűtőpanel White Cashmere (Csiszolt fehér) színben

Climastar fűtőpanel White Cashmere (Csiszolt fehér) színben

A Dual-Kher felület kemény és ellenálló: A Mohs keménységi skálán 10/9-es keménység (10-es a gyémánt). Egy átlagos eszközzel (pl. csavarhúzó) szinte lehetetlen megkarcolni.

A White Cashmere (csiszolt fehér) felület vízbázisú festékkel akár a fal színére is lefesthető. Ez a hazai fűtéspiacon található termékek esetén egyedülálló. Aki ilyesmiben gondolkodik, az akár 'láthatatlanná' is teheti a készüléket. Például egy műemlék jellegű épületben működhet jól ez a megoldás.

Climastar fűtőpanel külső megjelenése

A Climastar Smart fűtőpanel szép. A fekete pala előlap olyan, mintha gondosan válogatták és kézzel faragták volna a készülékre. Sablonnal gyártott, mégis minőségi benyomást tesz. Ezt a készüléket azoknak kell megvásárolni, akik szeretik a szép dolgokat. Mármint klasszikus értelemben. Mert egy végletekig letisztult Norvég fűtőpanel is gyönyörű. De az más. Az északi szépség, ez meg déli!

A következő képen az 1000 Wattos Climastar fűtőpanel látható. Az 1500 és a 2000 Wattos fűtőtest kétszer ilyen széles. Az 1000 Wattos, álló formátumú készülék pedig kétszer ilyen magas. Nyilván a Dual-Kherr lap gyártása egyszerűbb, ha színenként csak ezt a két méretet kell gyártani.

Climastar fűtőpanel elöl, oldal és hátulnézetből

Climastar fűtőpanel elöl, oldal és hátulnézetből

A készülék kicsomagolva szinte azonnal használható. A készülék acél háza megtartja a súlyát így külön szerelőkeretre nincs szükség. A fűtőpanel hátulján 3 lyuk található. Kettő fent és egy lent középen. Ezeket a lyukakat kell 'átjelölni' a falra és a falszerkezetnek megfelelő tiplivel rögzíteni. A csavart a készülékhez adják, a tiplit nekünk kell beszerezni.

Climastar fűtőpanel rögzítőcsavarok

Climastar fűtőpanel rögzítőcsavarok

A szárnyas anyák felülre kerülnek. Ezzel lehet a fal egyenetlenségeit minimális keretek között finomhangolni.

Az acél láb az alsó lyukat takarja el és a lyuk melletti csavarhelyeket használja fel a rögzítéshez.

Climastar fűtőpanel acél lábbal

Climastar fűtőpanel acél lábbal

A CLIMASTAR SMART hőtárolós fűtőpanel üzembe helyezése

A fűtőtestet a jobb oldalán található 'főkapcsolóval' lehet áram alá helyezni, majd a fűtőpanel tetején található SMART termosztáttal lehet beállítani.

Climastar fűtőpanel SMART termosztát

Climastar fűtőpanel SMART termosztát

A fűtőtest kezelését tényleg nehéz lenne tovább egyszerűsíteni. Az egygombos vezérlés segítségével 18 és 24 fok között zónánként lehetséges a hőmérséklet szabályozása. ECO (18), 19, 21, 22, és 24 Celsius.

Climastar fűtőpanel

Climastar fűtőpanel

A SMART termosztát rendelkezik időzítő funkcióval, ami szintén egygombos vezérléssel állítható be. Választható opciók: 1 óra, 4 óra, 5 óra, 8 óra, 9 óra, 12 óra, 13 óra. Kiválaszthatjuk a preferált intervallumot és a készülék a kiválasztottnak megfelelő, egyenlő időközönként fog ki, illetve bekapcsolni.

Climastar fűtőpanel

Climastar fűtőpanel

Climastar SMART használati útmutató

Ha érdeklik a pontos részletek és a termosztát mindenre kiterjedő leírása, kérem töltse le a Climastar SMART készülék használati útmutatóját az alábbi linken.

A CLIMASTAR SMART TOUCH hőtárolós fűtőpanel üzembe helyezése

Ezt a fűtőtestet is a jobb oldalán található 'főkapcsolóval' lehet áram alá helyezni, majd a TOUCH termosztátot 4 érintésre érzékeny gomb segítségével lehet szabályozni, illetve beállítani.

Manuális módban a felfelé illetve lefelé mutató nyilak segítségével lehet a készüléket +0,5 illetve -0,5 fokkal szabályozni 15 és 28 Celsius fok között. 'Off' állásban a termosztát automatikus fagyvédő funkciója bekapcsol.

Automata módban a készülék egy előre beállított program szerint fogja a 'komfort' és az 'eco' hőmérsékletet váltani. A program a gombok segítségével felülírható. Elegendő a programot egy napra megszerkeszteni, majd a program a 'nap másolása' funkcióval a többi napra átmásolható.

Climastar fűtőpanel S-Touch termosztáttal

Climastar fűtőpanel S-Touch termosztáttal

A termosztát programozása a használati útmutató alapján elvégezhető. Van a termosztátnak egy furcsasága, amit meg kell szokni. A kijelző ugyanis 4 digites, nem pontmátrix felépítésű. Ez azt jelenti hogy a szöveget csak a kijelző 8888 formátumának megfelelően tudja megjeleníteni.

Például a MANUAL felirat, a 4 digites kijelzőn így jelenik meg:

MANU felirat a CLIMASTAR fűtőpanelen

MANU felirat a CLIMASTAR fűtőpanelen

Ha pedig a szó hosszabb mint 4 betű, akkor a felirat futni fog.

Szerencsére a napi használat során ez nem okoz problémát. Az esetek 90 százalékában úgyis a fel vagy a le nyilakkal fogunk beleavatkozni a készülék működésébe.

Select day a Smart touch kijelzőn

Select day a Smart touch kijelzőn

Climastar SMART TOUCH (S-TOUCH) használati útmutató

Ha érdeklik a pontos részletek és a termosztát mindenre kiterjedő leírása, kérem töltse le a Climastar SMART TOUCH készülék használati útmutatóját az alábbi linken.

Climastar hőtárolós elektromos fűtőpanel

A Climastar fűtőpanel egy elektromos fali fűtőpanel hőtárolós képességekkel. Kategóriájában, az elektromos fűtőpanelek kategóriájában, kiemelkedő hőtároló képességekkel rendelkezik!

Climastar Dual Kherr

A CLIMASTAR fűtőpanel felületi hőmérséklete

A készülékre szerelt kőlapot fél óra melegedés után mértük. A panel közepén és szélein 40 fok körüli hőmérsékletet mértünk. A legmagasabb érték, természetesen a készülék tetején mért 80 fok körüli hőmérséklet volt.

A legmagasabb érték 80 fok körül volt

A legmagasabb érték 80 fok körül volt

A mért értékekből ne vonjunk le messzemenő következtetéseket, extrém igénybevétel esetén (januári fagyok idején) ennél jobban felmelegedhet, de normál működtetés során ez az átlagérték reális lehet.

Climastar fűtőpanel vélemény

A gyártó a SMART termosztát maximális hőmérsékletét 24 fokban határozta meg. Ez nem azt jelenti, hogy a fűtőtest és a Dual-Kherr lap nem melegszik 24 fok felé, hiszen mértünk 80 fok feletti hőmérsékletet is a panel tetején. Ez a 24 fok a helyiség hőmérsékletére vonatkozik. Aki általában 20-22 fokot tart a lakásban, vagy hálószobában szeretné üzemeltetni a fűtőpanelt, annak ez semmilyen problémát sem okoz.

Aki viszont fürdőszobában szeretné működtetni a fűtőtestet és szeretne 26-28 fokot a fürdéshez, annak ezt az egyszerű SMART termosztát helyett inkább a SMART TOUCH termosztáttal szerelt készüléket ajánljuk. Ott a maximális hőmérséklet 28 Celsius fokra állítható be, ami már elegendő egy fürdőszobai törölközőszárító radiátor esetében is.

28 fok már a fürdőszobában is elég lehet

28 fok már a fürdőszobában is elég lehet

Mi van a motorháztető alatt?

Pozitív meglepetés volt benézni a fűtőpanel belsejébe. Jó szerelési minőség, megfelelő szigetelés, saját gyártású CLIMASTAR fűtőbetét, megfelelő felfüggesztés. (A képen látható zöld gumiláb segít abban, hogy a fűtőbetét a felmelegedés hatására pattogás-mentesen tágulhasson.)

Climastar X-type fűtőbetét

Climastar X-type fűtőbetét

A képen egy 2000 Wattos fűtőpanel fűtőbetétje látható. (A tesztelt SMART TOUCH panel 2000 wattos volt.)

Climastar SMART vélemény

Végezetül következzen szubjektív véleményünk a Climastar SMART fűtőpanelről...

Sok megkeresést kaptunk az elmúlt időszakban, amelyek a panelek hőtároló képességére vonatkoztak. Ezért fontos első lépésben azt tisztázni, milyen elvárásoknak NEM fog megfelelni egy CLIMASTAR fűtőtest. Fűtésfilozófiai gondolatmenetünk következik:

Szóval van ez a Spanyol gyártó, aki alapos kutatás és fejlesztés után, megalkotott anno egy termékvonalat, amelyhez kifejlesztett egy speciális hőtároló közeget, amelynek a DUAL-KEHRR fantázianevet adta, utalva ezzel a dupla alumínium- és szilícium-oxid magra, amely egy kőlapnál jobb hővezető és tároló képességekkel rendelkezett. A speciális közegnek tömege is van, ami lehetővé teszi, hogy a hőt egy lemez-készülékháznál hosszabb ideig tárolni legyen képes.

Climastar fűtőpanel Black Slate (Fekete pala) színben

Climastar fűtőpanel Black Slate (Fekete pala) színben

Mivel ez a termék is elsősorban nyugati piacokra készült, komoly súlyt kapott a fejlesztésekben a kinézet is. Stílusos design és a minőségi anyaghasználat nélkül ezeken a piacokon nem lehet eredményt elérni.

Az acél készülékház, a vastag rozsdamentes acél láb, a 20 kilogramm tömegű Dual-Kherr kőlap, a minőségi európai gyártású fűtőbetét, a fejlett elektronikus vezérlés sajnos pénzbe kerül.

A Climastar panel nem hőtárolós kályha, CSAK egy minőségi fali fűtőpanel, amely hőtárolós képességekkel IS rendelkezik. Nem lehet vele fűtésköltséget nullázni, nem lehet vezérelt áramról, napi pár óra 'feltöltés' után ingyen fűteni. Sajnos H tarifa sem igényelhető rá.

Közel 20 kilogrammos tömegével nem versenyezhet a hőtárolós kályhák 100-300 kilogrammos tömegével! (pl. Stiebel ETS 700 Plus hőtárolós kályha tömege: 373 kg! és az ára kb. 373 ezer forint...)

A Climastar készülékeket azoknak ajánljuk, akik szeretnének egy elegáns megjelenésű, stílusos DESIGN-nal rendelkező készüléket vásárolni, ami amellett, hogy a lakás vagy iroda dísze, magas műszaki tartalommal is rendelkezik, például tárolja a hőt.

A Climastar SMART és TOUCH hőtárolós elektromos fűtőpanel műszaki adatai

 • Teljesítmény: 800W, 1000W, 1500W, 2000W
 • Megnövelt hőleadású, bordázott fűtőbetét
 • Hátsó borítás: Edzett acéllemez
 • Előlap: Hőtároló kerámia Dual Kher technológiával
 • Előlapok: White Slate, Black Slate, White Cashmere
 • Biztonságos, csendes, hosszú élettartamú
 • Keret nélkül a falra szerelhető
 • Túlmelegedés védelem: Automatikus (90 C)
 • Villásdugóval szerelt készülék 100-110 cm
 • Érintésvédelmi osztály: CLASS II, IP24

Climastar SMART és SMART TOUCH fűtőpanel méretei

CLIMASTAR SMART fűtőpanel
TípusTeljesítményÁramMéretekSúly
Climastar SMART800 W3,4 A50 x 50 cm10,35 kg
Climastar SMART1000 W4,3 A50 x 50 cm10,35 kg
Climastar SMART (álló kivitel)1000 W4,3 A50 x 100 cm20,2 kg
Climastar SMART1500 W6,5 A100 x 50 cm20,2 kg
Climastar SMART2000 W8,7 A100 x 50 cm20,2 kg
CLIMASTAR SMART TOUCH fűtőpanel
TípusTeljesítményÁramMéretekSúly
Climastar SMART TOUCH800 W3,4 A50 x 50 cm10,35 kg
Climastar SMART TOUCH1000 W4,3 A50 x 50 cm10,35 kg
Climastar SMART TOUCH (álló kivitel)1000 W4,3 A50 x 100 cm20,2 kg
Climastar SMART TOUCH1500 W6,5 A100 x 50 cm20,2 kg
Climastar SMART TOUCH2000 W8,7 A100 x 50 cm20,2 kg
CLIMASTAR SMART PRO 3in1 fűtőpanel
TípusTeljesítményÁramMéretekSúly
Climastar SMART PRO 3in11000 W4,3 A50 x 50 cm10,35 kg
Climastar SMART PRO 3in12000 W8,7 A50 x 50 cm20,2 kg

A fűtőpanel vastagsága 7 cm, 3 csavarral van rögzítve, a faltól mért mélysége kb. 8 cm.

Az elektromos fűtés méretezése

30 cm téglafal és 5 cm szigetelés esetén*

HelyiségBelmagasságAjánlott teljesítmény
7-8 m2max. 2,7 m800 W
8-10 m2max. 2,7 m1000 W
13-15 m2max. 2,7 m1500 W
18-20 m2max. 2,7 m2000 W

*Az adatok tájékoztató jellegűek! Konzultáljon épületgépésszel!

Rendelje meg most ingyenes szállítással!

CLIMASTAR SMART megrendelőlap

A CLIMASTAR SAMRT és SMART TOUCH fűtőpanel 1000-2000 Wattos kivitelben vásárolható meg, 2 év jótállással, közvetlenül a gyártó magyarországi forgalmazójától. A készülék raktáron van, ha munkanapokon 11:30-ig rendel, akkor még aznap átadjuk a GLS futárszolgálatnak!

Megrendeléshez töltse ki az alábbi adatokat!

1. Válassza ki a kívánt mennyiséget!

Típus Darab Bruttó Összes
CLIMASTAR SMART fűtőpanel
Climastar SMART - 800 W85 900 Ft0 Ft
Climastar SMART - 1000 W91 900 Ft0 Ft
Climastar SMART (álló kivitel) - 1000 W92 900 Ft0 Ft
Climastar SMART - 1500 W114 900 Ft0 Ft
Climastar SMART - 2000 W119 900 Ft0 Ft
CLIMASTAR TOUCH fűtőpanel
Climastar SMART TOUCH - 800 W94 900 Ft0 Ft
Climastar SMART TOUCH - 1000 W98 900 Ft0 Ft
Climastar SMART TOUCH (álló kivitel) - 1000 W98 900 Ft0 Ft
Climastar SMART TOUCH - 1500 W134 900 Ft0 Ft
Climastar SMART TOUCH - 2000 W139 900 Ft0 Ft
CLIMASTAR SMART PRO 3in1 fűtőpanel
Climastar SMART PRO 3in1 - 1000 W81 900 Ft0 Ft
Climastar SMART PRO 3in1 - 2000 W91 900 Ft0 Ft
Kiegészítők
Climastar Tartóláb - Rozsdamentes acél16 000 Ft0 Ft
Climastar Kampó - 3 darab9 000 Ft0 Ft
Climastar Törölköző kar 50 cm - 5cm széles11 000 Ft0 Ft
Climastar Törölköző kar 100 cm - 5cm széles13 000 Ft0 Ft
Szállítás bruttó: 0 Ft
Összes nettó: 0 Ft
Összes áfa: 0 Ft
Összes bruttó: 0 Ft

2. Válassza ki a készülék színét!Adja meg a KUPON kódját! (ha van)


3. Válasszon fizetési módot


4. Adja meg az adatait!

Ha cégként rendel, kérjük tüntesse fel az ADÓSZÁMOT!

5. Küldje el megrendelését!

Fizetendő összeg (bruttó): 0 Ft


Megismertem az Adatkezelési tájékoztatót, elfogadom az Általános Szerződési Feltételeket és a rendeléssel járó fizetési kötelezettséget.


« Elfogadom a feltételeket!


A megrendelés visszaigazolásával Ön és a Nordinova Energy Kft. (Székhely: 1037 Budapest, Bécsi út 403. Adószám: 25462757-2-41 Cégjegyzékszám: 01 09 276606) között távollévők között kötött szerződés jön létre az ÁSzF szerint.


Mi történik a megrendelés után?

A megrendelés feldolgozása után egy visszaigazoló e-mail küldünk, amely tartalmazni fogja a legfontosabb teendőket.

Személyes adatait a rendelés teljesítéséhez szükséges mértékben használjuk fel. Az adatvédelmi tájékoztatónkat itt találja. NAIH-85078/2015.

Kérdése maradt? Írjon, és segítünk!


Hozzájárulok, hogy személyes adataimat az Adatkezelési tájékoztatónak megfelelően, kapcsolatfelvétel céljából kezeljék.

« Hozzájárulok!

Megtalált minden információt?

Kérjük, a lenti skálán jelölje be, hogy mennyire találta hasznosnak az itt olvasott információkat!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10Érdekli az elektromos fűtés?

Iratkozzon fel szakmai hírlevelünkre! Értesítjük AKCIÓinkról, kedvezményes KUPONokat küldünk, szakmai cikkeket írunk. (Bármikor leiratkozhat!)