Információ Elfogadom

Climastar fűtőpanel

Climastar fűtőtestek. Fűtőpanelek hőtároló kerámia előlappal.

Az innovációt és formabontó stílust megtestesítő Spanyol Climastar márka már világszinten több, mint 1.500.000 háztartásban gondoskodik a kellemes melegről.

Climastar elektromos fűtőpanel

A klasszikus, mediterrán szépségű hőtárolós fűtőpanelek, a legzordabb időjárási körülmények között is megállják a helyüket!

Kompromisszum nélküli enteriőr, ahol ön is különlegesnek érezheti magát

Képzeljen el egy olyan extravagáns elektromos fűtőpanelt, ami hibátlanul beleillik a modern-, a rusztikus-, vagy a minimalista enteriőrbe is, ezzel letisztult, de mégis prémium benyomást keltve helységeiben.

Climastar Black Slate fűtőpanel a nappali dísze

Climastar fűtőpanel

Válasszon 3 különböző, stílusos, kőhatású előlap közül!

Climastar fűtőpanel

A szabadalmaztatott Dual-Kherr technológiának köszönhetően a Climastar fűtőpanelek ötvözik egy konvekciós radiátor, egy infravörös fűtőpanel, és egy hőtárolós kályha előnyeit, ezzel elégítve ki azok igényeit, akik egyenletesen eloszló melegre vágynak, de a konvektorok rugalmasságáról sem szeretnének lemondani.

A CLIMASTAR kínálatában jelenleg három fő típus kapható. A már klasszikusnak számító SMART, a programozható termosztáttal szerelt SMART TOUCH, a könyen mobillá tehető, vagy törölközőszárítóvá alakítható SMART 3in1, és a formabontóan modern kinézetett kapott CONVEX készülék.

Olvasson tovább, és ismerje meg az egyes típusok legfontosabb jellemzőit!

Climastar SMART és SMART TOUCH, elektromos fűtőpanel hőtároló képességekkel

Climastar fűtőpanel

A Climastar SMART és a SMART TOUCH az elektromos fűtések kategóriájában egyedülálló módon hőtároló képességgel, a TOUCH készülék fejlett vezérléssel rendelkezik. A fűtőbetét, a hőtároló kerámia ugyanaz a két készülék esetén, de Ön döntheti el, hogy melyik vezérlőrendszert választja. Az egyszerűbb SMART csak időzítő funkciót tesz lehetővé, míg a SMART TOUCH teljes értékű programozást biztosít.

Ezeket a termékeket azoknak az irodájába, nyaralójába vagy otthonába ajánljuk, akik az elegáns, klasszikus stílus kialakítására törekszenek, viszont semmiképpen sem szeretnének kompromisszumot kötni a minőség vagy a műszaki tartalom kérdésében.

A többi Climastar termékhez hasonlóan, a Climastar SMART és a SMART TOUCH is IP24-es érintésvédelmi besorolással rendelkezik, ennek eredményeképpen, a telepítésre vonatkozó szabályok betartása mellett, biztonságosan használhatja a fürdőszobában is.

Climastar SMART/TOUCH ÁRAK, MÉRETEK ITT!

Climastar SMART PRO 3in1 hőtárolós elektromos fűtőpanelek új generációja

Climastar fűtőpanel

A SMART PRO 3in1 hőtárolós elektromos fűtőpanel a Climastar SMART termékcsalád legújabb tagja, ami minden helységben kiválóan megállja a helyét, köszönhetően a tartozék fali konzolnak és lábnak, mely közül az utóbbi egy mozdulattal törölköző tartó rúddá alakítható. Legyen szó fiatalos gyerekszobáról, elegáns dolgozószobáról, vagy fürdőkomplexumokat megszégyenítő fürdőszobáról, a Climastar SMART PRO 3in1 garantáltan kellemes hőérzetet biztosít.

Climastar 3in1 PRO ÁRAK, MÉRETEK ITT!

Climastar CONVEX, 140 fokos pajzs a hideg ellen.

Ha elege van az unalmas kinézetű elektromos fűtőpanelekből, akkor a Climastar CONVEX lesz a kedvence. Formabontó, futurisztikus kialakításával magára vonzza a tekintetet. A Climastar CONVEX használatával nem kell a design, a teljesítmény vagy a műszaki tartalom közül választani. Ebben a panelben ezeket mind együtt találja! Ebben a készülékben a hőtároló mag a készülék belsejében kapott helyet, így a domború acél előlapjának köszönhetően az eltárolt hőt 140 fokos sugárzási szögben adja el.

Climastar CONVEX fűtőpanel

Az exkluzív, és kreatív anyaghasználatot már a Climastar többi termékénél is megfigyelhette, de meggyőződésünk szerint a Climastar CONVEX esetében a spanyol tervezők még radikálisabban elrugaszkodtak a megszokott megoldásoktól, hiszen céljuk egy feltűnően forradalmi elektromos fűtőpanel megalkotása volt.

Climastar CONVEX ÁRAK, MÉRETEK ITT!

Tetszett a cikk?

Kérjük, a lenti skálán jelölje be, hogy mennyire találta hasznosnak az itt olvasott információkat!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10Érdekli az elektromos fűtés?

Iratkozzon fel szakmai hírlevelünkre! Értesítjük AKCIÓinkról, kedvezményes KUPONokat küldünk, szakmai cikkeket írunk. (Bármikor leiratkozhat!)