Információ Elfogadom

AKCIÓS AJÁNLATOK

consrtuma akció

1. AJÁNLAT

Radialight SIRIO fűtőpanel akár 35% !!! kedvezménnyel!

Az idei évben külön márkaoldalon (www.radialight.hu) indítjuk útjának az olasz Radialight termékeket. Bevezető akciónk keretében a Radialight SIRIO fűtőpanel kedvezményes bevezető vásárolható meg, Július 1. és Augusztus 31. között.

Radialight SIRIO elektromos fűtőpanel

A programozható termosztáttal ellátott fűtőpanel kategóriájában remek ár/érték aránnyal rendelkezik! Ráadásul 2 év cseregaranciával kínáljuk!

2. AJÁNLAT

Norvég fűtőtestek egyedi ajánlata!

ADAX, BEHA, GLAMOX fűtőtestek árából Augusztus 12. és 30. között, egyedi kedvezményt adunk. (Ez az akció a webshopban nem érhető el.)

ADAX NEO WIFI norvég fűtőpanel

Az egyedi kedvezményt az Ön igényei szerint kalkuláljuk. Darabszám, teljesítmény, szín alapján. Kérjük, vegye fel a kapcsolatot értékesítőnkkel és kérjen árajánlatot!

3. AJÁNLAT

ADAX VP10 és VP11 AKCIÓ!

Szokatlan hírünk van. Az ADAX VP termékcsalád O L C S Ó B B lett és augusztus 12.-től 30.-ig további 10% kedvezménnyel érhető el!

ADAX VP 11 fűtőpanel

Az árcsökkentés hátterében gyártásoptimalizálás és a megrendelések mennyiségének növekedése áll. Ha fűtőpanel vásárlását tervezi a jövőben ezt a típust is célszerű lehet számításba venni, az új árán egész jó vételnek számít.

4. AJÁNLAT

Climastar hőtárolós akció!

Augusztus 12.-től 30.-ig a CLIMASTAR készülékre 10% kedvezmény jár.

Climastar hőtárolós elektromos fűtőpanel

A Climastar SMART és SMART Touch fűtőpanel a Dual-Kherr technológiával készült hőtároló elem segítségével egy készülékben egyesíti a konvekciós radiátor, az infravörös fűtőpanel és a hőtárolós fűtőtestek minden előnyét.

5. AJÁNLAT

Új készülék! Atlantic ALTIS EcoBoost WiFi!

A jóleső meleg forrása szép is lehet. Lekerekített modern megjelenés, EcoBoost funkciókkal!

Atlantic Altis elektromos konvektor

Előrendelési AKCIÓ augusztus 12.-31.-ig 10% kedvezménnyel! A készülékek előreláthatóan augusztus 26.-tól elérhetők!

Az akciókkal kapcsolatos információ

Az akció tartozékokra nem vonatkozik és más futó akcióval, kuponkedvezménnyel nem vonható össze! A kiszállítás folyamatos (akár a következő munkanapra. Bruttó árak ingyenes kiszállítással.

Minden megrendelést hivatalosan, pontosan és részletesen visszaigazolunk! Ha valamelyik termék a nagy érdeklődés miatt elfogy, pár héten belül az akciós áron szállítjuk ki a paneleket.


Nem tud választani? Írjon, és segítünk!

Üzenetére pár órán belül válaszolunk! (H-P 10:00-16:00)

Hozzájárulok, hogy személyes adataimat az Adatkezelési tájékoztatónak megfelelően, kapcsolatfelvétel céljából kezeljék.

« Hozzájárulok!

Érdekli az elektromos fűtés?

Iratkozzon fel szakmai hírlevelünkre! Értesítjük AKCIÓinkról, kedvezményes KUPONokat küldünk, szakmai cikkeket írunk. (Bármikor leiratkozhat!)