Akciós ajánlatok

Ha a gombra kattint, közvetlenül elérheti a FűtésKell.hu futó akcióit.

Termékek raktárról

Nézze meg termékkínálatunkat, év válasszon raktáron lévő termékeink közül.

Kérjen árajánlatot!

Szinte minden fűtési rendszerre van gyártói vagy forgalmazói ajánlatunk.

Ingyenes konzultáció

Foglaljon le egy 15 perces villám-konzultációt, ahol megbeszélhetjük, milyen eredményekre számíthat, ha együtt dolgozunk.

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

Havonta 1-2 levelet küldünk értékesítés témában.

Lépjen kapcsolatba velünk!

Máris kapcsolatba léphetünk, ha küld egy rövid üzenetet.

Kérjen árajánlatot!

Szinte minden fűtési rendszerre van gyártói vagy forgalmazói ajánlatunk!

Korszerű elektromos fűtés

Korszerűnek számít-e egy elektromos radiátor ami 2018 előtt került kereskedelmi forgalomba? Kukába kerülnek a 2017-es gyártású konvektorok és fűtőpanelek? Egyáltalán nem!

2018-tól az Európai Unió területén már csak az új ERP rendeletnek megfelelő elektromos fűtőtesteket lehet értékesíteni. Érdemes-e megvásárolni egy olyan készüléket, ami nem rendelkezik ErP megfelelőséggel, azaz 2018 előtt került kereskedelmi forgalomba?

Mitől lesz egy elektromos fűtőpanel ErP kompatibilis?

Az ErP rendelet értelmében a forgalomba hozott elektromos fűtőtesteknek 2018 után meg kell felelni egy szigorú pontrendszernek. A rendszert úgy alakították ki, hogy más szabályok vonatkoznak a falra szerelhető és más a mobil készülékekre. Mobil fűtés esetén a rendszer megengedőbb. Így sok 2018 előtti készülék forgalomban maradhat (akár mechanikus termosztáttal is), ha tartólábbal szerelve gyártják mobil használatra.

A fali fűtőtestek esetében szigorúbbak a követelmények. Több egyszerűbb készülék azért nem kap villásdugót, mert a központi vezérlés lehetőségének biztosításával a gyártó megfelel az ErP pontrendszerének. Ez azt eredményezi, hogy az olcsóbb elektromos radiátorok, melyek egyszerűbb termosztáttal kerülnek forgalomba nem lesznek villásdugóval felszerelve. (Fix bekötésre szánt kábelvéggel kerülnek forgalomba.)

Van előnye egy nem ErP minősített készüléknek?

Ha Ön falra szerelhető készüléket keres és a legjobb ár/érték arányú elektromos fűtőtestet keresi, és elfogadható az Ön számára egy fűtőpanel, ami nincs programozható termosztáttal felszerelve, választhat a 2018 előtti modellekből! Ezek a készülékek is pontos elektronikus termosztáttal vannak szerelve és megfelelően tartják a beállított értékeket. Igaz, programozási vagy távirányítási lehetőségekkel nem rendelkeznek, de sokunknak erre nincs is igazán szükségünk.

Ha hordozható fűtőtestet keres, azaz lábbal szerelt elektromos radiátort szeretne vásárolni, akkor Önt nem éri hátrány az új ErP készülékek esetében sem. Azt viszont tudnia kell, hogy az olcsóbb, 2018-as radiátorokban ugyanazt a termosztátot és ugyanazt a fűtőbetétet találja, amit a régi készülékekben, de 10-20 ezer forinttal drágábban!

Vissza a tartalomjegyzékhez

Mennyire tetszett amit olvasott?

Kérjük, a skálán jelölje be, hogy mennyire találta hasznosnak az itt olvasott információkat!

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Az üzenetküldés teljesen névtelen, nem tárolunk adatot.
Ha szeretné, hogy válaszoljunk, inkább küldjön egy ÜZENET-et!

Miben lehetünk a segítségére?

1. Bízzon meg minket fűtési rendszerének tervezésével és beszerzésével!

Foglaljon le egy 15 perces villámkonzultációt, ahol megbeszélhetjük, hogyan segíthetünk kiválasztani Önnek a legmegfelelőbb megoldást.

2. Kérjen árajánlatot!

Kérjen árajánlatot otthona vagy irodája fűtésére! Piacvezető beszállítóink több 1000 készülékére tudunk árajánlatot adni!

3. Válasszon termékeink közül:

Hőszivattyúk, klímák

Norvég (ADAX) fűtőpanelek

Francia fűtőpanelek

Spanyol (CLIMASTAR) fűtőpanelek

További fűtőpanel márkák

Fürdőszobai megoldások

Infrapanelek

4. Olvasson cikkeket, blogbejegyzéseket!

Olvasson érdekes cikkeket és ne felejtsen el feliratkozni hírlevelünkre.

Fűtési rendszer méretezés- Ha rendelkezik energetikai tanúsítvánnyal, szívesen segítünk Önnek kiszámolni, mekkora készülékre lesz szüksége, hogy a téli hidegben is kifűtse otthonát.

Top5 elektromos fűtőpanel- Bár nagy a választék, nehéz megválaszolni a 'Melyik a legjobb fűtőpanel?' kérdést.

Milyen fűtőpanelt vegyek?- Adax fűtőpanel, vagy Atlantic radiátor, esetleg egy olcsóbb konvektor? Érdemes hőtárolós fűtőpanelt vásárolni? Milyen fűtőpanelt vegyek, ha egy gazdaságos fűtőtestet keresek?

Mivel fűtsünk 2024-ben?- Nézzük meg és számoljuk ki, hogy a különféle fogyasztási sávhatárok figyelembevételével, mivel és hogyan érdemes idén fűteni.

Az összes cikk és blogbejegyzés »

5. Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Havonta 1-2 levelet küldünk fűtéstechnikával, új készülékekkel, akciókkal kapcsolatban. Értesítőt küldünk az akciókról és akkor is, ha új cikk jelenik meg az oldalon.

6. Kövesse Facebook oldalunkat!

7. Írjon egy üzenetet!

Máris felvehetjük a kapcsolatot, ha küld egy rövid üzenetet.