Információ Elfogadom

AKCIÓS AJÁNLATOK

Ezen az oldalon a futeskell.hu akciós ajánlatait olvashatja!

ADAX NEO és ADAX WiFi AKCIÓ!

ADAX NEO WIFI - 7 000 HUF
ADAX NEO (bizonyos színek) - 5 000 HUF

2020. március 27. - április 5.-ig az ADAX NEO Fehér, Fekete, Ezüst, Piros és vBézs színű készülékekre 5 000 Ft, ADAX NEO WiFi készülékekre 7 000 Ft kedvezményt adunk.

ADAX NEO WIFI norvég fűtőpanel

Ha unja már a hagyományos, környezetszennyező és ódivatú fűtés rendszereket és egy esztétikusabb, modernebb és tisztább megoldást keres, akkor valószínűleg az Adax Neo-t keresi...

GLAMOX DT AKCIÓ!

GLAMOX DT - 5.000 HUF

2020. március 27. - április 5.-ig a GLAMOX DT készülékekre 7 000 Ft kedvezményt adunk.

Glamox elektromos fűtőpanel

Kortalan design, bevált gyártástechnológia, modern vezérléssel...

Radialight SIRIO AKCIÓ!

Radialight SIRIO - 5 000 Ft

Március 27.-től 5.-ig a Radialight SIRIO készülékekre 5000 Ft kedvezményt adunk.

Radialight SIRIO elektromos fűtőpanel

A programozható termosztáttal ellátott fűtőpanel kategóriájában remek ár/érték aránnyal rendelkezik! Ráadásul 2 év cseregaranciával kínáljuk!

Hamarosan ezek az AKCIÓK indulnak!

ADAX VP AKCIÓ!

ADAX VP - 5 000 Ft

Április 1.-től 5.-ig a ADAX VP készülékekre 5000 Ft kedvezményt adunk.

ADAX VP 11 fűtőpanel

A népszerű NEO fűtőpanel elődje, ami a mai napig megállja a helyét! Mobil készülék, gyárilag tartólábbal, de vásárolható hozzá fali tartókeret is.

Climastar SMART PRO 3in1 fűtőpanel AKCIÓ!

Climastar SMART PRO - 5 000 Ft

Április 1.-től 5.-ig a CLIMASTAR készülékekre 5000 Ft kedvezményt adunk.

Climastar SMART PRO 3in1 elektromos fűtőpanel

A Climastar SMART PRO 3in1 minden helyiségben megállja a helyét! Ráadásul a saját lábán, ami törölközőszárító karként is használható, ha a fürdőben a falra szereli.

Atlantic DESIGN AKCIÓ!

Atlantic DESIGN - 5 000 Ft

Április 1.-től 5.-ig a CLIMASTAR készülékekre 5000 Ft kedvezményt adunk.

Atlantic F19D

Ha a lakás bármely részén használható, kedvező árú, hordozható fűtőpanelt keres, az Atlantic Design sorozatban nem fog csalódni! A készülék ErP követelményeknek megfelelő, korszerű fűtőtest, 4 különféle termosztáttal vásárolható meg.

ATLANTIC SOLIUS LCD AKCIÓ!

ATLANTIC SOLIUS LCD - 7 000 Ft

Április 1.-től 5.-ig az ATLANTIC SOLIUS LCD készülékekre 7 000 Ft kedvezményt adunk.

Atlantic Solius

Az Atlantic Solius elektromos fűtőpanelt azoknak ajánljuk, akiknek a letisztult forma és elegáns megjelenés mellett az energia-megtakarítás és a környezettudatos gondolkodás is fontos. Már WiFi-s termosztáttal is elérhető!

Atlantic ALTIS EcoBoost WiFi AKCIÓ!

Atlantic ALTIS EcoBoost WiFi - 5 000 Ft

Április 1.-től 5.-ig az Atlantic ALTIS EcoBoost WiFi készülékekre 5 000 Ft kedvezményt adunk.

Atlantic Altis elektromos konvektor

A jóleső meleg forrása szép is lehet. Lekerekített modern megjelenés, WiFi termosztáttal és EcoBoost funkciókkal!

ATLANTIC NIRVANA AKCIÓ!

ATLANTIC NIRVANA - 10 000 Ft

Április 1.-től 5.-ig az ATLANTIC NIRVANA készülékekre 10 000 Ft kedvezményt adunk.

Atlantic Nirvana elektromos radiátor

Az Atlantic Nirvana elektromos radiátor modern megjelenésével és extra szolgáltatásaival kategóriájának egyik legjobb ár/érték arányú tagja.

Az akciókkal kapcsolatos információ

Az akció tartozékokra nem vonatkozik és más futó akcióval, kuponkedvezménnyel nem vonható össze! A kiszállítás folyamatos, de az akciós időszakban 1-2 napos csúszás előfordulhat. Bruttó árak ingyenes kiszállítással.

Minden megrendelést hivatalosan, pontosan és részletesen visszaigazolunk! Csak valós raktárkészlettel rendelkező termékeket hirdetünk, de előfordulhat, hogy a megnövekedett érdeklődés miatt egy-egy típus kifogy, ezeket pár héten belül, természetesen az akciós áron, szállítjuk ki.


Nem tud választani? Írjon, és segítünk!

Üzenetére pár órán belül válaszolunk! (H-P 10:00-16:00)

Hozzájárulok, hogy személyes adataimat az Adatkezelési tájékoztatónak megfelelően, kapcsolatfelvétel céljából kezeljék.

« Hozzájárulok!

Érdekli az elektromos fűtés?

Iratkozzon fel szakmai hírlevelünkre! Értesítjük AKCIÓinkról, kedvezményes KUPONokat küldünk, szakmai cikkeket írunk. (Bármikor leiratkozhat!)

A kuponokra vonatkozó általános szabályok

A kupon olyan elektronikusan megjelenő utalvány, amely biztosíthat valamilyen százalékos, vagy fix összegről szóló vételár kedvezményt, ajándékot, termékmintát. A webáruházban használt kuponok vásárláshoz kötöttek, azaz a vásárláskor, a vásárlási folyamat megfelelő részén lehet valamely termékre vagy szolgáltatásra beváltani.

A kupont a vásárlási folyamat "megrendelés" részénél lehet érvényesíteni, amennyiben a felhasználó az "Adja meg a KUPON kódját! (ha van) résznél beírja a Kupon kódot (CSUPA NAGYBETŰ)". Az ENTER megnyomása után a rendszer ellenőrzi a kupont és egy rövid üzenetben értesíti a felhasználót a sikeres vagy sikertelen beváltásról. Sikeres beváltás esetén a kedvezményes összeg a teljes rendelési összegből levonásra kerül, ami a rendelés összegzésénél olvasható.

Az online kupon nem váltható át pénzre, nem adható vissza belőle pénz, vagyis, ha a vásárlás értéke nem éri el a kupon mértékét, akkor az egész kupon elhasználásra kerül. A webáruházban használt kuponok nem kapcsolódnak személyes adatokhoz, így azok a személyes fiókban sem kerülnek feltüntetésre, érvényességük csak a beváltáskor ellenőrizhető. A kupon érvényességéről elérhetőségeinken (e-mail, telefon) ügyfélszolgálati időben tájékoztatást adunk. Az online kuponok érvényessége 30 nap. A lejárt online kupon nem használható fel. Ha a kupon a beváltáskor hibaüzenetet ad, akkor az nem váltható be és nem használható fel. Mivel a kuponok nem személyre szólnak, így azok átruházhatók 3. személyre, de csak a kupon leírásában található módon és alkalommal használhatók fel.

A kuponok más kedvezménnyel nem vonhatók össze. Egyszerre csak egy darab, egyféle kedvezményre jogosító kupon váltható be. Az online kupon többszörözése, utánképzése, másolása, hamisítása tilos. Webáruházunk kizárja a felelősségét a kupon elfogadásával kapcsolatban amennyiben a kupon jogosulatlanul kerül felhasználásra. Webáruházunk fenntartja a jogot a kedvezményre jogosító kupon felhasználási feltételeinek módosítására. Webáruházunk az elérhető kuponokról hírlevélben, illetve a facebook oldalon tájékoztatja a vásárlókat. A kupon megszerzésének NEM feltétele a Hírlevélre való feliratkozás, de a hírlevélre feliratkozott látogatók tájékoztatást kaphatnak. Az elérhető kuponokról telefonon vagy e-mailben is tájékoztatást adunk.