Akciós ajánlatok

Ha a gombra kattint, közvetlenül elérheti a FűtésKell.hu futó akcióit.

Termékek raktárról

Nézze meg termékkínálatunkat, év válasszon raktáron lévő termékeink közül.

Kérjen árajánlatot!

Szinte minden fűtési rendszerre van gyártói vagy forgalmazói ajánlatunk.

Ingyenes konzultáció

Foglaljon le egy 15 perces villám-konzultációt, ahol megbeszélhetjük, milyen eredményekre számíthat, ha együtt dolgozunk.

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

Havonta 1-2 levelet küldünk értékesítés témában.

Lépjen kapcsolatba velünk!

Máris kapcsolatba léphetünk, ha küld egy rövid üzenetet.

Kérjen árajánlatot!

Szinte minden fűtési rendszerre van gyártói vagy forgalmazói ajánlatunk!

Climastar fűtőpanel

Climastar fűtőtestek. Fűtőpanelek hőtároló kerámia előlappal.

Az innovációt és formabontó stílust megtestesítő Spanyol Climastar márka már világszinten több, mint 1.500.000 háztartásban gondoskodik a kellemes melegről.

Climastar elektromos fűtőpanel

A klasszikus, mediterrán szépségű hőtárolós fűtőpanelek, a legzordabb időjárási körülmények között is megállják a helyüket!

Kompromisszum nélküli enteriőr, ahol ön is különlegesnek érezheti magát

Képzeljen el egy olyan extravagáns elektromos fűtőpanelt, ami hibátlanul beleillik a modern-, a rusztikus-, vagy a minimalista enteriőrbe is, ezzel letisztult, de mégis prémium benyomást keltve helységeiben.

Climastar Black Slate fűtőpanel a nappali dísze

Climastar fűtőpanel

Válasszon 3 különböző, stílusos, kőhatású előlap közül!

Climastar fűtőpanel

A szabadalmaztatott Dual-Kherr technológiának köszönhetően a Climastar fűtőpanelek ötvözik egy konvekciós radiátor, egy infravörös fűtőpanel, és egy hőtárolós kályha előnyeit, ezzel elégítve ki azok igényeit, akik egyenletesen eloszló melegre vágynak, de a konvektorok rugalmasságáról sem szeretnének lemondani.

A CLIMASTAR kínálatában jelenleg három fő típus kapható. A már klasszikusnak számító SMART, a programozható termosztáttal szerelt SMART TOUCH, a könyen mobillá tehető, vagy törölközőszárítóvá alakítható SMART 3in1, és a formabontóan modern kinézetett kapott CONVEX készülék.

Olvasson tovább, és ismerje meg az egyes típusok legfontosabb jellemzőit!

Climastar SMART TOUCH és SMART PRO, elektromos fűtőpanel hőtároló képességekkel

Climastar fűtőpanel

A Climastar SMART TOUCH és a SMART PRO az elektromos fűtések kategóriájában egyedülálló módon hőtároló képességgel. A fűtőbetét, a hőtároló kerámia ugyanaz a két készülék esetén. A PRO acéllemezből készült háza kissé lekerekített (ez a mindennapi használat során nem igazán látszik), A TOUCH termosztátja kissé régimódinak tűnik, de a spanyol gyártó a piac egyik legpontosabb érzékelőjét építette ebbe a készülékbe. A PRO készülék a Climastar CONVEX fűtőpanel termosztátját kapta meg.

Ezeket a termékeket azoknak az irodájába, nyaralójába vagy otthonába ajánljuk, akik az elegáns, klasszikus stílus kialakítására törekszenek, viszont semmiképpen sem szeretnének kompromisszumot kötni a minőség vagy a műszaki tartalom kérdésében.

A többi Climastar termékhez hasonlóan, a Climastar SMART TOUCH és a SMART PRO is IP24-es érintésvédelmi besorolással rendelkezik, ennek eredményeképpen, a telepítésre vonatkozó szabályok betartása mellett, biztonságosan használhatja a fürdőszobában is.

Climastar AVANT, dupla hőtároló maggal - wifi opcióval.

A ClimaStar AVANT Wi-fi a ClimaStar SMART fűtőtest továbbfejlesztett változata, ami - ahogyan a neve is sugallja - már internetre csatlakoztatva, távolról is vezérelhető. Az AVANT fűtőtestek olyan elektromos fűtőpanelek, melyek vezeték nélkül egy USB átjátszón keresztül regisztrálhatóak a ClimaStar AVANT Wi-fi alkalmazásba, amely magyar nyelven is kezelhető.

Climastar AVANT fűtőpanel

A ClimaStar fűtőtestekre jellemzően ez a típus is vízálló (IP24), azaz fürdőszobába is telepíthető, illetve álló kivitelben is elérhető. Alkalmazható törölközőszárításra a Dual-Kherr előlap elé akasztható törölközőszárító karok megvásárlásával. A Dual-Kherr szabadalmaztatott szilícium kerámia hőtároló elemekre élettartam garanciát biztosít a gyártó. Ez a kemény és ellenálló anyagból a Mohs keménységi skálán 10/9-es keménységi szintet ért el (10-es a gyémánt).

Climastar CONVEX, 140 fokos pajzs a hideg ellen.

Ha elege van az unalmas kinézetű elektromos fűtőpanelekből, akkor a Climastar CONVEX lesz a kedvence. Formabontó, futurisztikus kialakításával magára vonzza a tekintetet. A Climastar CONVEX használatával nem kell a design, a teljesítmény vagy a műszaki tartalom közül választani. Ebben a panelben ezeket mind együtt találja! Ebben a készülékben a hőtároló mag a készülék belsejében kapott helyet, így a domború acél előlapjának köszönhetően az eltárolt hőt 140 fokos sugárzási szögben adja el.

Climastar CONVEX fűtőpanel

Az exkluzív, és kreatív anyaghasználatot már a Climastar többi termékénél is megfigyelhette, de meggyőződésünk szerint a Climastar CONVEX esetében a spanyol tervezők még radikálisabban elrugaszkodtak a megszokott megoldásoktól, hiszen céljuk egy feltűnően forradalmi elektromos fűtőpanel megalkotása volt.

Climastar SILEX, 140 fokos pajzs domború hőtároló előlappal - wifi opcióval.

A ClimaStar 2022-es újdonsága egy igazi különlegesség: a csodaszép, ívelt felületű Silex. A szögletes, téglalap alakú, fém előlapos elektromos fűtőpanelek világában igazán formabontó lett az íves DualKherr kompozit felülettel büszkélkedő ClimaStar Silex fűtőtest. A márkától megszokott módon ez a típus is vízálló (IP24), azaz fürdőszobában is biztonsággal megállja a helyét.

Climastar SILEX fűtőpanel

A hagyományos fekvő modell mellett pedig álló kivitelben is elérhető. A domború előlap ívét követő törölközőszárító karok megvásárlásával törölközőszárítóként is funkcionál. Az Exkluzív megjelenése mellett a beépített termosztát is az Ön kényelmét szolgálja. A fűtőtest távolról is vezérelhető okostelefonról, vagy számítógépe böngészőjéből. A ClimaStar AVANT Wi-fi alkalmazás magyar nyelven elérhető, ezért használata nem ütközik nyelvi nehézségbe, és egyszerű, felhasználóbarát kezelést tesz lehetővé.

Climastar SMART PRO 3in1 hőtárolós elektromos fűtőpanel

A SMART PRO 3in1 hőtárolós elektromos fűtőpanel a Climastar SMART termékcsalád legújabb tagja, ami minden helységben kiválóan megállja a helyét, köszönhetően a tartozék fali konzolnak és lábnak, mely közül az utóbbi egy mozdulattal törölköző tartó rúddá alakítható. Legyen szó fiatalos gyerekszobáról, elegáns dolgozószobáról, vagy fürdőkomplexumokat megszégyenítő fürdőszobáról, a Climastar SMART PRO 3in1 garantáltan kellemes hőérzetet biztosít.

Vissza a tartalomjegyzékhez

Mennyire tetszett amit olvasott?

Kérjük, a skálán jelölje be, hogy mennyire találta hasznosnak az itt olvasott információkat!

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Az üzenetküldés teljesen névtelen, nem tárolunk adatot.
Ha szeretné, hogy válaszoljunk, inkább küldjön egy ÜZENET-et!

Miben lehetünk a segítségére?

1. Bízzon meg minket fűtési rendszerének tervezésével és beszerzésével!

Foglaljon le egy 15 perces villámkonzultációt, ahol megbeszélhetjük, hogyan segíthetünk kiválasztani Önnek a legmegfelelőbb megoldást.

2. Kérjen árajánlatot!

Kérjen árajánlatot otthona vagy irodája fűtésére! Piacvezető beszállítóink több 1000 készülékére tudunk árajánlatot adni!

3. Válasszon termékeink közül:

Hőszivattyúk, klímák

Norvég (ADAX) fűtőpanelek

Francia fűtőpanelek

Spanyol (CLIMASTAR) fűtőpanelek

További fűtőpanel márkák

Fürdőszobai megoldások

Infrapanelek

4. Olvasson cikkeket, blogbejegyzéseket!

Olvasson érdekes cikkeket és ne felejtsen el feliratkozni hírlevelünkre.

Fűtési rendszer méretezés- Ha rendelkezik energetikai tanúsítvánnyal, szívesen segítünk Önnek kiszámolni, mekkora készülékre lesz szüksége, hogy a téli hidegben is kifűtse otthonát.

Top5 elektromos fűtőpanel- Bár nagy a választék, nehéz megválaszolni a 'Melyik a legjobb fűtőpanel?' kérdést.

Milyen fűtőpanelt vegyek?- Adax fűtőpanel, vagy Atlantic radiátor, esetleg egy olcsóbb konvektor? Érdemes hőtárolós fűtőpanelt vásárolni? Milyen fűtőpanelt vegyek, ha egy gazdaságos fűtőtestet keresek?

Mivel fűtsünk 2024-ben?- Nézzük meg és számoljuk ki, hogy a különféle fogyasztási sávhatárok figyelembevételével, mivel és hogyan érdemes idén fűteni.

Az összes cikk és blogbejegyzés »

5. Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Havonta 1-2 levelet küldünk fűtéstechnikával, új készülékekkel, akciókkal kapcsolatban. Értesítőt küldünk az akciókról és akkor is, ha új cikk jelenik meg az oldalon.

6. Kövesse Facebook oldalunkat!

7. Írjon egy üzenetet!

Máris felvehetjük a kapcsolatot, ha küld egy rövid üzenetet.