Információ Elfogadom

AKCIÓS AJÁNLATOK!

Ezen az oldalon a futeskell.hu akciós ajánlatait olvashatja!

FűésKell KUPON kedvezmények

A futeskell.hu oldalon elérhető és beváltható kuponok listája

ADAX NEO készülékekre: 5000 Ft kedvezmény az első vásárlásból. Kuponkód: ADAX5000

ADAX VP készülékekre: 2500 Ft kedvezmény az első vásárlásból. Kuponkód: ADAX2500

GLAMOX készülékekre: 5000 Ft kedvezmény az első vásárlásból. Kuponkód: ADAX5000

CLIMASTAR készülékekre: 3000 Ft azonnali kedvezmény. Kuponkód: STAR3000

Atlantic SOLIUS készülékekre: 3000 Ft azonnali kedvezmény. Kuponkód: SOLIUS3000

Atlantic készülékekre: 2000 Ft azonnali kedvezmény. Kuponkód: ATL2000

Radialight készülékekre: 5000 Ft azonnali kedvezmény. Kuponkód: RAD5000

A kuponok más futó akcióval nem vonhatók össze!

Az akciókkal kapcsolatos információ

Az akció tartozékokra nem vonatkozik és más futó akcióval, kuponkedvezménnyel nem vonható össze! A kiszállítás folyamatos, de az akciós időszakban 1-2 napos csúszás előfordulhat. Bruttó árak ingyenes kiszállítással.

Minden megrendelést hivatalosan, pontosan és részletesen visszaigazolunk! Csak valós raktárkészlettel rendelkező termékeket hirdetünk, de előfordulhat, hogy a megnövekedett érdeklődés miatt egy-egy típus kifogy, ezeket pár héten belül, természetesen az akciós áron, szállítjuk ki.


Nem tud választani? Írjon, és segítünk!

Üzenetére pár órán belül válaszolunk! (H-P 10:00-16:00)

Hozzájárulok, hogy személyes adataimat az Adatkezelési tájékoztatónak megfelelően, kapcsolatfelvétel céljából kezeljék.

« Hozzájárulok!

Érdekli az elektromos fűtés?

Iratkozzon fel szakmai hírlevelünkre! Értesítjük AKCIÓinkról, kedvezményes KUPONokat küldünk, szakmai cikkeket írunk. (Bármikor leiratkozhat!)

A kuponokra vonatkozó általános szabályok

A kupon olyan elektronikusan megjelenő utalvány, amely biztosíthat valamilyen százalékos, vagy fix összegről szóló vételár kedvezményt, ajándékot, termékmintát. A webáruházban használt kuponok vásárláshoz kötöttek, azaz a vásárláskor, a vásárlási folyamat megfelelő részén lehet valamely termékre vagy szolgáltatásra beváltani.

A kupont a vásárlási folyamat "megrendelés" részénél lehet érvényesíteni, amennyiben a felhasználó az "Adja meg a KUPON kódját! (ha van) résznél beírja a Kupon kódot (CSUPA NAGYBETŰ)". Az ENTER megnyomása után a rendszer ellenőrzi a kupont és egy rövid üzenetben értesíti a felhasználót a sikeres vagy sikertelen beváltásról. Sikeres beváltás esetén a kedvezményes összeg a teljes rendelési összegből levonásra kerül, ami a rendelés összegzésénél olvasható.

Az online kupon nem váltható át pénzre, nem adható vissza belőle pénz, vagyis, ha a vásárlás értéke nem éri el a kupon mértékét, akkor az egész kupon elhasználásra kerül. A webáruházban használt kuponok nem kapcsolódnak személyes adatokhoz, így azok a személyes fiókban sem kerülnek feltüntetésre, érvényességük csak a beváltáskor ellenőrizhető. A kupon érvényességéről elérhetőségeinken (e-mail, telefon) ügyfélszolgálati időben tájékoztatást adunk. Az online kuponok érvényessége 30 nap. A lejárt online kupon nem használható fel. Ha a kupon a beváltáskor hibaüzenetet ad, akkor az nem váltható be és nem használható fel. Mivel a kuponok nem személyre szólnak, így azok átruházhatók 3. személyre, de csak a kupon leírásában található módon és alkalommal használhatók fel.

A kuponok más kedvezménnyel nem vonhatók össze. Egyszerre csak egy darab, egyféle kedvezményre jogosító kupon váltható be. Az online kupon többszörözése, utánképzése, másolása, hamisítása tilos. Webáruházunk kizárja a felelősségét a kupon elfogadásával kapcsolatban amennyiben a kupon jogosulatlanul kerül felhasználásra. Webáruházunk fenntartja a jogot a kedvezményre jogosító kupon felhasználási feltételeinek módosítására. Webáruházunk az elérhető kuponokról hírlevélben, illetve a facebook oldalon tájékoztatja a vásárlókat. A kupon megszerzésének NEM feltétele a Hírlevélre való feliratkozás, de a hírlevélre feliratkozott látogatók tájékoztatást kaphatnak. Az elérhető kuponokról telefonon vagy e-mailben is tájékoztatást adunk.