Információ Elfogadom

AKCIÓS AJÁNLATOK!

akció

Ezen az oldalon a futeskell.hu akciós ajánlatait olvashatja!

ADAX VP sorozat -5 000 Ft kedvezménnyel!

-5 000 Ft kedvezmény a fűtőpanelek árából!

November 27.-től 3 napig, 5 000 Ft kedvezményt adunk az ADAX VP fűtőpanelek árából.

ADAX VP 11 fűtőpanel

A népszerű NEO fűtőpanel elődje, ami a mai napig megállja a helyét!

  • NOVEMBER 27.-29. éjfélig!
  • Kiszállítás hétfőtől, rendelési sorrendben.

Climastar SMART/SMART Touch -10% kedvezménnyel!

-10% kedvezmény a fűtőpanelek árából!

November 27.-től 3 napig, -10% kedvezményt adunk a Climastar SMART/SMART Touch fűtőpanelek árából.

Climastar smart

A Climastar SMART és SMART Touch fűtőpanel a Dual-Kherr technológiával készült hőtároló elem segítségével egy készülékben egyesíti a konvekciós radiátor, az infravörös fűtőpanel és a hőtárolós fűtőtestek minden előnyét.

  • NOVEMBER 27.-29. éjfélig!
  • Kiszállítás hétfőtől, rendelési sorrendben.

Bizonyos színek és teljesítmények esetén sajnos 2-3 hetet várni kell. December elején érkezik a szállítmány!

Climastar SMART PRO 3in1 -10% kedvezménnyel!

-10% kedvezmény a fűtőpanelek árából!

November 27.-től 3 napig, -10% kedvezményt adunk a Climastar SMART PRO 3in1 fűtőpanelek árából.

Climastar SMART PRO

A Climastar SMART PRO 3in1 minden helyiségben megállja a helyét! Ráadásul a saját lábán, ami törölközőszárító karként is használható, ha a fürdőben a falra szereli.

  • NOVEMBER 27.-29. éjfélig!
  • Kiszállítás hétfőtől, rendelési sorrendben.

Climastar CONVEX -10% kedvezménnyel!

-10% kedvezmény a fűtőpanelek árából!

November 27.-től 3 napig, -10% kedvezményt adunk a Climastar CONVEX fűtőpanelek árából.

Climastar CONVEX

A Climastar CONVEX fűtőpanel a Dual-Kherr technológiával készült hőtároló elem segítségével egy készülékben egyesíti a konvekciós radiátor, az infravörös fűtőpanel és a hőtárolós fűtőtestek minden előnyét.

  • NOVEMBER 27.-29. éjfélig!
  • Kiszállítás hétfőtől, rendelési sorrendben.

-->

Az akciókkal kapcsolatos információ

Az akció tartozékokra nem vonatkozik és más futó akcióval, kuponkedvezménnyel nem vonható össze! A kiszállítás folyamatos, de az akciós időszakban 1-2 napos csúszás előfordulhat. Bruttó árak ingyenes kiszállítással.

Minden megrendelést hivatalosan, pontosan és részletesen visszaigazolunk! Csak valós raktárkészlettel rendelkező termékeket hirdetünk, de előfordulhat, hogy a megnövekedett érdeklődés miatt egy-egy típus kifogy, ezeket pár héten belül, természetesen az akciós áron, szállítjuk ki.

A változtatás jogát fenntartjuk!

Ismerje meg a FűtésKell.hu szakmai hírlevelét!

Vállalkozásunk több ezer fűtőpanelt és más elektromos fűtőtestet értékesített az elmúlt években. A piacon megjelenő új készülékeket kipróbáljuk, teszteljük és csak azokat a készülékeket tartjuk meg a kínálatunkban amelyek tényleg jónak találunk.

Értesíthetjük Önt a híreinkről és az akcióinkról? Ha feliratkozik hírlevelünkre, a legjobb ajánlatainkról sem fog lemaradni!

Töltse ki az adatokat és kattintson a gombra!

A checkboxok kipipálásával hozzájárulok, hogy Személyes adataimat a GDPR előírásai és az Adatkezelési tájékoztató szerint kezeljék. Önkéntes hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom. (A hírlevelek végén található leiratkozó link segítségével bármikor leiratkozhat.)

Hozzájárulok adataim kezeléséhez.

Engedélyezem a reklám tartalmú leveleket.


Ha feliratkozik:

Hetente maximum 1-2 levelet küldünk friss híreinkről és akciós ajánlatainkról.
Időnkét értesítjük a piac változásairól (pl. áremelés előtt)
Szakmai információkat, teszteket küldünk az elektromos fűtés területéről.

Ha nem iratkozik fel:

Lemarad az akciós ajánlatainkról, amelyeket csak regisztrált felhasználóinknak küldünk.
Nem tudjuk értesíteni a piacot érintő legfontosabb változásokról.
Nem tudjuk elküldeni Önnek érvényes KUPON ajánlatainkat, melyek új fűtőtest vásárlása esetén érvényesek.


Adatai biztonságban vannak! Személyes adatait az ÁSZF és az Adatvédelmi tájékoztatónak megfelelően, a hatályos jogszabályokat betartva kezeljük! NAIH-85079/2015.

A kuponokra vonatkozó általános szabályok

A kupon olyan elektronikusan megjelenő utalvány, amely biztosíthat valamilyen százalékos, vagy fix összegről szóló vételár kedvezményt, ajándékot, termékmintát. A webáruházban használt kuponok vásárláshoz kötöttek, azaz a vásárláskor, a vásárlási folyamat megfelelő részén lehet valamely termékre vagy szolgáltatásra beváltani.

A kupont a vásárlási folyamat "megrendelés" részénél lehet érvényesíteni, amennyiben a felhasználó az "Adja meg a KUPON kódját! (ha van) résznél beírja a Kupon kódot (CSUPA NAGYBETŰ)". Az ENTER megnyomása után a rendszer ellenőrzi a kupont és egy rövid üzenetben értesíti a felhasználót a sikeres vagy sikertelen beváltásról. Sikeres beváltás esetén a kedvezményes összeg a teljes rendelési összegből levonásra kerül, ami a rendelés összegzésénél olvasható.

Az online kupon nem váltható át pénzre, nem adható vissza belőle pénz, vagyis, ha a vásárlás értéke nem éri el a kupon mértékét, akkor az egész kupon elhasználásra kerül. A webáruházban használt kuponok nem kapcsolódnak személyes adatokhoz, így azok a személyes fiókban sem kerülnek feltüntetésre, érvényességük csak a beváltáskor ellenőrizhető. A kupon érvényességéről elérhetőségeinken (e-mail, telefon) ügyfélszolgálati időben tájékoztatást adunk. Az online kuponok érvényessége 30 nap. A lejárt online kupon nem használható fel. Ha a kupon a beváltáskor hibaüzenetet ad, akkor az nem váltható be és nem használható fel. Mivel a kuponok nem személyre szólnak, így azok átruházhatók 3. személyre, de csak a kupon leírásában található módon és alkalommal használhatók fel.

A kuponok más kedvezménnyel nem vonhatók össze. Egyszerre csak egy darab, egyféle kedvezményre jogosító kupon váltható be. Az online kupon többszörözése, utánképzése, másolása, hamisítása tilos. Webáruházunk kizárja a felelősségét a kupon elfogadásával kapcsolatban amennyiben a kupon jogosulatlanul kerül felhasználásra. Webáruházunk fenntartja a jogot a kedvezményre jogosító kupon felhasználási feltételeinek módosítására. Webáruházunk az elérhető kuponokról hírlevélben, illetve a facebook oldalon tájékoztatja a vásárlókat. A kupon megszerzésének NEM feltétele a Hírlevélre való feliratkozás, de a hírlevélre feliratkozott látogatók tájékoztatást kaphatnak. Az elérhető kuponokról telefonon vagy e-mailben is tájékoztatást adunk.