Információ Elfogadom

AKCIÓS AJÁNLATOK!

Ezen az oldalon a futeskell.hu akciós ajánlatait olvashatja!

AKCIÓ Atlantic F129 Design, a készlet erejéig!

Korszerű fűtőbetét, programozható termoszt és kiváló ár/érték arány jellemzi az Atlantic F129 Design elektromos fűtőpaneleket.

Atlantic F129D

Az F129 D 500-2500 W teljesítményű digitális, napi programozású termosztáttal rendelkező elektromos konvektor fali tartóval szerelt kivitelben.

A készülék a legújabb ERP szabályozásnak teljes mértékben eleget tesz, így biztos lehet abban, hogy napjaink követelményeinek megfelelő készülék kerül a birtokába. A készüléket könnyen programozhatja a hét minden napján, akár napi 3 különböző intervallumban is.

Az F129D készülék magában foglalja a HD készülékház előnyeit, amely a megnövelt hőkiömlő nyílásnak köszönhetően homogén hőeloszlást biztosít. A konvektor IP24-es védelemmel és kettős szigeteléssel (ClassII) biztosított, ezáltal a készülék a fröccsenő víznek is ellenáll.

Az akció 2020. 07. 10.-én kezdődik és a készlet erejéig, illetve 2020. 08. 31.-ig. tart, ezt a típust, ezzel a programozható termosztáttal sajnos, nem gyártják tovább, pedig ez a sorozatban a legjobb, érdemes beszerezni amíg elérhető...

MegnevezésMéretRégi árÚj ár
Atlantic F129 PROGRAMOZHATÓ LCD termosztát, fali szerelőkeret, villásdugó, tartóláb nélkül
Atlantic F129 Design - 500W39,1 x 46,1 cm42 990 Ft38 990 Ft
Atlantic F129 Design - 1000W46,5 x 46,1 cm47 990 Ft43 990 Ft
Atlantic F129 Design - 1500W61,3 x 46,1 cm51 990 Ft46 990 Ft
Atlantic F129 Design - 2000W76,1 x 46,1 cm56 990 Ft51 990 Ft
Atlantic F129 Design - 2500W90,9 x 46,1 cm60 990 Ft54 990 Ft

MŰSZAKI ADATOK MEGRENDELÉS

Radialight SIRIO fűtőpanel - Új ár

A SIRIO fűtőpanelt 2020.08.01. - 2020.08.31 között kedvezményes áron vásárolhatja meg.

Radialight SIRIO elektromos fűtőpanel

A programozható termosztáttal ellátott fűtőpanel kategóriájában remek ár/érték aránnyal rendelkezik! Ráadásul 2 év cseregaranciával kínáljuk!


Nem tud választani? Írjon, és segítünk!

Üzenetére pár órán belül válaszolunk! (H-P 10:00-16:00)

Hozzájárulok, hogy személyes adataimat az Adatkezelési tájékoztatónak megfelelően, kapcsolatfelvétel céljából kezeljék.

« Hozzájárulok!

Érdekli az elektromos fűtés?

Iratkozzon fel szakmai hírlevelünkre! Értesítjük AKCIÓinkról, kedvezményes KUPONokat küldünk, szakmai cikkeket írunk. (Bármikor leiratkozhat!)

A kuponokra vonatkozó általános szabályok

A kupon olyan elektronikusan megjelenő utalvány, amely biztosíthat valamilyen százalékos, vagy fix összegről szóló vételár kedvezményt, ajándékot, termékmintát. A webáruházban használt kuponok vásárláshoz kötöttek, azaz a vásárláskor, a vásárlási folyamat megfelelő részén lehet valamely termékre vagy szolgáltatásra beváltani.

A kupont a vásárlási folyamat "megrendelés" részénél lehet érvényesíteni, amennyiben a felhasználó az "Adja meg a KUPON kódját! (ha van) résznél beírja a Kupon kódot (CSUPA NAGYBETŰ)". Az ENTER megnyomása után a rendszer ellenőrzi a kupont és egy rövid üzenetben értesíti a felhasználót a sikeres vagy sikertelen beváltásról. Sikeres beváltás esetén a kedvezményes összeg a teljes rendelési összegből levonásra kerül, ami a rendelés összegzésénél olvasható.

Az online kupon nem váltható át pénzre, nem adható vissza belőle pénz, vagyis, ha a vásárlás értéke nem éri el a kupon mértékét, akkor az egész kupon elhasználásra kerül. A webáruházban használt kuponok nem kapcsolódnak személyes adatokhoz, így azok a személyes fiókban sem kerülnek feltüntetésre, érvényességük csak a beváltáskor ellenőrizhető. A kupon érvényességéről elérhetőségeinken (e-mail, telefon) ügyfélszolgálati időben tájékoztatást adunk. Az online kuponok érvényessége 30 nap. A lejárt online kupon nem használható fel. Ha a kupon a beváltáskor hibaüzenetet ad, akkor az nem váltható be és nem használható fel. Mivel a kuponok nem személyre szólnak, így azok átruházhatók 3. személyre, de csak a kupon leírásában található módon és alkalommal használhatók fel.

A kuponok más kedvezménnyel nem vonhatók össze. Egyszerre csak egy darab, egyféle kedvezményre jogosító kupon váltható be. Az online kupon többszörözése, utánképzése, másolása, hamisítása tilos. Webáruházunk kizárja a felelősségét a kupon elfogadásával kapcsolatban amennyiben a kupon jogosulatlanul kerül felhasználásra. Webáruházunk fenntartja a jogot a kedvezményre jogosító kupon felhasználási feltételeinek módosítására. Webáruházunk az elérhető kuponokról hírlevélben, illetve a facebook oldalon tájékoztatja a vásárlókat. A kupon megszerzésének NEM feltétele a Hírlevélre való feliratkozás, de a hírlevélre feliratkozott látogatók tájékoztatást kaphatnak. Az elérhető kuponokról telefonon vagy e-mailben is tájékoztatást adunk.